189

Анонимен

преди 11 години

Oставете Борисов на спокойствие ,той направи така както искаше улицата .Когато се върне след 3 месеца ,тогава пак се 'лигавете" колкото си сакате.

188

Павел

преди 11 години

ГОСПОДА, ДНЕС Е ПАМЕТЕН ДЕН! ДНЕС БЪЛГАРИЯ ИЗЛЕЗЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ОРБИТА В КОЯТО БЕШЕ ПОСЛЕДНИТЕ 68 ГОДИНИ! ПРАЗНУВАЙТЕ! КОМУНИЗМА СВЪРШИ! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

187

ББОЧКО

преди 11 години

И ПРОКУРАТУРАТА ПОКАЗА, ЧЕ БОРИСОВ Е ЛЪЖЕЦ: НЯМА СИГНАЛИ ДА Е ГОТВЕНО ПОКУШЕНИЕ СРЕЩУ БОРИСОВ. НИТО В ГОДИНИТЕ НАЗАД, НИТО КЪМ ДНЕШНА ДАТА!

186

ЧАЧО

преди 11 години

Правителството си играе с разпалването на огън на братоубийствена гражданска война.Достатъчно е само една искра да прехвърчи и това може да се случи.Никой не говори за финансовото състояние на страната.Да разполагаш с почти четири годишно управление,с осем милиарда фискален резерв с милиарди Европейски фондове според твоите думи,Да увеличиш дългът на България с още няколко милиарда теглени заеми и да похарчиш всичко това незнайно къде а народа ти да ходи да рови .

185

РОМА

преди 11 години

България за пореден път ще влезе в историята като уникална държава.Управляващите да протестират против себе си . Такова чудо света не познава.Плаща се с наши пари за транспорта от цяла България да отидат хора в София да протестират срещу ЕРП-та та. и срещу другите протестиращи които искат същото.Явно Румънското правителство е виновно за това което се случва в България

184

Аz

преди 11 години

Клиент влиза в бар и поръчва:- Келнер, един ром.- Момент - келнера излязъл за малко и се върнал с един ***.- Абе келнер, за какво ми го водиш тоя ***, искам един малък ром.- Момент - келнера след малко се върнал с малко ***.- Абе келнер, защо ми ги мъкнеш тия ***? - ядосъл се клиента.- Е ти за 2 лева Иван Костов ли искаш да ти доведа?

183

Виктор

преди 11 години

Демографската катастрофа е проблем номер 1 за България! Едно от нещата, които трябва да постигнем е повишаване на парите за майчинство и детските надбавки, за да бъде увеличена раждаемостта.

182

Владимир Каролев

преди 11 години

Цитат на деня. Бойко Борисов: Аз съм убеден, че всички, които ще се замислят за това, което ще се случва оттук нататък в страната, ще помислят трезво. Дори видяхте при обявяването на смяна на финансов министър рейтингът на България не мръдна. Няма ли кой да му каже на министър-председателя в оставка, че рейтинга на една държава не мърда веднага както мърдат подчинените му депутати, като им се обади Борисов.И че ако ще да беше обявил, че Ицо Стоичков ще е новия финансов министър на България пак нямаше да мръдне веднага рейтингът на България., е написал на стената си във Фейсбук Владимир

181

Анонимен

преди 11 години

Народа умира но партиите като Герб и БСП не го виждат

180

До-214

преди 11 години

Правилно полицията пази КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ *** ***!!!!

179

Протестиращ

преди 11 години

СЕГА НАРЕД СА БАНКИТЕ СЛЕД ТОВА ПОЛИЦИЯ ПРОКУРАТУРА И СЛЕДСТВИЕ И ВСИЧКО ШЕ СИ ДОЙДЕ ПО МЕСТАТА!!!!!

178

Анонимен

преди 11 години

До ТРЯБВА Абе вярваш ли си на глупостите?

177

Анонимен

преди 11 години

До НЕ ТАКА Хората се стъписват,защото Слабаков е нагъл и устат. Сигурно ще се изкара и репресиран,макар че баща му си беше галеник на режима.

176

ЦИРК

преди 11 години

ВЪТРЕШНИЯТ МИНИСТЪР ЦВЕТАНОВ ПОРЪЧА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ НА ЗЛАТКО БАРЕТАТА!

175

Смях в залата

преди 11 години

Руският вестник 'Известия" пише ,4е България КУПУВА електроенергия и въпреки това правителството на Борисов спря строежа на АЕЦ -БЕЛЕНЕ.

174

Анонимен

преди 11 години

До И ОЩЕ Няма по-корумпирано и гнусно племе от всички ***, които работят в съдебната система.

173

До богат

преди 11 години

*** в мъки долен ***!

172

Ванга

преди 11 години

Ванга каза КОГАТО УПРАВНИК ПОВЕДЕ БЪЛГАРИЯ КЪМ РУССИЯ ше станеме Швейцария на Балканите, и съм убеден че може да стане МНОГО СКОРО!!!!

171

Анонимен

преди 11 години

kyde sa turcite shto ne protestirat , ina4e mnogo znait da iskat samo na gotovo

170

Анонимен

преди 11 години

До чужденец А ти какъв си? Като гледам как неграмотно пишеш, на *** идеш.