562

Анонимен

преди 11 години

по празниците ме нямаше 10 дни, отопление на дърва и пак по-висока сметка от EVN

561

Потребител на EVN

преди 11 години

"Уважаеми клиенти,Системата за онлайн проверка и плащане на задължения EVN Онлайн плюс временно не е на разположение поради технически причини.Екипът на EVN работи за бързото им преодоляване." Това пише днес на сайта на EVN. Защо ли...? Отговорете си сами!

560

шмекера

преди 11 години

Абе , пре...бани българи ,с извинение,....видяхте ли някъде в протестите из страната да участват *** -аз не ,а защо ли?

559

миньор

преди 11 години

Като дойде Бойко на власт,обеща веднага да махне БЕХ.И какво се случи?Някой го светна,че милионите,не,стотиците милиони идват от там и той веднага се кротна!Кой ще се раздели със златната кокошка,а?Всички правителства досега се сдушваха с енергийната мафия и сегашното не прави изключение.А бе какъв народ сме,бе?Заспал ли,жалък ли,страхлив ли или глупав,че гласувахме за тези кръвопийци!

558

istinata

преди 11 години

г.Борисов не позволяваи на станишев да ни се подиграва и маниполира като постоянно говори лъжи и се гаври с вас,а по този начин се пдиграва и на нас.Можем заедно да се справим със станишев по много лесен начин ето го и него,1-ОТСТРАНЯВАНЕ НА EVN,CHEZ,EON и по тозиначин можете да намалите ТОКА след като премахете КРАДЦИТЕ НА станишев ОТ БЪЛГАРИЯ,както направиха АЛБАНИЯ ДА НЕБИ ВИЕ ДА СТЕ ПО-СЛАБ ЛИДЕР ОТ албанския си колега Сали Бериша.2-Вдигате малко заплатите и пенсиите.3-вкарвате в затвора поне един от станишевите министри.Но преди ИЗБОРИТЕ трябва поне "1 и 3" да бъдат изпълнени и ви гаранти

557

БАЧКАТОР

преди 11 години

ГЕРБ не знам дали усещате какъв ще го ядете на изборите ! Ако не си заминат ЕОН ЧЕЗ и ЕВН ще си заминете вие ! Изборът е ваш !

556

Аз

преди 11 години

Момци, МОЛЕТЕ се да не одържавят отново енергоразпределителните дружества, защото тогава сегашните смнетки за ток ще ви се видят жълти стотинки!Държавата е ЛОШ стопанин, разберете го най-сетне!

555

ЕС

преди 11 години

Народа му писна много следващия път всички сме на улицата за да види ЕС че ние не сме роби. НИЕ ИМАМЕ ПРАВА!!!

554

Добрич

преди 11 години

Кой както иска да го казва, за мен е важно: Българските пари трябва да се върнат в България. Ама като знам какви сме дупедавци ..???? Те затова англичаните ни смятат за *** нация. Демек, нация от мекотели. Нация с която можеш безнаказано да се подиграваш.

553

познай

преди 11 години

Невежеството тържествува!

552

Един

преди 11 години

Няма нормална държава в света, която 100% да е продала енергетиката си. Само нашите управници, я разпродадоха и сега населението в БГ, им кусаме попарата. Всичко това е следствие на 23 г. некадърно управление на всички управници без изключение. А няма по-слаб и некадърен министър от това "недоразумение"-"джуката", той едва ли знае по каква работа е там. Затова протести до дупка. Албанците изгониха ЧЕЗ, ние ги търпим, значи ние сме мнооого след тях. Това са реалностите, за съжаление.

551

birata

преди 11 години

в Плевен нямали да има протест бе хора да ги изгоним тия от държавата ЧЕЗ ***

550

Анонимен

преди 11 години

Сметката е проста- изчезнали са 7 милиона киловатчаса и са ги пръснали по сметките на всички. Въпросът, който никой не задава, е "Кой е изнесъл тези киловати и защо е "забравил" да се отчете?" Братята роми че покрадват, спор няма. Обаче 7 млн. за 1 месец трябва някой здраво да ги е организирал ей-така за спорта да ги изхарчат тези киловати...Изнесени са и някой е прибрал едни 2млн. лв

549

Анонимен

преди 11 години

DIGAI SE NARODEEEEEE.SAMO S RITNICI STE IZGONIM PARAZITNATA MAFIQ OT BG.VSI4KI PRED PARLAMENTA I ATAKAAAAAAAAAAA.

548

Анонимен

преди 11 години

До 690 Напълно си прав!!!!!!

547

Коко

преди 11 години

Психологията на будисти и будистчета от ГЕРБ разсипват бедния ни народ всеки ден. На изборите трябва да бъдат изритани.

546

Патриот

преди 11 години

До Анонимен , Ей,най-после да почета един смислен и точен коментар.Браво!

545

Драган

преди 11 години

Проблемите не се решават с национализация ! Историята го доказа !Питайте Уго Чавес . Овчаров недейте

544

Анонимен

преди 11 години

ОСТАВКА НА ДЕЛЯН ДОБРЕВ,ОСТАВКА,ОСТАВКА НА НАЙ-НЕКАДЪРНИЯТ МИНИСТЪР,ОСТАВКА....

543

Анонимен

преди 11 години

До kak taka... Е да но БГ почти всички в големите градове с отопляват с ток.Такова нещо в белите страни няма.