96

Анонимен

преди 11 години

TRAGI4N0 ?AMI HTOM HE CE CPRAVI S HOBATA BOLECT-GERB.

95

БПФ

преди 11 години

Защо дянков, който открадна над милиард от Здравната каса, не е изправен пред съд, въпреки че Конституционният съд обяви деянието му за противозаконно?Защо неосигурените *** продължават да пълнят болниците на цели тумби и да източват здравната система?Докога ще плащаме осигуровки, а насреща няма да получаваме нищо или почти нищо?

94

питащ

преди 11 години

знаещ,*** ги плямпащите по форумите.Дай да си поговориме професинално, защо и ние сме много.Ъ на мен един ми поиска по 50 кинта за сеанс , ама каза , че ще ми блокира болката, А на теб за какво ти поискаха, за блокаж или за изекуване.С поздрав.

93

lвъзмутен

преди 11 години

То само здравеопазването да беше?!?!Има ли сфера ,в която да сме добре?

92

ЩЕ СЕ РАЗЛАГАТЕ

преди 11 години

по миризливите улици- нещастници! Вие сте крадци, убийци- вие сте *** ! ПРИЗИВ : всички лекари да преустановят всякаква дейност и по най- бързия начин да напускат тази смрадлива българска *** ! Западът ви чака с отворени обятия !!!

91

Анонимен

преди 11 години

Тотална реформа в здравеопазването ! Докторската камора е една от най- страшните ! Източват от държавата,източват и от нас и пак не ни лекуват.

90

Анонимен

преди 11 години

100, още си знам цената на труда и си я поставям, не изнудвам никого, просто му казвам, ако искаш да те лекувам, ще ти струва толкова, разбира се не е в държавна болница, там е за тия с претенциите дето си "плащат осигуровките" е там получаваш толкова, за колкото си си платил

89

Анонимен

преди 11 години

100, ми и аз съм си го платил и най-обичам някой да ми твърди, че съм му дължал пари

88

Анонимен

преди 11 години

BOLNI PO ASFALTA.TEKCT I MYZIKA MYTPATA.IZPALNIAVA HAPODA

87

Анонимен

преди 11 години

Защо толкова години не се допуска ревизия в НЗОК? Защо ГЕРБ бъркат в касата? Незабавно закриване на тази каса! Незабавно създаване /възстановяване/ на Държавно Аптечно Предприятие, което да отговаря за цените на лекарствата. Здрав контрол му е майката.

86

85

преди 11 години

Аз съм си платил всяка стотинка от образованието. Работя това, което искам и не изнудвам хората за пари заради болката им.

85

Цонева

преди 11 години

За да крадат от НЗОК ми отрязаха щитовидната жлеза,уж че имам тумор,а съм нямала нищо и ме превърнаха в инвалид в Русе-докторите на Министърката и заместника й,които с държавни пари си направиха частна болница в държавната и първо през нея минаваш,плащаш си всички изследвания,а после те си ги теглят от НЗОК,като че ли те са ги правили!Друг пък-Димитров без да съм ходила на преглед при него ме е подписал и си е изтеглил пак от НЗОК пари за това! Всичко това се знае от прокуратурата, но и тя мълчи

84

Анонимен

преди 11 години

95, дай си сметката да ти платя бе, ама като тегля чертата да не се окаже, че имаш да ми даваш, а дали ще е в частна или в държавна, се тая не мислиш, едва ли ти не можеш да мислиш, после да те светна, частните клиники много повече ги проверяват и подтискат от държавните

83

Анонимен

преди 11 години

88, здравеопазването е опоскано от политическите партии, ама нали "данъкоплатците" не виждат по-далече от носа си

82

ПЕШКО

преди 11 години

ПРЕДСТАВИТЕЛ НА МАФИЯТА В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО.

81

да

преди 11 години

От 85 Които се смятат за големи специалисти да си създадат частни клиники и да мамят клиенти както си искат. Или да заминават в чужбина, след като бъдат заставени да заплатят образованието и специализацията си в пълен размер. ....БРАВО! ТОЧНО ТАКА! Да се потят денонощно в частни клиники или щом бягат навън да платят разноските по 6 години обучение.

80

Анонимен

преди 11 години

GP /"Гепи-тата"/ имат гарантирани доходи без да си мръднат ***. Станаха "Рецептописци". Държавата им гарантира сигурни месечни доходи на тях - това го няма никъде в света. Там изчезват парите. Нека всеки да получава, колкото изкара - брой прегледи - пари от Касата! Това е да искаме от държавата месечно на всеки да гарантира по 1000-2000 лева пък колко работа свършим - без значение. Вижте колко са болни хората. Тея взимат пари да пробутват лекарства а не да лекуват.

79

Анонимен

преди 11 години

"Сърдечно болните у нас продължават да са огромен брой, въпреки налетите милиони в сектора". И милиарди да наливат, положението все ще е същото. Питам се - защо ли? Просто системата - не да е здрав човека, а да е жив, поне до пенсионната възраст.

78

пука ни

преди 11 години

Д-р Райнов,Не сте доволни , вземете си чантиччките и марш в чужбина, Там за "лекари",сестри и санитари места-бол.А аз и без това съм минал на гледачки и знахари.ХЕМ по малко взимат и улучват дори 5о:50%

77

Анонимен

преди 11 години

81, какво пише в тая прослувата клетва