1050

Alina

преди 11 години

..по-нереален период от време! Сега, ако Росен Плевнелиев се опита да прокара пак същите личности и имена за служебно правителство, просто мога спокойно да ги причисля към прослойката на олигарсите и монополистите у нас срещу, които възставаме!

1049

didi

преди 11 години

Много обещания даден Росен Плевнелиев когато встъпи в този пост, нито едно от тях не изпълни

1048

Alina

преди 11 години

Когато стана скандала с Трайчо Трайков и замесването на името му с бизнесмена Иво Прокопиев, някой запита ли се защо се потули случая?? И дали не продължава дърпането на конците във властта на разни пионки, каквато за мен е дори самия Президент от същите хора и кръговете около тях? За цената на тока, пряко свързвам Иво Прокопиев със зелената мафия и сключването от Трайков и него (за което Трайков беше уволнен) сътрудничество за изкупуване на варовик на нереално висока цена за някакъв още .

1047

Otgovor

преди 11 години

До Veselin#1 задача на протеста е да се изчисти правната система. След като всички присвоени вместо усвоени пари се върнат обратно в хазната, а престъпниците влязат в затвора, изтичането на средства ще спре.Тогава ще има пари и за майките, и за пенсионерите, и за увеличение на заплатите.Само така ще може да се повиши стандарта на живот в България.

1046

Манчестър

преди 11 години

Недоволство голямо ще има още следобеда. Протести ще тръгнат от всички краища на страната, така че Росен Плевнелиев не го виждам просто какво ще прави при тях, при положение, че е замесен и виновен за високите цени на тока които плащаме сега. Неслучайно е имало чадър над Иво Прокопиев според мен.

1045

gerganka

преди 11 години

Трябва да се поставят конкретни искания и да се поиска от Плевнелиев да поеме отговорност за тяхното отстояване. Нека покаже, че не пое министърския пост, а след това и президентския само и само за да дава разрешителни за строеж на вили по морето на разни олигарси, както и да стимулира гласуването на закони, които ще подпомогнат бизнеса му.

1044

Filipova

преди 11 години

Най-накрая и Плевнелиев да слезе при протестиращите и да ги уважи - сякаш да служи на народа си не е негово конституционно задължение, май и той много си е повярвал! При все че и при него по-скоро надделява желанието отново да услужи на Бойко и отбрана шепа олигарси, които пращат за консултации при него свои вестоносци, а Роско си е податлив на влияние, както ни е известно.

1043

georg

преди 11 години

Крайно време е политиците да разберат, че не се шегуваме, включително и господин Плевнелиев, който до сега по време на каквито и да е било протести пасува и бе готов да вади вето и да помага едва, когато получи зелена светлина от Бойко.

1042

yankov

преди 11 години

Не трябва да бъдем оставяни и този път да ни водят за носа. Лично аз не разчитам срещата с Плевнелиев да доведе до някакви съществени резултати, все пак той чака твърде дълго, за да се реши на тази стъпка, навярно е получавал инструкции. А и доста присърце е приел задача да набута натегачи като БКП издънката Кристалина, която иначе е с висок рейтинг, в новото служебно правителство, но всички знаем, че и тя слугува на червените олигарси.

1041

купен вот

преди 11 години

За високите цени на тока да попитат Плевнелиев, а той да им каже как с негова протекция се е продавал ток на високи цени.

1040

pemben

преди 11 години

Само Плевнелиев да не се опитва да вкарва олигарха Прокопиев в политиката, защото тогава съвсем ще го закършим.

1039

вальо студеното

преди 11 години

Само така! Нека политическите партии и техния посредник Плевнелиев не си правят илюзията, че и този път ще ни излъжат и ще ни заробят отново да четири години с напразни обещания. Относно господин милионера-президент имам сериозни съмнения до колко може да бъде гарант за исканията ни, имайки предвид че си кара ските с лица като Минев и Бориславова, а семейни приятели са му хора като Прокопиев.

1038

olivia

преди 11 години

Плевнелиев излезе пред цяла България и открито заяви, че той за президент не става, че разбира от строителство, от бизнес, но не от политика и. Ами какво прави на този пост. Е, как да го уважаваш такъв човек.

1037

icko

преди 11 години

Протестите стават все по-добре организирани и най-важното е, че хората се обединяват в исканията си и синхронизират действията си. Едва ли обаче президентът Плевнелиев е човекът, който може да им помогне в тази ситуация, имайки предвид съпричастността му към не малко далавери докато бе министър, връзките му със съмнителни бизнесмени и цялата апатичност, която демонстрира към момента спрямо нуждите и исканията на хората.

1036

Jujaj

преди 11 години

Независимо какво прави Плевнелиев той го прави по поръчка на своите кукловоди! Лично съм се убедила в това кръга около него на Прокопиев, Кунева, Трайков, и дори Дянков в момента със сигурност се готви да избухне, като основни спасители на страната в криза! Само дето това, ако се случи и ни сложат някакви бивши комунистически снахи и настоящи олигарси със съмнителен бизнес и купени медии, по-добре още от сега да помолим Плевнелиев за импийчмънт.

1035

kalata

преди 11 години

Трябва да отстояваме исканията си и да не се поддаваме на щедри обещания от страна на партийни лидери и на господин Президента, който едва днес благоволи да се срещне с протестиращите. Много интересно дали Плевнелиев ще се застъпи за исканията за обществен съвет към служебното правителство и така да имаме поне малка възможност за контрол или пак ще угоди на Бойко и компания, а и не само.

1034

Анонимен

преди 11 години

Искрено се надявам хората да не се подведат по обещанията на президента Плевнелиев, чиято единствена цел май е да вкара в служебното правителство пионки като Кристалина и Дянков, които да проправят път на отбрани олигарси и да замажат беззаконията да досегашните управляващи.

1033

radina

преди 11 години

Когато Плевнелиев стана президент веднага си обеща две неща - децата му да живеят добре и да им осигури добър живот за няколко поколения. А за останалото хората да питат Бойко и Цецо.

1032

Минка

преди 11 години

Преди беше монопола на Костов, Кунева, Шулева, Р. Овч., Станишев и Царя, докато сега последното правителство състави нов такъв, който продължава да го има дори и сега. В него са Дянков, Цветелина Бориславова, Плевнелиев и Иво Прокопиев.

1031

Анонимен

преди 11 години

Дори да махнат зелената енергия, това ще намали тока с не повече от 10%. Като сте навъртели сметка от 250 лв, много ли ви топли, че ще намалее с 20-25 лв? Вие си въобразявате, че ще стане някакво чудо и сметката ще намалее 10 пъти ли?