78

Shark

преди 11 години

Виж сега момченце, за вас, ГЕРБ-авите крадци национализацията не стои на дневен ред, а пък за нас, избирателите не стои на дневен ред да гласуваме за ГЕРБ. А пред следващото правителство нацианализацияна на ЕРП-тата може и да застане на дневен ред. Та затова ти гледай да не попаднеш още млад-зелен зад решетките заради твоя кукловод! После цял живот ще има да съжаляваш защо си се захванал с тея престъници.

77

аз

преди 11 години

в сутрешните предавания по тв7 се съобщи от специалисти ,че по , цялата електропреносна верига се извършват огромни кражби ,които се заплащат от потребителите.

76

detelina

преди 11 години

О-както се казва в една поговорка-сетила се, Мара,да се побара!Ако,хората не бяха скочили,нищо нямаше да се случи.Макар,че у нас-всяко чудо,за 3дни,не се знае,знаели се.Ще поживеем,ще видим.

75

Strahl®

преди 11 години

Късно е либе за китка. Вън ЕРП-тата! След като САЩ може да национализира (67% собственост в GMC) можем и ние!

74

Анонимен

преди 11 години

Добревче, търси си място за след изборите. Но такива послушковци със жълто около устата като теб само в държавната администрация могат да правят кариера.

73

е

преди 11 години

Я по - кротко, какво сте се разпенили всички. Герб са по - добре от БСП. Тези поне ги е страх от протести и като сгафят, вземат мерки. А онези 20 години ни крадоха супер нагло и разтуряха седенки. А сега пак са се наточили да ни го набиват ан.ално, даже не се крият. Вижте мотото на Гея - Мисли първо за малкия. Те само за малкия и за гъ.за си мислят.

72

любо

преди 11 години

от колко часа и къде е митинга утре?

71

КРАДЦИ

преди 11 години

Целият преход се ръководи от енергийната мафия!!!!ЕТО Я!!!!МАФИЯТА!!Наглеца грозник Румен Овчаров, ямболският мазен масон Сашо Дончев-"Овергаз", селският тарикат Борис Манчев - "РИСК Инженеринг" , мафиота измамник Христо Ковачки-"Брикел"ТЕЦ "Марица 3", ТЕЦ "Бобов дол", ТЕЦ "Република" Перник, и ТЕЦ "Сливен", напористият мафиот Красимир Георгиев-"Фронтиер", Иво Прокопиев-"Каолин", американските "Марици" и куп други алчни кръвопиици и измамници, заедно с ЕРП-тата и корумпираните политици от всички партии са причина хората да стоят на тъмно и студено!

70

123

преди 11 години

Търчат напред-назад като зайци, та ха дано да си заметат далаверите ама няма да стане щото на хората им стана ясно че са оакани до ушите! Вън, вън и пак казвам вън на мафиотите!

69

Циркаджии

преди 11 години

Поредния цирк, разиграващ се пред очите на хората, мислейки ги за маймуни без разум. Господа управляващи от партия ГЕРБ, ОМРЪЗНАХТЕ МИ С ПОРЕДНИТЕ СИ ИЗЦЕПКИ.

68

БОТЕВ

преди 11 години

ПО ГОЛЯМ *** *** И НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ И МОШЕНИК ЕДВА ЛИ ИМА ОТ НЕГО .АМИ АЗ ИСКАМ ВЪТРЕ В ИМОТА МИ ДА ИМА КОНТРОЛЕН АНАЛОГОВ ЕЛЕКТРОМЕР УРЕД КОЙТО ДА ОТЧИТА И НАПРЕЖЕНИЕТО И КАТО ИМА ЕЛЕКТРОМЕРИ И НА ЕНЕРГОТО И МОЙ ТОГАВА ЩЕ ЛЪСНЕ КОЙ КОГО ЛЪЖЕ .

67

Анонимен

преди 11 години

Четири години отново загубени за българите. Протести и пак протести, друго не остана! Со кротце и со благо не стана, требе си и малко кютек!

66

Анонимен

преди 11 години

национализация

65

към терминал 4

преди 11 години

Пак заблуждения за глупаците-4 години сте на власт и чак сега се сетихте за проверки.Вие сте най-страхливото и некадърно правителство досега ! И имате наглостта да искате още един мандат - ми то след 4 години в БГ живи ще са останали само ***.

64

Борисов каза

преди 11 години

"Не случайно отстраних Ангел Семерджиев и съм убеден, че той ще има среща с прокуратурата. По искане на министър Трайков, той ме запозна със Семерджиев, аз го сложих като шеф на ДКЕВР. От това, което установихме, не случайно го отстраних и той ще има среща с прокуратурата, съм убеден, защото много неща ще излязат за този човек. Аз съм го назначил, аз съм го уволнил, посочи Борисов."Ако Семерджиев наистина е за прокуратурата, къде бяхте Вие и това, че го уволнихте не Ви освобождава от отговорно

63

ЕДИН

преди 11 години

Този ще бие най-известния продавач на обувки.Нали се сещате?Ал Бънди

62

ОХООООО

преди 11 години

ДЕЛЯНЧО , ХОРАТАБЕЗ ДА ТЕ ПРОВЕРЯВАТ РАЗБРАХА ЧЕ СТАВАШ ЗА ПРОДАВАЧ НА ДОМАТИ ОТ ТАРАБАТА НА ПАЗАРА

61

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

"иска ежегодни проверки"АЙ СТИГА ВЕЕЕЕ аз мислех че проверките по принцип са ежеВековни или на всеки милениум.Да иска ежегодни проверки тоя луд ли е?!?! Още малко и всеки месец ще поиска.Нека ги остави както са си по 1 на всеки милениум е достатъчно

60

Анонимен

преди 11 години

Добрев е пиЧч

59

Анонимен

преди 11 години

Добряв стаа твърд кат памукь. Изисква, нарежда .... бреййй цел министар. Я как е навел глъвъ на цнимкята и съ прай на срашен. ПР-цпециалистите ли му е напрайхте цнимкята та да прилича малко на мъж ?