104

Анонимен

преди 11 години

До прокурор-пенсионерТова, че някой ни е крал до вчера, първо - не значи, че трябва да си затваряме очите днес и второ - не значи, че този, който изобличава вчерашните крадци не е днешния крадец, простата логика за разчистване на конкуренцията при крадците или: "Крадеца вика, дръжте крадеца!". Още повече крадеца няма цвят - той е комунист, демократ, гербер или какъвто му е изгодно, за да краде по - лесно ...

103

Иван

преди 11 години

Янето луд,Янето такъв онакъв но този път той ни отваря очите и ако пропуснем шанса си - няма да имаме думата повече.Нека се възползваме и да направим трезва оценка кой да влезе в следващия парламент.

102

до 121

преди 11 години

До Анонимен Те имат задача омаскаряването на Буда.

101

Алов

преди 11 години

Яне да няма вземане,даване с Веждито ,че ако е подпийнал може да му излезе и на тоя късмета.

100

до антикомунисти

преди 11 години

Мръсната демокрация направи хората бедни! Костов съсипа страната с 3-те милиарда долара получени от всичките приватизации на които реалната сума е 20 милиарда долара. Българите се изхранваха и още се изхранват от останалото от СОЦА ! Даже чез ви краде за преноса който комунистите построиха! Всички бази които са строени от комунистите са спестили разходи на бг бизнеса и т.н.

99

Анонимен

преди 11 години

dnes.bg защо нищо не отразявате за запалените коли и днешните протести срещу ерп та

98

Анонимен

преди 11 години

До Гатанка СОЦИАЛИСТ СТОЛЕТНИК.

97

e

преди 11 години

Сходни са и нещата при монопола Топлофикация и НЕК . Ценообразуването основано на ЖЕЛАНИЯ,доводи и всевъзможни такси, подсказва за ГОЛЯМ ГРАБЕЖ.Доста подобни са и нещата и в телекомуникационните оператори,но вие нямате правомощия там,но съответните министри.Свършете си подобаващо задълженията,понеже примери спрямо европейски стандарти и страни -ХИЛИЯДИ ! А говорите за присъединяване към Шенген.

96

Гатанка

преди 11 години

До народна песен ИЗПЕЧЕН КРАДЕЦ що е то?

95

e

преди 11 години

До: dker***dker.bg, PUBLIC***mi.government.bg, public***mi.government.bg, PUBLIC***MI.GOVERNMENT.BG, press***mt.government.bg, pRESS***MT.GOVERNMENT.BGОтносно: отговорност,чест и желаниеДата: Неделя, 2013, Февруари 10 13:35:03 ЕЕТГопосда от ДКЕВР и Енергийното министерство.Освен ,че трябва да РЕГУЛИРАТЕ много неща,като "Топлофикация София",електроразпределителните дружества и НЕК,добре е да се размислите,че нещата са доста ОПЛЕТЕНИ почти до невъзможното,но не и непоправими.За пример вижте как бяха извадени домашните електромери,когато се поставяха електроразпределителните.Сходни са и нещата при мо

94

!!!!!!!!!!!!!!!

преди 11 години

ПРОЧЕТОХ РАЗСЕКРЕТЕНИТЕ ДОКУМЕНТИ И ОСТАНАХ БЕЗ ДУМИ,БСП СА КАНДИДАТ ЗАТВОРНИЦИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ!parliament.bg/pub/cW/20130208055538aaaa.pdf

93

Анонимен

преди 11 години

До мда Отвори блога на този тпвек, в дясно ти е линка - Уважаеми сънародници, драги Българи, нужна ни е промяна, точно сега!!!, има един колаж от снимки, разгледай го добре ... Може пък да проумееш колко си несъстоятелен.

92

Анонимен

преди 11 години

Тая *** Янев помните ли какво говореше за герб! "Това е най-корумпираното управление до сега!" Вече Яне е част корумпираните защото те му спасиха г*за когато се провали пред Алексей Петров!

91

Анонимен

преди 11 години

Какви протести? Абе хора не разбрахте ли, че политиците не ни чуват дори да протестираме? Я дайте да правим като *** да ги видим разните партийки как ще полудеят. Да настане хаос и спрем да плащаме на кожодерите. Спрете да плащате сметките си, защото ви цакат! Ако 2-3 души не платят на енергото ще им спрат тока, ами ако хиляди спрат да плащат енергото ще фалира!

90

Анонимен

преди 11 години

До народна песен написана от социалист чудесен,който обича църкви да взривява,без съд хората да унищожава и зад лъжливи обещания да застава.

89

Лудото Яне , подлога

преди 11 години

Един ****т изписан " с подобрение". Ще нищи н*сраните си ***.

88

Анонимен

преди 11 години

Очаквам много минуси на коментара си,но ви моля да го прочетете внимателно-в Турция,която е около 80 милиона,системата на отчитане на ток,вода и консумирано количество газ за отопление е много проста и не предполага надписване-как става!Минава инкасатора с една машинка,малко по голяма от джобен телефон,на момента ти отчита консумацията и оставя фактура!А,при нас инкасатора идва,засича нещо си и чак след няколко дни получаваш фактура и вече не можеш да засечеш нищо!Системата не работи за нас!

87

Анонимен

преди 11 години

До iq146То па едни данъци, дето ги плащаш ти лично ... По -добре още сега спри да плащаш и сега крадци са във властта!

86

тати

преди 11 години

Пари във Б-я има много и за сега не е нужно да се печатат още . Но парите не се разпределят правилно между хората и от там вече страда покупателната способност и икономиката .Задържането на много пари на едно място и във ограничен брой /кръг/ хора не е здравословно за самите пари- хора и икономиката. Но лакомията по света е в големи %-ти и затова човечеството има големи проблеми. Едно от лекарствата за обуздаването на тази лакомия за пари е комунистическата идея за по балансирано разпределение на благините /пари/ по света. Но докато не си измисли и наложи нова по балансирана форма на управлени

85

intrigi

преди 11 години

занимава се само с интриги и нищо друго и се присламчва към властта, работи само това което му се поръча от властите