237

112

преди 11 години

Г-н Добрев защо не принудите ЕРП-та да монтират електромери които отчитат когато напрежението е 215-225 волта при различно напрежение от това електромера не отчита.Така е в Швеция, Германия и Люксенбурк.Така ще се разбере защитавате ли потребителите или сте с МАЗНИТЕ МОНОПОЛИ.

236

ЦИРК

преди 11 години

Проблема е г-н Семерджиев той е за прокуратурата ,той по принцип няма нищо ,щото всичко е на сина му. Как се купува кола за 90х.лв как се строят няколко фотоволтаика от Филкаб и после набързо ги продаде и въведе такса достъп 40% за зелената енергия ,ЕРП-та та като видяха келепира я въведоха на всички потребители съобразно заявената мощност и таксуваха всеки киловат по определена цена от СЕМЕРДЖИЕВ...!!!Позволи на ЕРП 15% загуби от разпределение по закон за НН 5% ама това е да си независим регул

235

Анонимен

преди 11 години

Така е,електромерите не помпат сметки, защото като си платиш на когото трябва плащаш символична сметка! Такива "крадци" са 30% от абонатите и "глупаците" плащаме и техното потребление! Кога ще се криминализира кражбата на ток???

234

Анонимен

преди 11 години

До ВАРНЕНЦИ , РЕВАТ ...TI MALOUMEN LI SI BE?

233

САМО ГЕРБ

преди 11 години

НОМЕРА С ТОКО ....НЕМА ДА МИНЕ !...ШЕ Н" ГИ РАЗТУРИМЕ "ЕНЕРГИНАТА ДРУЖИНКА" НА ***....!!!

232

Анонимен

преди 11 години

НЕ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ!

231

ВАРНЕНЦИ , РЕВАТ ...

преди 11 години

...КАТО МАГАРЕТА --ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ СА НА КЛИМАТИЦИ....НАЛИ СА ТУРИСТИЧЕСКИ ЖИЛИЩАТА ИМ.....!!!????ДА Н" ГИ Е ЗДРАВЕ .....НА КЛИМАТИЧНИТЕ ИНСТАЛАЦИИ...!

230

Анонимен

преди 11 години

До БългаринЩо се чудиш, колега? В зората на мандата, Миро Мършата пържеше риба пред Министерство на земеделието........ "Народни" хора,а?

229

Ник

преди 11 години

Гърците преди два дни си изгониха ЕРП-тата.Одържавяват! У нас не можело,били сме член на евр.с.Никакъв член не сме,а орган,когото непрекъснато таковат!

228

Анонимен

преди 11 години

ее как бе ,всичко е наред.друг е номера с който ви лъжем.продължавайте.мааммм....

227

Да ,бе...да....

преди 11 години

....В МИКСА ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ СА ВКЛЮЧЕНИ И ЕЛ.ЦЕНТРАЛИТЕ НА КОВАЧКИ -"БРИКЕЛ"....КОИТО СА "АБСОЛЮТНО ГУБЕЩИ"!!!НА ПРАКТИКА ----КОВАЧКИ И ЧЕРЕВНАТА МАФИЯ , ПЕЧЕЛЯТ ОТ ТОЗИ "МИКС НА ЦЕНИТЕ"....ЧРЕЗ "ПРЕХВЪРЛЯНИТЕНА ЗАГУБИТЕ"--- НА ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!

226

Анонимен

преди 11 години

само Герб !

225

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е да принудим управляващите да работят в наша полза.Сега е момента за стачки!

224

Българин

преди 11 години

Ега ти министъра.Тръгнал да проверява електромерите ?А бе *** ,ти си министър ,не го ли разбра ?Това ли е работата на един министър ?Ти момко ,просто не си в час.Не е в час и този ,който до сега спа ,а сега иска да изглежда БУДен ?

223

НЕДОВОЛЕН

преди 11 години

Има една приказка КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ и пак се опитват да се оправдават че вината не е в тях,връщам се пак на другата приказка БИТ И Е.АН ПРИЗНАВАТ ЛИ СИ? Извинявам се на моралистите за втората приказка.

222

Който не скача е

преди 11 години

Комунист.Сега добре ли сте бе идиотиии.Малко вие. Давай Бойко, до топките, до топките.

221

фен

преди 11 години

ВИЖТЕ ВАРНА, БРАВО! БЪЛГАРИЯ, СЪБУДИ СЕ!

220

Анонимен

преди 11 години

Ха-ха-ха!,не бойте се деца! Ще пуснем "лошия чичко", дето ще "пляска" руснаците за АЕЦ "Белене" и той ще "напляска" и "лошите ЕРП-та", пък може и "крадливите министри и депутаи" по дупетата!

219

ааааа

преди 11 години

Вън на ЕРПтата от държавата.

218

1234

преди 11 години

Да не п.ащаме сметките за ток.