286

Анонимен

преди 11 години

Предлагам : Никой да не си плаща раздутите сметки за ток.Ха , да ги видим как ще посмеят да оставят на тъмно цяла България.Трябва да сме единни за да има ефект.

285

Анонимен

преди 11 години

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на енергийния башибозук................АЕЦ "Козлодуй" и ТЕЦ "Марица Изток -2" да продават само на вътрешния пазар, защото са ги строили нашите майки и бащи, които сега умират от глад(ако си платят сметките) или от студ(ако не си ги платят)...............Цветелина и американците да си продават тока някъде другаде..............НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на концесиите за изкопаемите ресурси, защото те принадлежат на бъдещите БЪЛГАРСКИ ДЕЦА, които по ГРОБарски причини спряха да се раждат.

284

Анонимен

преди 11 години

Същата работа и с телефоните :D Идва при мен пенсията ми вика що имам толкова много сметка и почва скандал и простест, иска да се жалва и накрая кво стана .. дъртия говорил като ненормален и после другите му виновни .. 100 % има и такива случай тук .. блъскал парното като луд и после висока сметка .. еми нормално !

283

Анонимен

преди 11 години

Народът е касичка за пари на правителството. Не взимат от богаташите и монополистите, а от и без това очукания народ, който не може (пък и не иска) да се защити.

282

Анонимен

преди 11 години

Не лъжете хората.Работите в услуга ЕРП-тата.И в комбина с тях.Защото проблема не е само в една увеличена сметка ,а в целогодишното стрижене на хората с допълнителни такси,непосилни за много хора.Освен това,парите за ток които не могат да бъдат събрани от малцинствата се начисляват на останалите граждани.Същия хаос е и с парното.Там няма чужди монополисти.Там държавата ни обира също "законно".Докога ще търпим?

281

Гей Станишев

преди 11 години

Къде бяха тези протестиращи, когато стана ясно че Вальо Топлото, заедно с Р.Овч. ги скубят през Топлофикация-София?Къде бяха протестите, когато Р.Овч. преподписа валидни договори за внос на газ и цената се вдигна в пъти?Къде бяха протестите, когато тройната ламя изхарчи 1.5 милиарда за глупости, но ги източи от АЕЦ-"Козлодуй" и всички граждани?Къде са протестите на гражданите срещу прекупвачите на газ (като "ОвърГъз"), които слагат още 20-30% върху вече раздутата цена на газа? (за радост на БиеСиеПе, която получава 50% от разликата)Къде са протестите срещу "Южен поток" и подобни "дивер

280

az sam

преди 11 години

Поредна лъжа.Мислят ни че не можем да си разчетем валшивите фактури...

279

dimitar

преди 11 години

lajat razboynicite.kradat mrasnite komuneta.

278

Анонимен

преди 11 години

Будааааа....Будайко.....Къде си бе? Излез пред хората бе Кратун, да им обясниш какви ленти си рязал за цените на тока....Вземи си повече гавази, щото народът е озверял....

277

аз

преди 11 години

Гледах по телевизията пенсионери, които имат 650 лв сметка за тока.... е какво е това забавяне на отчитането? Да не би работниците на енергото да излизат в почивка по 10 месеца? :) къде да кандидатствам за тази работа :)))

276

Анонимен

преди 11 години

леле ,леле, този министър дали ще я оправи

275

puuuuuuuuuu

преди 11 години

до къде докарааха държавата тва еврейско племе !!!!!! пУУУУУУУ да се вдигнем всички да ги изринем тия пумияри !

274

Анонимен

преди 11 години

След всичките издънки на ГЕРБ , това е поредната.Просто това е правителство , което не се интересува за положението на хората.Сложиха на отговорни постове разни дечковци без никакъв опит и ето го резултата.

273

Анонимен

преди 11 години

"Вместо сметките да са на 28 дни, има случаи, където сумите са фактурирани за 38, дори 40 дни,"К'ви 28 дни?!? Това да не ти е цикъла на фидосова. 366 дни, делено на 12 месеца, е равно на 30,5 дни(среден отчетен период)НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на енергийния башибозук................ АЕЦ "Козлодуй" и ТЕЦ "Марица Изток -2" да продават само на вътрешния пазар, защото са ги строили нашите майки и бащи, които сега умират от глад(ако си платят сметките) или от студ(ако не си ги платят).

272

Анонимен

преди 11 години

Сметките са високи не заради "забавеното" отчитане , а защото ненаядните "политици" продадоха ЕРП-тата на чужди монополисти и няма кой да защити хората от произвола им.Докато народа трае , ще е така.Трябва всички да се вдигнем като гърците и да си отстояваме правата във собствената си държава.

271

Възмутен

преди 11 години

Това момченце, което си играе на министър-си го будалкат както си искат. Не е дългият период причината. Сравних фактурите от последните години за този месец.Потреблението ни е същото, киловатите са същите( живея в къща с локално парно на дърва,през отоплителния период изобщо не ползвам ток за топла вода. Единствените уреди, консумиращи ток са телевизор, компютър и енергоспестяващи крушки), само че крайната цена е със 150% по -висока тази година. Може би извънземните са ми гостували!!!!!

270

Анонимен

преди 11 години

Никакво съмнение, че протестите са политически.

269

Кало

преди 11 години

Високите сметки за ток са заради забавено отчитане, смята министър Делян Добрев...- Законно ли е един министър да бъде и адвокат на частна фирма едновременно...?

268

ети

преди 11 години

Къде е Б.Борисов. Няма лентички за рязане.Нали е мъжага, да излезе пред хората, Това момче се гърчи и говори детинщини. Замразиха доходите, увеличиха цените.Тъпотия и бездушие. .

267

Въпрос?

преди 11 години

За електромерите измислихте оправдание, ама за двойните сметки за парно нищо не казвате...