14

Анонимен

преди 11 години

Какво са казали на света петима велики евреи:Соломон е казал: всичко е тук (сочейки челото си)Христос е казал: всичко е тук (сочейки сърцето си)Маркс е казал: всичко е тук (сочейки стомаха си)Фройд е казал: всичко е тук (сочейки под стомаха си)Айнщайн е казал: всичко е относително!

13

topor

преди 11 години

Израелският посланик в България Николай Младенов трябва да бъде изгонен и предаден на чаршафите. Само бели ще ни докара!

12

русе

преди 11 години

Николай МЛАДЕНОВ ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕН ОТ ПОСТА ВЪНШЕН МИНИСТЪР...ПРОДАВА БЪЛГАРИЯ на евреите за личен интерес.... това е национално предателство..... Защо 20 години все външният ни министър е все половин ЕВРЕИН, ...а не българин ?

11

Българка

преди 11 години

Николай Младенов и Вие вън от властта. Не вкарвайте България в минирани коловози! Не служете на чужди каузи и под тяхно давление не правете необмислени изявления и заключения.

10

Попа

преди 11 години

Не зная кой крив , кой прав .Но едно е ясно.Който се е заиграл на еврейското хоро добро не е видял.

9

BAY PANDEL

преди 11 години

NISHTO NE SI E VOOBRAZIL MLADENOV, PROSTO E GADNO EVREY4E

8

важно

преди 11 години

Нека да се обяви от ИТАР-ТАСС, ЧЕ ТОВА ГО ИСКА НЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, А ПРАВИТЕЛСТВОТО КОЕТО Е В МОМЕНТА И НА КОЕТО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ИСКА ОСТАВКАТА.

7

bvb

преди 11 години

Как е възможно България да води подобна политика на мазохизъм. Коя е България за да си слага главата в торбата с подобни простотии или Н. Младенов си е въобразил че Българиа е велика световна сила. Подобни действия показват на останалите че българските политици т.е. България се е превърнала в *** на Израел и чрез нас те ще постигнат своето а негативите ще са за нас. ЛУДОСТ е това.

6

Анонимен

преди 11 години

Военното крило на Хизбула е по-добре въозръжено от България.СМЯХ!

5

Анонимен

преди 11 години

да не се зачита мнението на сегашна софия.след няколко дни ще има друга софия,която няма да се пъха де ни е работата

4

MAKS

преди 11 години

BE VIE PO-KATOLICI OT PAPATA

3

една българка

преди 11 години

ГЕРБ много я сбъркаха.Тези не са виновни.Голяма беля ще стане

2

Анонимен

преди 11 години

На мен нашата външна политика ми е ясна сто години напред. Винаги сме на мнението на УСА. Затов и нямаме нужда от външен министър а Хилари спокойно може да се заеме с тая работа след оттеглянето си. И е по-кадърна от нашето комсомолче.

1

Анонимен

преди 11 години

Натан Младенов - ОСТАВКА!