33

p

преди 11 години

Не искаме обяснения а действия

32

Анонимен

преди 11 години

В ИМЕТО НА АПОСТОЛАВ ИМЕТО НА АПОСТОЛАТАЗИ ВЕЧЕР 19.02 В СОФИЯ ЗАПОЧВА НОВ ПРОТЕСТ ОТ ЕЗЕРОТО АРИАНАЧАСЪТ НА ЗАПОЧВАНЕ НА ПРОТЕСТ Е 18:30ВСИЧКИ СОФИЯНЦИ ДА ИЗЛИЗАТ

31

ИЗНАСЯНЕ ОТ ЧЕЗ

преди 11 години

След извършена проверка по подаден сигнал и с оглед категоричното становище на представителите на мажоритарния акционер на ЧЕЗ Разпределение България АД бяха констатирани нарушения в дирекция Експлоатация и поддържане. Ръководството на компанията взе решение и считано от 04.12.2012 г. освободи: Андрей Живков, ръководител на направление Столично в дирекция Експлоатация и поддържане, и Красимир Биджов, ръководител на звено РЗ Витоша 3 в същата дирекция.

30

стефанова

преди 11 години

Грешката че не наказахте нито един виновен , който ни докара до тук!Другоняма какво да ни! обяснявате всички крадци на прокоратурата

29

Анонимен

преди 11 години

Ако е за цар (Станишев) - и сега си имаме султан (Борисов). Нам ни трябва Чиста и свята република.

28

Анонимен

преди 11 години

Ако все още не ви е ясно че Бойко сам си организира протестите(и сам си отговаря на уж зададени му въпроси)- да ви просветля, че Даниела Пеловска е активистка от градската организация на ГЕРБ(бивша активистка е на СДС и НДСВ). Синът и е зам районен-кмет в София, а дъщерята- юристконсулт на Столична община. Излишно е да казвам- че са активисти на ГЕРБ.Пак ви излъгаха, народе! Боко щве ви стриже втори мандат!

27

Анонимен

преди 11 години

Както е казал ЛевскиНЕ ДУМИ ТРЯБВАТ А ДЕЛА

26

НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ

преди 11 години

ХОРАТА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ВЕЧЕ ОТ КРАСИВИ ДУМИ И ОБЕЩАНИЯ И ПАРТИИ И ЛИЦА, КОИТО СИ СМЕНЯТ МЕСТАТА, ТЕ ИСКАТ ЕДИНСТВЕНО ДОСТОЕН НОРМАЛЕН ЖИВОТ И ТО СЕГА, ИСКАТ РАБОТА, ИСКАТ ДА ИМАТ МЕЧТИ И ПЛАНОВЕ, НЕЩО ОТ КОЕТО С ОБЩИ УСИЛИЯ ГИ ЛИШИХА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ!!! ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ ДОКРАЙ!

25

С

преди 11 години

ХОРА НЕ СЕ ВОДЕТЕ ОТ МЕДИЯТА! ТОВА Е ЦЕЛТА !!! НА ПРОТЕСТ СМЕ ПРОТИВ МОНОПОЛА ! НЕ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО! НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ !!!

24

Анонимен

преди 11 години

не ги знам тия ,,журналистчета,, какво са завършилисигурно като тия дето пишат и статиите в този аматьорски сайт

23

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО ВЪН *** ТИ ТРЯБВА ДА СИ В ЗАТВОРА СТРАХ ГИ Е ЕДИН КОНТРА ВЪПРОС ДА МУ ЗАДАДАТ *** МЕДИИТЕ

22

ехаааааааааааааа

преди 11 години

Тъпий народе, не ни е обяснено! Ние нищо не разбираме- кофти матриал сме! А от друга страна като не можете да обяснявате на стадото, което ви възкачи на тези постове, що не се разкарате. Иначе голяма част от стадото замина през Терминал 2 ! И попадна на достоен живот! Но все пак стадото е по-многобройно от вас- така че то няма да изчезне наплълно. Извод- изчезнете вие!

21

Анонимен

преди 11 години

Искаме съд за всички престъпници на прехода!

20

Анонимен

преди 11 години

А БЕ МАНГАЛКЕ ТИЯ ГИ РАЗПРАВЯЙ НА СТАРАТА МИ ШАПКА.

19

Е нали

преди 11 години

Ти не се влияеше от улицата бе Ц'ко?Дянков бил с добра финансова политика ? - кой го хвали бе тикво ?Левът е обезценен вътре в страната и от там расте външния дълг ?Финансова политика без наливане пари в икономиката е = на нула работни места , а безработицата се увеличава , при мизерни заплати ?Това е нещо невъзможно за Борисов да коментира , едва ли иска и да го разбере ? И оправлява какво ?????

18

проф. Аврамов

преди 11 години

Цялото интервю е манипулация начело с мацките гербаджийки които кой знае защо били представители на протестиращите. Ние искаме да се забранят "естествените монополисти" като ЕРП, Софийска вода и др. Не приемаме обяснения защо това не може да стане. Работата на правителството е да намери начин да се справи или да си ходи! Например: Да внесе и прокара спешно през Парламента Закон за Спекулата. Всичко което се продава на спекулативна цена се облага с данък 200% който не се признава за разход. А при

17

Анонимен

преди 11 години

Грешката е,че 23 години вие се оказахте най-голямата ни грешка!!!!!!!!!!!!

16

Анонимен

преди 11 години

А тая нали разправяше като кралица с аристократично високомерие (а всъщност cъc селендурска простотия), че няма да позволи улицата да командва. Напила се въшката и излязла на челото. Аман от недоработени държавници. Е-е-й, за всичко трябва висока лична култура, човеколюбив мироглед, ама къде в бай Ганьа и стрини Гани такова непознато нещо. Тяхното възпитание е от маалата.

15

Анонимен

преди 11 години

*** да *** кривозъба склададжийка, че и ще ми обяснява, че недоволството ми било естествено.. пфуу плюя на *** като вас.

14

спокоен

преди 11 години

Спокойно, нищо няма да се промени, не се коркайте.Сега ще ви замажат очичките и готово. Тиквата цяла и народа сит.Намаление на тока ли искате.... моля, ето - 1% (после ще го вдигнем с 5). Искате лиценза на ЧЕЗ ли... моля, ето го (после ще докараме тиквениа ЧЕЗ).Искате оставка ли... моля, ето ви среден пръст!