120

,,PIPO,,

преди 11 години

KOITO E PODPISAL DOGOVORITES TEZI 4ESHKI UTREPKI,DOJIVOTEN! NEZABAVNO !

119

DeDe

преди 11 години

По новините на евронюз казаха че сметките на българите за декември са били завишени 120% и затова е паднало правителството .Сега си ги искайте откраднатите пари .Не плащайте кражби разсрочено.

118

БАИ ГУДЖО

преди 11 години

НЯКОИ БЕШЕ КАЗАЛ ЧЕ НАЦИЯ КОЯТО СЕ НАПИВА С БИРА НЕ МОЖЕ ДА УЧИ НАЦИЯ КОЯТО ИСТРЕЗНЯВА С БИРА ПАНОВЕТЕ ОТ ЧЕЗ ДА СЕ ПОУЧАТ ОТ ТОВА АКО НЕ ДА СИ ПРИГОТВЯТ ВАЗЕЛИН ДА БЪДАТ БИТИ Е...НИ И ОПОЗОРЕНИ

117

Анонимен

преди 11 години

135 *** какво са ти виновни ЧЕЗ че нямаш пари или че НЕК фалира заради Цанков камък и БЕЛЕНЕ.

116

До 122

преди 11 години

Тока не се пренася с камион мой човек. АЕЦ е в паралел с национална енергийна система. Виж някой твой познат електричар да ти обясни нещата. Говорим за територия с дължина няколкостотин километра само. На НЕК му се полага само за преноса. Може и в Хасково да си. Това значи 100% натоварен АЕЦ и излишни вятърни централи, ТЕЦ-ове и др. Преко сили небходими за върховите натоварвания. АЕЦ тогава ще е пряк конкурент на ТЕЦ Марица Изток. Чия собственост е последния и да не го ядосаме - сещай се.

115

da

преди 11 години

Ние, българите имаме огромен проблем, но той не е ЧЕЗ. И понеже всеки народ си заслужава управата ние не правим изключение. С това мислене няма да се оправим и след 13 000 години. Явно отново още не сме дорасли за промяна!

114

Анонимен

преди 11 години

Или ЧЕЗ или България.Това е въпросът!Не може техен служител да си е направил табло без електромер,а началниците му да излизат с обяснението,че това табло било за нуждите на етажната собственост.Дори и така да е всички знаем,че и там има електромери.Месеци наред е плащал по няколко лева.И вместо санкции ръководителите му застават зад професионализма и лоялността му!Ето това господин Апостолов е наглост която народът ни няма да търпи!

113

долу ЧЕЗ

преди 11 години

Ходете си грабители във Вашата държава! Не искаме повече да Ви слушаме, че не може да се вземе лиценза, може и то ще бъдете съдени за кражбите.Взимайте си фалшивите елктромери Вашата единствена инвестиция и си ходете иначе ще стане късно!

112

Анонимен

преди 11 години

ще им вземем лиценза но пък ще им дадем носни кърпички и ... кофа възелин и шут отзад на изпроводяк

111

МАХДИ!

преди 11 години

ОБЕДИНЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ!!НЕКА ПРОГОНИМ ЗАЕДНО ОТ СТРАНАТА ТИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ!!НЕКА ПРОТЕСТИТЕ НЕ СПИРАТ ДОКАТО НЕ ИЗПЪЛНЯТ НАШИТЕ ИСКАНИЯ!!!ВРЕМЕ Е РОБА ДА СЕ НАДИГНЕ 23 ГОДИНИ НИ Е-ХА МАЙКАТА ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ!!!ВЪН НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИЙ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!СЪД ЗА ВИНОВНИЦИТЕ КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА НИ УНИЩОЖАТ 23 вече!!!

110

Вън

преди 11 години

Ако имате нужда от трафопост при чез, плащате толкова рушвети колкото струва трафопостта.Същия остава собственност на чез, който трябва да се обслужва от Вас, ако нямате договор, спират Ви *** ток. ЧЕЗ не изкупува инвестиция, въпреки, че остава тяхна собственност. Всички служители на ЧЕЗ са корумпирани. Аз съм бил инвеститор и мога да Ви напиша книга за мръстотиите на ЧЕЗ. ВЪН НА ЧЕЗ ОТ БАЛКАНИТЕ, ЕВАЛА НА АЛБАНЦИТЕ.

109

Анонимен

преди 11 години

национализация

108

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО БОРИСОВ - БЕЗ ЛИЦЕНЗ, БЕЗ ЛИЦЕЕЕНЗ!

107

psv

преди 11 години

тези от ЧЕЗ май не разбират, че ако не им вземат лиценза, народа ще им вземе главите.

106

бай Петко

преди 11 години

Точно тези ел. мери, дето са на снимката лесно се манипулират с пилот-сигнал и цифрите им може да полудеят. Защо не сложите чисто механични? Защото няма да можете дистанционно да ги превъртате, спрямо загубите ви !

105

до ЧЕЗ

преди 11 години

Как става така че *** ток го бутахте на мен аз да го плащам ? Кога ще получа парите си обратно ! Некадърни, мързеливи и алчна пасмина сте както вашите *** на които подарявате тока си за наша сметка,ВЪН ОТ СТРАНАТА и ВИЕ и ТЕ !

104

Анонимен

преди 11 години

През годините от 2005 г. до сега направихме много, но има още много да се направи, да се инвестира, да се подобряват услугите на електроснабдяването, .... E до сега не сте ли инвестирал и БРЕ БАЛЪЦИ?!?! Къде са ни парите?

103

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

!!!!!!!!!!!!!И искам да попитам докога управляващите ще забраняват скока с бънджи от моста??? Сложили камери на всеки 15 метра и само чакат някой да скочи и да му връчат глобата. До кога ще търпиме? Искам национализация на моста в името на народа, както и да ловя жаби в парка до Оператаupload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ea/Sydney_Harbour_Bridge_night.jpg

102

Тошко

преди 11 години

Или притежаваш само мрежата ниско напрежение или лиценз за продажба на ел. енергия на дребно. Не трябва и двете! Все едно държавата да подари магистралите на ЕДНА компания за превоз на хора и товари. Кой би могъл да се яви конкурент на тази компания?

101

Главен счетоводител

преди 11 години

До 98Говорим за едно и също с тебе. 30/70 съм написалЕРП-то от една страна правилно ще го чепкамеХайде да погледнем и в Голямата работа - НЕК. Защо да не го прескочим и да му плащаме само за преноса в националната мрежа. Енергията не искам да ми я формират там в букет с разни скъпи вятърничеви централи, ТЕЦ-ове като Марица изток които ще имат вече и еко такси отгоре и т.н. Защо не се либерализира пазара и енергията да ми е евтина от АЕЦ?Х