95

Guffaw $! 2013!

преди 11 години

Защо, нито един представителен политик не Ви каза истината,а тя е проста, като тях: Тук е ролята на политиците, ама няма такива.Електромер - само един, държавно узаконен, тариран и пломбиран от ДЪРЖАВНА метрологична служба. Отчита само, когато напрежението е в определените граници (напрежение по българския стандарт).GPRS непрекъсната връзка, и запис на параметрите на напрежението и други параметри с цел неоспоримо доказателство, когато напрежението не отговаря на БС.Не е сложно, не е скъпо.За касовите апарати може, а за електромерите се правим на разсеяни, нали? Защото става дума за милиони лв

94

до 108

преди 11 години

45000 ще вземеш само ако си директор евентуалновисш технически персонал съма ти си лъжец !Не ядосвай хората .

93

до 106

преди 11 години

Аз също !Не трябва хората да се лъжат 4е Чез дават пари.Забрави :)За съжаление не си уважават техническия персонал !Но май не им пука !

92

104

преди 11 години

не знам какво работиш ( охрана ли си ) , но и аз съм там и взимам чисто о/о 45 000 годино ( без бонусите) .

91

Dublin

преди 11 години

Много хора се заблуждавт, че таксите за ПРЕНОС, ПРЕВОЗ, ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ и другите подобни отиват в ЕРД-тата. Те подобно на ДДС се връщат в НЕК и Държавата....i nai-nakraia ERP-na pecalba, a NEK-s 2000000000/dva miliarda!!!/zaguba...E kak stava tozi FOKUS???

90

до 104

преди 11 години

Аз го казвам съвсем сериозно, не се будалкам. Хората с квалификация трябва да взимат добри заплати, според мене поне 1500 чисто.

89

Гражданин

преди 11 години

Да махнат Гегов и Гогов от БЕХ сега, така и така са почнали.

88

полуанонимен

преди 11 години

Е аз бачкам в ЧЕЗЗаплатата е чисто малко над 10500 за година.Ето толкова дават г-н Анонимен !+ по 60 лева за храна на месецтова с клас 25смятаи :)

87

Анонимен

преди 11 години

И къде видяхте, че имало нарушения? Вие май не можете да четете.

86

тангента19

преди 11 години

Доколкото си спомням ЗОП - за такива суми се влиза в затвора . За чехите и австрийците ще е невероятно изживяване в рамките на ЕС.

85

Анонимен

преди 11 години

Много правилно, хората трябва да си получават добри заплати, а вие трябва да плащате. Ако искате пари, станете електротехник, дето се катери по стълбовете и работи по трафопостовете и си рискува живота. Като не ви стиска, духайте.

84

АЛоооо

преди 11 години

Оптимизирай каквото си искаш, бе. Да си го оптимизирал досега. Що всичко в тази държава трябва да се случва след като вече е станало късно или съвсем нетърпимо.....Хора, на изборите бъдете разумни :)

83

Анонимен

преди 11 години

Защо се ядете с обикновените хора, които работят за единият хляб по ЕРП-тата??? Какво са виновни те?? Виновна е държавата ,че не упражнява контрол над монополите и ги е оставила да колят и бесят по районите!!!

82

Анонимен

преди 11 години

А ти Деляне къде беше досега?

81

Йово

преди 11 години

С доплащанията стигат до 700 -800 лв. и никакви заплати не се взимат за Великден и Коледа а се взимат само по 100 лв. Само че ти си седиш в офиса и си на топло и взимаш същите пари, и не те гонят с кучета и разни клиенти който не са си плащали с месеци тока и като отидеш да го спреш те гонят с какво им падне по ръцете. Ами един Авариец които работи по време на дъжд и празник при високо напрежение само и само ти да имаш ток за да пишеш против него глупости. Между другото аз съм бивш служител.

80

Анонимен

преди 11 години

Искам да ми отговорят на един елементарен въпрос: ЗАЩО ХОРА, КОИТО СЕ ОТОПЛЯВАТ НА ТВЪРДО ГОРИВО СЪЩО ИМАТ ЗАВИШЕНИ СМЕТКИ ЗА ТОК И ТО МНОГО ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО ПРЕЗ ЛЯТОТО.ИСТИНАТА Е ЕДНА, ЕРП-тата ИМАТ НОРМАТИВ ОТ ПЕЧАЛБА, КОЙТО ТРЯБВА ДА ИЗПЪЛНЯТ.

79

Народен контрол

преди 11 години

До Йово: А вечните им "консултанти" колко взимат, а ?!

78

Анонимен

преди 11 години

До ЙовоРазкажи нещо за доплащанията за храна, за очила, за карта градски транспорт , както и за заплатките за Коледа , Великден и т.н..А това , че заплатките ви без доплащания са 700-800 лева може и да е вярно, но ДОПЛАЩАНИЯТА ТАРИКАТЧЕ!!!А ОСВЕН ТОВА В ЧЕЗ С КОНКУРС НЕ СЕ ВЛИЗА - САМО С ЯКИ ВРЪЗКИ???

77

Будител

преди 11 години

До Анонимен: 11 часа пред министерството на икономиката.

76

Данъчен

преди 11 години

Кражбата е много повече от 70 млн. Намаляват си изкуствено печалбата и не плащат данъци на държавата.