52

ruseborn

преди 11 години

Във всеки град да се организира движение наречено Бъдеще за Русе Бъдеще за София и т.н. После те ще прорастнат и обединят в ПП Бъдеще за България Това е единствения път да си намерим НОВИ кадри, милеещи за страната и гражданите й. НЕ ЧАКАЙТЕ!!! Не губете време а действайте!!! Не свалим ли Бойко Борисов веднага, до юли ще омете хазната и няма да има и стотинка за заплати, пенсии. училища, армия, полиция и здравеопазване!Един чужденец който обича България!

51

Анонимен

преди 11 години

Пичове хрумна ми нещо понеже тая Кунева много се пени.Ясно е,че Бойко ще падне с тези протести.Нека да я сложим служебно да я видим какво може тая щото се прави,че не била от тях!Или Волен защото и той иска властта.Нека да пробваме някой!или ВМРО или който и да е друг освен Доган,БСП и ДСБ и СДС и другите имитации.Какво ще кажете?

50

123

преди 11 години

lex.bg/laws/ldoc/2135475623Чл. 59. (1) Комисията, след писмено предупреждение с определен срок, отнема лицензията когато лицензиантът - не изпълнява или нарушава задълженията си по глави шеста и седма; не изпълнява или нарушава задълженията си по издадената лицензия;не изпълни в указания срок или нарушава предписания на контролните органи на комисията или наложени ПАМ от комисията, е представил неверни сведения, които са послужили като основание за издаване на лицензията

49

Анонимен

преди 11 години

хайде сега - ЕОН и ЕВН. И да намалят тока не с 8 а поне с 30 проценат след като го увиличиха с 14 процента. В крайна сметак 8 процента, това са 8 лева!

48

Анонимен

преди 11 години

От това закъснало с години действие токът няма да падне съществено!Откога България е диктатура за да решава еднолично Борисов дали да се отнема лиценз?Дори и ЧЕЗ да не са прави си има закони, правилници и процедури, по които да се действа!Но от мутра и популист какво може да се очаква?ЧЕЗ няма да се дадат така лесно!

47

Анонимен

преди 11 години

Вижте какво не гледайте каква е цената на тока, Това е грешка, Цената на тока в страна в която не се краде не надвишава 10% от средната месечна заплата за страната,В България е 60% от средната заплата, Това не е кражба а тежко престъпление срещу един цял народ60% от заплатата за ток к издевателство и жесток рекет, Кражбата тук е огромна, Дори сметките за тока тока да паднат с 50% става 30% от месечна заплата, Пак е 3 пъти повече. Трябва много смени на правителствата докато се нормализира това

46

много лошо

преди 11 години

Правилно На дългогодишните безобразия трудно се слага край защото се превръща в система с която се мре ! Всяка нередност се отстранява само на време в момента на нейното появяване, Искам да питам Борисов защо Костов не е в затвора ?

45

ww

преди 11 години

До 777Каква беше цената на тока и парното 1989г.

44

777

преди 11 години

Наказателна отговорност за подписалите неизгодни договори !!! Те подписват каквото си искат , защото не ги е страх от съд !!!!Топлофикация се скатава ....това не е добре !!!Ревизия на НЕК и другите дружества около него !!!!Ревизия и в БулгарГаз !! Всички в ДКЕВР да се разследват !

43

ivaneto

преди 11 години

А с первурзниците от евн ко праим?

42

наблюдател

преди 11 години

Дано повече хора са гледали разследването на Диляна Гайтанджиева, което преди малко излъчиха по ТВ 7, за договорите сключвани в областта на енергетиката през последните 15 години. Безобразия, безобразия и пак безобразия. Лошото е, че като изслушаш цялата информация за заробващите дългосрочни договори подписвани години наред, оставаш с усещането, че на тези безобразия никога няма да бъде сложен край.

41

darcas

преди 11 години

Българи, идва време разделно. Идва ден, в който трябва да изберете дали ще подкрепите мълчаливо да ви крадат, мачкат, лъжат, правят на ***, или ще се изправите лице в лице с крадците и грабители на България. В името на вашите деца, родители и бъдещето на България. Неделя 24.02.2013 11:00, всенароден протест!

40

Станимир

преди 11 години

Към "наблюдателя" - пиши нещо и за Курумбашев, за жената на Кадиев, за Р. Овч., за тези които купуват ток от Козлодуй и го продават навън. Защо не го купуват от ортака си Ковачки от Брикел. Пиши нещо за швейцареца Красимир Георгиев, за Манчев дето щеше да води инвеститори за Белене. Пиши за другаря си Корнезов, който настояваше 25 години да се изкупува тока от фотоволтаиците на бомбастични цени.

39

Анонимен

преди 11 години

А нека да кажат и кои фирми и физически лица стоят на пътя на ел.енергията от централата до крайния потребител. Тогава ще лъснат намазаните комунистически търтеи. За справка - съпругата на Георги Кадиев-бившия опозиционер в БСП но.... с този сладък бизнес му запушиха устата.

38

а бе

преди 11 години

направо да излизаме от ес. то и без туй в който и съюз да влезем все се разпада. като почнем от хунския през 4-ти век та до сега.

37

Анонимен

преди 11 години

И в това има нещо гнило но ще го разбереме по късно! Да кажат как точно го направиха и коя вратичка пак отвориха, Борисов каза ли кой ще плаща *** ток,

36

е само чез ли

преди 11 години

ами евн и енерго-про. не ви давайте да ви мажат като корав хляб с гранясала мас.

35

Анонимен

преди 11 години

проблема не е само в тези дружества главния проблем е във високите цени които се плащат на фотоволтаиците и американските централи от там идва и 50% от поскъпването на тока - но гадовете заобикалят тематаи чакат да се се замота българина

34

Анонимен

преди 11 години

В съседна Сърбия ерп-тата са национални и плащат по 13 ст.за киловат,без такса пренос,даже имат и 18% намаление за коректни плащачи,а тука дерът с големия нож.Докато не бием шута на всичката колониална *** от бг няма да се оправим!

33

Анонимен

преди 11 години

Това нищо не означава.Ще дой друга фирма, а цените не мръдват.