435

jojo

преди 11 години

ДО: 257"Паралакс" по <СКАТ>

434

jojo

преди 11 години

ДО:257 "Паралакс" по <СКАТ>

433

Анонимен

преди 11 години

Парите няма да отидат за лошия матрял, а за инфраструктура.На Боко му трябва инфраструктура.

432

Анонимен

преди 11 години

интерсено ако има Възродителен Процес за Българи , как ли ще се изнесат до Волгоград , за нас Турците е лесно на 2 крачки сме

431

анонимен

преди 11 години

м.даааа..разлаяхме кучетата във форума..заболя ги че хората не вярват на ГЕРБ вече.. 4 години са достатъчни на всеки за да се усетят промените хората..освен с нови данъци и хвалби че хвърчим на "горе" с друго няма да ги запомним тия..с положителни успехи имам в предвид..другото го знаем..ще ви качим на шейната искате или не на изборите ГЕРБЕРИ..

430

бедният ми тъп народ

преди 11 години

наказан от собствената си глупост , страхливост и за това предопределен да изчезне което вече е видно, беднят и мноо *** *** верващ в айдуци , /шъ/ мрешшшш....и русия вече не мож ти помигне , шот за простотията лек няма... да живеее славянството...

429

Бедни ми българино!

преди 11 години

За следв. 7 г. ще дадем 4 760 000 000 евро ВНОСКА в ЕС, но колко ще получим назад е съмнително дали ще са 12 млр. Получените пари никой от народа не ги вижда колко са. Дори и да ги получим си оставаме зависими от тези пари. ЕС е един голям ***, който трябва да поддържаме на и без това голият ни ..дник/не е надник, не е!/. Лошото, е че народът е заслепен от ДЕМОКРАЦИЯТА и си мисли, че тя е е по-добра от комунизма,/социализъма/, но тя е друга форма на управлението му ОЩЕ ПО-ЛОША и антихуманна.

428

АНОНИМЕН

преди 11 години

545....ти си мисли че това е работа..аз само се сещам на зад в годините колко пъти ни беше обещавано за инвестиции и нови работни места..и то точно от тия които бяха на власт..сега да не би да е по различно? ха познай кой е наивен ГЕРБЕРАСТ? наивник

427

БиволЪ

преди 11 години

В понеделник пускаме документ, който ще разтърси България. За да няма проблем с видимостта го закачаме за Уикилийкс, така че ако стане нещо с Бивол потребителите ще стигнат до него., съобщава Асен Йорданов от сайта Биволь. Тъй като Биволь непрекъснато е атакуван, документът ще бъде качен и на Уикилийкс за да може при сриване на Биволь да бъде прочетен.

426

анонимен

преди 11 години

дреме ми колко пари щели да влязат в джобовете ви..копалдаци мръсни..по ме интересува как ще преживява българина без работа..и кога най после тия лъжливи *** политиците..най после ще помислят и за хората ..а именно с нови работни места и то с достойно заплащане..другата е вятър работа *** неднииии.....НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ НА ВЛАСТ!

425

Анонимен

преди 11 години

Това лице,което непрекъснато се преекспонира,където и както е възможно,има ли представа какво е Брутен Вътрешен Продукт и как се формира той.Може би ЕС приема на обсолютно доверие представените му цифри?Нима все още има хора някъде из Европа,а вече и извън нейните предели,които да не са разбрали какво има под шапката на този пишман управляващ?Нима ими все още хора,които не са преценили умствените спосолности на това лице?Време е за следствие и съд!

424

666! СУПЕР...

преди 11 години

.....НА БАЦЕ ТАШАЦИТЕ 12 млрд. евро !

423

777! турски педал

преди 11 години

че те емигрантите вливат повече пари в страната около 1-2 млрд. евро на година и то без разни процедури и проекти и др. глупости .

422

Анонимен

преди 11 години

Незнам как 11 стана по-голямо от 13. А и като извадиш вноските на България към Евросъюза остава доста по малко.

421

stomin

преди 11 години

До Анонимен Да отвратително е това което правят.Знаеш какво е казал един голям български общественик на чужди журналисти по повод мъченията които е изтърпял от Стамболов

420

666! СУПЕР...

преди 11 години

....200! СТАРИ ТАНКА ...Т 72 ОСТАНАЛИ ОТ САВЕЦКОИ САИУЗ...А УЖ НАТО... !...БУДА БОЙС СУПЕР КИНД...!

419

Анонимен

преди 11 години

Затова на изборите гласувайте за нови хора,некорумпирани поне засега.-----Такива няма, поне засега. (няма и да има).Депутатин е единствената професия, която получава заплата срещу обещания.

418

Анонимен

преди 11 години

Факт на Станишев ги спират а на Бойко ги пускат и моголемяват сумите които се отпускат за България.*** ревете оше не се спирайте иска да се забавлявам със коментарите ви.Голям смях пада.

417

Демон

преди 11 години

Не лъже кратуната празна. Въпроса обаче е дали субсидиите са големи или просто нашият брутен вътрешен продукт е прекалено нисък. Маи че е второто. И това се дължи на некадърното мафиотско управление на ГРОБ!!!

416

Анонимен

преди 11 години

много ме радват коментарите на смешните ***.Бойко със теб сме.Аз съм радостен как се ядосват.