159

Снежана

преди 11 години

Не биваше парламента да приема оставката на правителството!Трябва да се направят още много неща за народа а само това правителство направи и може и още!Трябва да има избори и хората да гласуват за Герб !!!!

158

ДО196

преди 11 години

ЗАЩОТО ДОГАН ЗА 230ГОД СТАНА ДЕДОСЕГАЕМ ЗАЩОТО ДОГАН Е ИСТИНСКАТА МАФИЯ

157

анти-Буда

преди 11 години

Да изпратим Буда с проклятие!Приятели, довечера да искаме ЦЦ да се маха от политическото пространство !ЦЕЦО - ВЪН! ЦЕЦО - OUT!! и най-вече "Вън братя Галеви от ГЕРБ !" "ЗАТВОР за братя Галеви от ГЕРБ !"Това трябва да направим докато още МВР ги е страх от нас.Този нагъл плазмодий и фалирал политик е много опасен! Нали видяхте какво организира тази змия пред НС днес. А и в НС. Тоа ще ни докара до гражданска война

156

Анонимен

преди 11 години

До платените от БСП писачи : Цял живот ще пишете по форумите глупости срещу почти за без пари и ще си мислите ,че таковате дявола докато лети . Безмозъчни същества като вас срутват страната , заради шепа стотинки ! Заради вас страдаме всички разумни хора , които имаме ясен план за нашето и на децата ни бъдеще ! Ясно е ,че глупакът крещи силно , защото няма какво смислено да каже ! Хайде вървете , четете , учете и тогава пишете тук !

155

до 199

преди 11 години

Викаш, той Бойко ни вкара САМ в *ата! Аз помня...при Костов средната заплата беше 1500 лв, вода и ток не се плащаше....При НДСВ почнахме да гоним германците, а при Станишев средната заплата вече беше 2000 евро. Не се ли усещате, че ставате смешни в очите на нормалните хора. За всяка криза в България са виновни всички управлявали досега!

154

emanuela.demireva.1

преди 11 години

Бойко се наспа и се реши да отиде в парламента. Поредна наглост. Той най-безотговорно заряза държавата и народа си, за да спаси партията и себе си. Каква блестяща предизборна кампания. Пак за сметка на хората. И сега моля ти се, излезли онези хорица да викат "Победа". Каква победа бе, хора? На прага на гражданска война политиците отново се сбиха за кокала. Някой, някога ще помисли ли и за народа. Бедни, гладни, замръзнали и изстрадали. Горко ни!

153

Анонимен

преди 11 години

МИЗЕРИЯТА НЕ Е ОТ 3 ГОДИНИ МИЗЕРИЯТА Е ОТ 23ГОДЩО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ДНЕС СИ РЕШИХТЕ ПРОБЛЕМИТЕ

152

Анонимен

преди 11 години

На 24 години съм....ако Станишев се кандидатира за премиер и аз ще кандидатствам!Имам две предимства пред Серго:1. Не съм бил политик никога2. Имам повече трудов стаж от един 50+ годишен човек

151

ПЛАЧЛЬО

преди 11 години

ЗАЩО ЦВЕТАНОВ НЕ Е АРЕСТУВАЛ ДОГАН СЛЕД КАТО Е ИМАЛ ДОСТАТЪЧНО ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОДГОТВЯН АТЕНТАТ?АКО ТОВА Е ИСТИНА, ТО ЦВЕТАНОВ Е ПРИКРИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ПОДЛЕЖИ НА НАКАЗАНИЕ КАТО ПРИКРИВАЩ БЪДЕЩО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

150

Анонимен

преди 11 години

КОЙ ЩЕ ВИ ОПРАВЯ ОТ ТУК НАТАТЪК,Ааааааааааа

149

OT LONDON,

преди 11 години

BRAVO BOIKO, SAMO TAKA. SLEDVASHTITE IZBORI

148

Bob

преди 11 години

Осиротяхме, Боцееее, Цекууу, на кого ни оставиииихтеее.... Сега кой ще ни прави смях, други такива палячовци едва ли ще се намерят... :)

147

Анонимен

преди 11 години

Всякакви луди се обаждат по телефона....Кой ще се занимава да защитава милионери като Доган и Борисов, докато яде в понеделник, сряда и неделя боб, а през другото време разнообразяват с картофи?

146

Анонимен

преди 11 години

СТАНИШЕВ Е НАЙ-НАГЛИЯ

145

Анонимен

преди 11 години

Истината е една...от тук нататък трябва да се чува само "Червени ***" по площадите...вярвам, че народът ще се обедини под този лозунг. Защото всички до един са червени ***. Единият разтривал ушите на Тато, Доган бил агент на ДС, Станишев е комунистически син, Костов си пази книжката от БКП. Да продължавам ли? Така че...ЧЕРВЕНИ ***, ЧЕРВЕНИ ***!!!

144

ГЕРБЕРСКИ ЦИРК

преди 11 години

А ГЕРБ ИМА ЛИ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ СОФИЙСКА ОБЩИНА ЗА ТОЗИ МИТИНГ В РАБОТНО ВРЕМЕ ПРЕД НС??????????????

143

551

преди 11 години

Тези с тракторите, узорпираха земите на селяните и сега се правят на мъченици. Това са феодали.

142

Анонимен

преди 11 години

OSTAVATA DOBRE AMI KVO PRAVIM POSLE E VAPROSA???IASNO CE I TOVA PRAVITELSTVO NE BESHE OTLICHNO I DOPUSNA MNOGO GRESHKI NO KOI DA DOIDE SERGEIA ,DOGAN ,TSARIA LI ?KUNEVA ILI KOSTOFF?

141

Петьо

преди 11 години

Простаци българия ще потъне хаос икономически и политически слушаите ми думата!

140

сега

преди 11 години

До Айдесега очаквайте това , което се знае - срив във всичко, заплати, няма пенсии, високи цени, клатене на валутния борд, спрени плащания от ЕС и много други благинки.дичицата на отговорните другарчета с огромните банкови заеми и празните настроени хотели сега ще се реанимират и чудеса ще стават