105

Мусолини

преди 11 години

До АлиИ по какво разбра, че нас ни е шубе от вас, като последните воини на България срещу вас завършиха с истински разгром на Турция, въпреки че и тогава бяхте с много по- голямо население и военен потенциал от нас.Ако и през 1987г. беше станала война, тя щеше да е много кървава, но пак щяхме да отупаме като брашнени чували и многомилионната ви прехвалена натовска тогава армия и щяхте да станете за смях.Ние може да сме малко,но винаги сме имали много по- висок боен дух от вас.

104

aibou

преди 11 години

Сидеров,такъв онакъв,ама само той излезе с план за развитието на България.Другите какво казаха-нищо.

103

НИЕ-КРЕПОСТНИТЕ РОБИ

преди 11 години

ГОРДЕЯ СЕ С ВАС ВАРНЕНЦИГОРДЕЯ СЕ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН С ТОВА КОЕТО ПРАВИТЕ И ТОВА КОЕТО СТЕТРЯБВА ЦЯЛАТА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ РАЗТРЕСЕСЪБУДИ СЕ НАРОДЕ, ВИЖ ВАРНА ВРИ, ВИЕ ЛИ СТЕ НАЙ ЗАСПАЛИТЕ,ИЛИ СТРАХЛИВИТЕЗАСРАМЕТЕ СЕ, ПОДКРЕПЕТЕ СЪБРАТЯТА СИ ИЛИ БЪДЕТЕ РОБИ ДО ГРОБСТИГА ВЕЧЕ ТЕРОР, МЪКИ И РЕКЕТРАЗТРЕСЕТЕ БЪЛГАРИЯСТИГА ВЕЧЕ, НЕИЗДЪРЖАМЕ ПОВЕЧЕ

102

ИЗНАСЯТ

преди 11 години

ЕРП-ТАТА ИЗНАСЯТ ВСЯКА ГОДИНА ОТ БЪЛГАРИЯ МЕЖДУ 5 И 6 МИЛИАРДА ЛВ. ПЕЧАЛБА. ЕРП-ТАТА ПЛАЩАТ ПОДКУП НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ПАРТИЙ 100 МИЛИОНА ЛЕВА ПОДКУП ГОДИШНО, КАТО 60 МИЛИОНА ЛЕВА ОТ ТЯХ ВЗИМА ГЕРБ А ОСТАНАЛИТЕ СИ ПОДЕЛЯТ БСП , ДСБ ,ДПС , АТАКА , СДС И РЗС .ОТДЕЛНО ЕРП-ТАТА ПЛАЩАТ ПОДКУП ПЕРСОНАЛНО НА ВСЕКИ ДЕПУТАТ ПО 1 МИЛИОН ЛВ ГОДИШНО А НА МИНИСТРИТЕ,ПРОКУРОРА ПО 1,5 МИЛИОНА ЛВ. А ВИЕ БЕДНИ БЪЛГАРСКИ *** ХОДЕТЕ И СКАЧАИТЕ ПО УЛИЦИТЕ СРЕЩУ ЕРП-ТАТА, ЩЕ ГИ ПРЕБОРИТЕ ,АМА ДРУГ ПАТ!

101

Анонимен

преди 11 години

Хамас и Болен- дамм, те краставите магарета се намират винаги. Само че тоя *** и турска *** ще види парламента през крив макарон.... Смърт на всички терористи и на цялата антисемитъчна ***!

100

1

преди 11 години

Минете пеша привечер в ройона на Женския пазар в София - все едно сте в арабския свят!

99

Анонимен

преди 11 години

До АнонименМного си безмозъчно, за това ли от Шалом го съдят Волен, затова ли написа книгите си за световна финансова и и идеаологическа конспирация. Аман от мишки !!!

98

Анонимен

преди 11 години

АТАКА - партията на най-пропадналото българско население !

97

СС

преди 11 години

Сидеров:патриот и министър прецедател на България !!!

96

НСС

преди 11 години

Аз съм експерт по генетика, за коя точно теория става въпрос?

95

Анонимен

преди 11 години

Siderov obi4a dolarite dadeni mu ot ruskoto posolstvo, a ne balgarskiat narod!Siderov obichashe parvo seminariara i popovete , posle Demokraciata i nakraya Boiko Borisov, nesto mnogo vlyubciv toya Volen

94

ВСИЧКИ ЗАЕДНО

преди 11 години

ВАРНЕНЦИ, ПЛОВДИВЧАНИ, СОФИЯНЦИ, БУРГАЗЛИИ -ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ - ВСИЧКИ В КУПOМ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ - ПИСНА НИБИЗНЕСА ПОДКРЕПЕТЕ НАРОДА СИ - ТЕ СА ВИ ВАШИ КЛИЕНТИ И РАБОТНИЦИ, ТОВА КОЕТО СТАВА ЗАСЯГА И ВАС - ПОДСИГУРЕТЕ ТРАНСПОРТ, ХРАНАСТИГА ВЕЧЕ ТЕРОР И РЕКЕТ

93

Демократ

преди 11 години

Я стига сте ни занимавали с тази мижитурка. Сидеров завинаги ще си остане един кенадърен перифериен политик от малка политическа шайка, подкрепян от пълни некадърници и пропаднала ***, събрана от кол и въже, бленуваща за концлагери и планини от човешки трупове.

92

HCC

преди 11 години

Официялно, скрийншот от екрана със съдържанието на статията е направен към момента, за архив и документиране на събитието!

91

НСС

преди 11 години

Внимание, моля *** да редактира текста на статията, защото dnes.bg може да изпадне в проблемна юридическа ситуация! Първото изречение съдържа неистина (лъжа) която лесно може да се потвърди. ЕС не смята Хамаз за терористична организация, това за сега е официално становище. Редактора на статията носи пълна отговорност за съдържанието!

90

Анонимен

преди 11 години

След внесеното вчера в деловодството на Народното събрание проекторешение за национализация на ЕРП от страна на ПП Атака, трябваше да има и съответен удар срещу вносителите.

89

Али

преди 11 години

Вие българите сте големи страхливци и затова Сидеров никога няма да е на власт. Страх ви е че дойде ли Атака на власт, веднага ще дойде Тайъп Ердоган и ще ви го турне. Хайде булгарчшта щом сте толкова отоврени гласувайте всички за Сидеров. Ама не можете, щото ви е шубе от нас турците.

88

Мусолини

преди 11 години

До ЕСАми ти не се ли чувстваш горд от това, че си българин и по- важното не обичаш ли собствения си народ?Или и ти си един отявлен поклонник на всичко чуждо, независимо дали е по- добро или не от нашето и смяташ, че като това поведение ти носи примерно и пари е повод за гордост, че мразиш народа от който произхождаш.

87

ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ

преди 11 години

Жандармеристки зверски побои над възрастни мирни демонстранти,нападения с ножове над мирни възрастни демонстранти,историята помни подобни случаи през монархофашистката диктатура преди 9.Х.44г.Такова нещо и по Тошово и по Виденово време не е имало.Остава сега да почнат да палят села и къщи на тия възрастни хорица и да има набучени на кол глави и да се появят партизани.За това ли се мъчиха тия възрастни хорица-нашите бащи и деди-да направят тая страна,да я израдят от нищото,за да ги бият и дупчат

86

ЕС

преди 11 години

Само най-некадърните, най-пропадналите, най-комплексираните типове стават националисти(атакисти). За тях единственият начин да си осмислят живота е да мразят успелите и кадърните. За всички техни нещастия и беди са виновни другите, но никога не вивдат собствената си некадърност. националист = Интелектуален ***