84

Оставка

преди 11 години

Eй Админите съберете се Бойко подаде оставака

83

-

преди 11 години

Дребните мишоци са виновни за всички поразии. Всеки гледа да скубне нещо покрай Бойко. Той е виновен за това, че се доверява на страхливите мишлета, които не смеят да поемат отговорност за действията си. Такива са били, такива и ще дойдат. И пак ще си останем на това "дередже".

82

Анонимен

преди 11 години

Аве *** манипулаторчета...да не би срещу БСП да не може да се протестира ?

81

Геле

преди 11 години

Затвор за мършата Цветанов и платените му убийци!!!

80

Анонимен

преди 11 години

Абе хора отворете си очите с мирни протести нищо не се постига разберете го най-накрая не бъдете слепи. Никоя власт диктатура не се сдава по мирен път.

79

Реалистът 2

преди 11 години

.... България няма как да се оправи,поне в близките 70-80 години,защото Държавата отдавна се е сляла със Мафията и няма как толкова лесно тази "силна връзка" да бъде скъсана!!! Отдавна много "силни хора" тук са си продали душиците на две достатъчни известни държави,претендиращи да бъдат "Господари на Света" със своята наглост,безочие и разбира се... много пари! И тази "силна мафотска връзка" също няма как да бъде скъсана Дами и Господа! Така че изобщо не ви знам какво "светло бъдеще" очаквате!!!

78

Анонимен

преди 11 години

БРЕЙ И КАК КОСТОВ НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРЕДАТЕЛ ЯХНА ВЪЛНАТА _ ЕГА ТИ ИЗРУДИТЕ ХОРА МАХАЙТЕ ГИ ТИЯ ИНАЧ!Е ПАК СМЕ ПРЕ*АНИ

77

Анонимен

преди 11 години

Ей сега Партиите ще развържат кесиите за електората!

76

Анонимен

преди 11 години

Аре *** -радвайте се !!!! Сега като дойде бат ви Серго ,крадливия *** Костов и онези от ДПС с Доган хидроинженера -ще цъфнете и вържете !!!!!!!!!!!!!!!нито Чез ще си идат нито цената на тока ще ви намалят ,нито доходите някой ще ви увеличи ,и ще си платите сметките като попове!!! Просто и загубено племе бай ганьовско!

75

Анонимен

преди 11 години

Вие май не разбирате, че докато се борите за капитализъм все така ще бъде за вечни времена.Може да има вариации нагоре или надолу за определени групи, но като цяло все ще сме пре...ани. Запомнете го много хубаво.

74

BG

преди 11 години

Долни изверги и предатели, превърнахте протеста в мач на Левски-ЦСКА за 20 лв. Заради такива дребни предателчета големите дела потъват.

73

Анонимен

преди 11 години

Много го е страх ББ да не стане у нас като в Гърция- само преди няколко месеца им се смееше, че си "палят държавите, докато ние градим и строим магистрали, зали, пречиствателни станции, паркове, градини..."

72

Анонимен

преди 11 години

Реалист , филма с Виденов бе режесиран от кредитните милионери ! сега протеста ги хвана по бели *** , но вече се окопитват и ответните удъри почнаха - масовки за хулиганите , изопачаване на протеста , платени драскачи и пишман говорители от името на протестиращите - дотук изопачиха и прецакаха хората ! Ако си мълчим ще е все същото и наистина няма да иам надежда за нас

71

Анонимен

преди 11 години

Най-доброто оправдание е лошите футболни фенове. Ако наистина е така полицията значи не може да спре 100 човека. Защо бюджета им е толкова голям?! Как беше пияни, дрогирани, неадекватни, неработещи, неплащащи ток и сметки? А всъщност нормални млади хора. Младите хора не са ограничени до фуражката и пагона. Комплексирани и *** са тези в униформите

70

Анонимен

преди 11 години

Кой ? Ами как кой. Платените хулигани, насъскани от една-две всеизвестни партии. Не че Боку ми е притрябвал, но се вижда, че при какъвто и да е протест срещу което и да е правителство, провокаторите винаги ще бъдат пускани.

69

Анонимен

преди 11 години

Падне ли Дянков - пада кабинета - поне за това удържа на думата си!!

68

"Хейтър"?

преди 11 години

#80, Мислещ, не е точно така. Никакви революционери не са тези. Платени *** са, инструктирани какво точно да правят и доколко точно да са "революционери". Ако/Дано!/ се случи това, което ти предлагаш като решение, с което съм изцяло съглсасен, че е единствения начин, ще видиш че въпросните "революционери" ще се обърнат срещу народа!

67

Анонимен

преди 11 години

Жалки *** ,и дрогирани *** -те освиниха и опорочиха и протест и всичко ,а най се смях на приятелите на Слабака -днес дори един от тях се беше кротнал в студиото на БТВ с бинтована тиква ,а снощи същия не можеше да си каже името- толкова беше пиян!!!

66

Реалистът

преди 11 години

Ей много заблуден народ бре! Няма ли трезвомислещи между вас?!?! И с протести... и без протести... ако вие още не знаете... аз да ви го кажа... България НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ или поне няма да бъде това,което всички ние искаме! Всичко ще бъде едни козметични промени и здраво замазване и хвърляне на прах в очите ни и това е! След бунтовете при Виденов и палежа на парийният дом какво се промени бре,балъци?!? Продължиха да ни крадат още по яко,същите,но със "друго лице" и под "друга форма"!!!!..... :(

65

България в сърцето

преди 11 години

Защо скъпи коментиращи,все са ви виновни другите,според мен сме ВИНОВНИ НИЕ,НИЕ И ПАК НИЕ ВСИЧКИТЕ никой друг не ни е виновен.