424

Анонимен

преди 11 години

До до 457 Браво! ;) Най-добрият!

423

Анонимен

преди 11 години

Тодор Колев беше най-добрият!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОЧКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

422

до 457

преди 11 години

***, а ти правиш ли разлика от КОМИК като Тодор Колев и шут?*** нещастен, марш да удариш една ракия и си пусни Азис .

421

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ОСОБЕНО СЕ ЦЕНИ ЧУСТВОТО ЗА ИУМОР НА ПОГРЕБЕНИЯ...!

420

до 467

преди 11 години

Гледал ли си Двойникът бе, ***? В ролята на доцента там къде видя шутското в Тодор Колев? Или к'во те питам..ти май даже не знаеш какво те питам, ***!

419

бг

преди 11 години

До Анонименти от ДС ли си,че знаеш какъв е бил Тодор Колев освен актьор? :))))))))))))))))))))) ти си ШУТ!!!!!!!!! :))))))

418

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ПРЕРЕДИ МЕ ТАЯ ГАДЪ...ХЕХЕХЕ...!

417

Мирен гражданин

преди 11 години

До 666! СУПЕР... Ти с него ли беше когато получава хонорар????? ХАХАХ АХАХАХ А ХА ХАХ АХАХАХ А Х ХААХ Х АХ А ХАХ АХХАХ А ХАХАХ АХ АХА АХ АХАХ АХА ХАХ АХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХААХАХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХААХХАХХАХХААХАААХААХААААХАХААХАХХАААХАХАХАХААХАХАХААХААХАХАХААХАХАХАХАААХАХХХААХАХААХАХАХААХААХХААХААХАХАХХАХХХХХАХАХАХАХАХААХАХАХАХА

416

Анонимен

преди 11 години

Тодор Колев бе преди всичко шут и доносник на ДС,а не артист както го определяте.Разликата,между шута и артиста е огромна-научете се да разграничавате тези неща!Обикновена практика за вербуване на доносници и агенти на ДС,е да се избират хора които будят в околните доверие,което е същностна черта на мошениците и измамниците!

415

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ОБСТРУКЦИЯ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА ГРАЖДАНИНА Тодор Колев ПО ПОВУД НЕГОВИ ХАЛТУРАЖИИСКИ ИЗЦЕПКИ ЗА ХОНОРАРИ ШИШЕТА УИСКИ И ЧЕВЕРМЕТА ПО СЕКО ВРЕМЕ НА ДЕНОНОШТИЕТО УРЕЖДАНИ ОТ КИНОЦЕНТАР БОЯНА И СЛАФКУВАТА РАБОТНИЧЕСКА ТЕЛЕВИЗИКЯ ДЕТО ГРАЖДАНИНА Тодор Колев СИ ПОЛУЧАВАШЕ ОГРОМНИТЕ ЗАСЛУЖЕНИ ХУНОРАРИ ДО ПОСЛЕДНАТА СТОТИНКА КАТО ПРЕРЕЖДАШЕ НАИ НАХАЛНО ОСТАНАЛИТЕ ТВОРЦИ НА КООЛТУРАТА И СОЦ ИЗКУСТВО...!

414

бг

преди 11 години

666 СУПЕР,какви за тези неща дето пишеш?да не си луд?

413

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ЗАТОВА КООЛТУРАТА БЕШЕ ПОСТАВЕНА НА МЯСТО ОТ КАРДИНАЛ РАШИДКО...!

412

666! СУПЕР...

преди 11 години

чийто филми дори не е гледал.А дори и да ги гледа някога,ще му трябват субтитри ,защото няма да се справи иначе за съжаление."....ТУКА Е ШОУТО...!

411

666! СУПЕР...

преди 11 години

...Просто го обичам този човек.".....ОБИЧАИТЕ СЕ ПОМЕЖУ СИ ШО СЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ...!

410

АЗ

преди 11 години

Моля,не позволявайте на тази *** 666 Супер(супер ***) да пише коментари,защото е дразнещ човек,кото злобее и явно убива малко време,забавлявайки се със собствените си *** и неуместни коментари по адрес на Тодор Колев,чийто филми дори не е гледал.А дори и да ги гледа някога,ще му трябват субтитри ,защото няма да се справи иначе за съжаление.

409

Анонимен

преди 11 години

Po4ivai v mir !!

408

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ДА СЕ КОМЕНТИРА Е ИЗКУСТВО...!...НЕ Е БАНИЦА ...НЕ Е КИНО...!...КОИТО Е ДОСТОЕН ЗА ЖИВОТ ТОИ ОСТАВА...!

407

АЗ

преди 11 години

Жалко ,че си отиде най-добрият български актьор.Мисля ,че той беше най-добрият заради ролите си,духовитостта и таланта си.

406

до Шматко Немски

преди 11 години

не вярвам на очите си!"грацки"? граЦки ????!!!!!!!

405

Шматко Немски

преди 11 години

Няма филм с негово участие да не съм гледал . Гледал съм го и в малък грацки театър зад канала . Незабравими спомени е оставил у мен . За мен той почина но физически не и духовно . Притежавам почти всички филми с негово участие . След него може да се каже че артисти от тази величина ни остават кажи речи има няма шест души . ПРИЗОВАВАМ ДА СПРЕМ ДА ПОСЕЩАВАМЕ САТИРАТА ДОКАТО НЕ НАПУСНЕ ДИРЕКТОРЪТ И ТЕАТРАЛНОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ПОЛУ ЧОВЕКА КАЛИН СЪРМЕНОВ ТОЙ Е УБИЕЦ НА ТАЛАНТЛИВИТЕ