408

Анонимен

преди 11 години

Кажи ми какво работиш за да ти кажа как лъжеш

407

ss

преди 11 години

ами ти спря да плащаш и щеш нещеш няма да протестираме.

406

Костадин

преди 11 години

До Анонимен,От 15 милиарда евро извади 3 мил ,които ние ще внесем.Раздели 12 мил евро на 5 или 7 години Нека да е на 6 Получават се по 2 мил госишно Раздели го на 7 мил. жители-падат се по 285,7 евро на човек/годишно.Раздели го на 12 месеца ,ще получиш 23,8 евро на човек за месец7Раздели го на 30 дена -падат се по 0,79 евро дневноАми те и за един билет за метро не стигат бе човече.През това време изнасят над 5тона злато ,а за нас остават 2 % или 100 кг злато.

405

DO 234

преди 11 години

Има, има приятелю страшно много промити мозъци в тази държавица, които наистина вярват, че тази медийна смешка Борисоффф е правил и ще продължи да прави нещо за страната си. Жалко, плачевно, трагично но е факт, хората предпочитат да вярват на медийни изяви, на пустословене и голи до едно неизпълнени обещания, вместо да се замислят поне върху едно нещо- как живяха последните 4 години, по-хубав ли стана живота им, повече надежда за добро ли има или само чувство за безизходица???

404

Анонимен

преди 11 години

Ханко, знаеш ли колко народ получава заплати от 2-3-4 хил лева? Ми не може да е твоето, за викане по площадите пари не се дават.

403

ГЕРБ са цигани

преди 11 години

ква е таа ***?

402

До хан Аспарух

преди 11 години

Приятелю, от работа се печелят и предприемчивост още и акъл, мисля че не живеем при комунизма. както е казал Реигън " Най голямото наказание за некадърника и мързеливеца е бедноста"

401

234

преди 11 години

Абе я се скрии бе , докара държавата до просешка тояга , имали и един който да те подържа , ако не му платите.

400

хан Аспарух

преди 11 години

За сетен път се убедих, че българинът е будала и ***! може ли да се водите по акъла на разни крадци и мошеници които си мислят само за собствения си джоб а не за вашето благоденствие! Съвет -сега ги попитайте от къде им са богатствата и докато не си ги върнете не ги пускайте да си отидат!

399

Оргазъм

преди 11 години

Тази кака дето е награбила да прегръща Бойко сигурно яко се е подмокрила :)))))

398

Анонимен

преди 11 години

тая е община сердика на снимката , крадлива герберка . До там ли стигнахте ГРОБ да вадите хора от ДЪРЖАВНИ УЧРЕЖДЕНИЯ и да СКАНДИРАТ по ЗАПОВЕД.....СРАМ,СРАМ .....ГРОБ по колко пари им давате на човек ?

397

Анонимен

преди 11 години

остави страната в страхотни проблеми,окрадена,оглозгана и почти фалирала------------------- Ти да не си ***? България е една от страните с най-малък дефицит. Очакват се милиарди от еврофондовете. Какво и е оглозганото?

396

Българин

преди 11 години

Не се ли срамувате от този цирк ? Б.Б. като пале "подви опашка" и избяга ,а вие сте тръгнали да му засвидетелствате " любов и вярност"Ако е от лични интереси бих ви оправдал,но ако е от политическо "зомбиране" направо ви съжалявам.

395

Бо

преди 11 години

Правят си сметките от сега да направят добри изборни резултати,но нещо не усещат енергията във въздуха,народната енергия.Това показва ,че не са от Народа,иначе щеше да проумеят какво се случва с тези ,които са ги избрали и да не се стига до тук.Според мен няма да им излезнат сметките.Аз гласувах за Борисов,но сега със сигурност няма да го направя,но има и друг проблем ...май няма смислен и стойностен избор за момента.Дано се появи ,иначе съм Пас.

394

Анонимен

преди 11 години

DA PROTESTIRAME BUDA_LI ZACHTOTO NIAMA DA IMA PARJOLI

393

Анонимен

преди 11 години

До jaxonза да не влизат тръбите в апартаментите предлагам да ги усучем около сградата и който иска парно прокарваме през прозореца - хитро а

392

Анонимен

преди 11 години

Тръбите на парното наистина трябва да са извън жилищата, да минават през стълбищата и който иска да му пускат към апартамента. Ама на топлофикациите не им се дават пари да го направят, пък и защо ли като овцете плащат.

391

Анонимен

преди 11 години

До РУМЕН221БРАВО РУМЕНЕ, САМО ТАКА ДА ЖИВЕЕ ПРОЛЕТАРИАТА, ВЕНСЕРЕМОС

390

Анонимен

преди 11 години

Късно вечерта. Ахмед Доган и Меглена Кунева-Пръмова са в леглата си и си говорят по телефона. Пръмова пита:- Меди, ако те целуна по левия тестис, какво ще ми подариш?- Ами...ставаш министър по евроинтеграцията.- А ако те целуна по десния?- Ами... ставаш еврокомисар.- А ако те целуна по ***,ще стана ли премиер?- Не.- Защо не?- Ами защото Станишев вече го е налапал целия,затова!!!

389

Анонимен

преди 11 години

До jaxonкакви луминисцентни тръби при парното бе, май ти светиш като извънземно