215

Анонимен

преди 11 години

ГОЦЕ,недопустимо е да си станал доброволно сътрудник на една мракобесна структура, като комунистическата ДС за лична изгода..., а сега да се правиш на народен трибун... МНОГО цинично е нали?

214

обобщение

преди 11 години

Мераклията за Голям Шлем получи един голям народен член - ОТЗАД.......

213

A

преди 11 години

Първанов казва че Цветанов лъже.Гн Бойко Борисов е номер едно в БГ и за старата година и за новата,а първан оглу и тройната коалиция са резервоар за кучешки изпруйнения,така че въобще няма място за притеснения на изборите,теса вече,бита карта прочетен вестник гърне детое държало ***,така че гн Борисов бъдете спокойни при тройната коалиция всичко им е загубено.само ГЕРБ И БОЙКО.

212

Анонимен

преди 11 години

Триперясал сифилитик ,лъжлив и крадлив.Що е то ?

211

Анонимен

преди 11 години

До Г.ДимитровЩО ЛЪЖЕШ БЕ *** НИЕ ДА НЕ СМЕ ЖИВИЕЛИ НА ЛУНАТА

210

тангента19

преди 11 години

И ДВАМАТА ЛЪЖАТ ВЕДНАГА , КАТО СИ СМЕНЯТ МЕСТАТА !

209

Анонимен

преди 11 години

Комуноидите СОЦИАЛИСТИ са толкова униукално подли,нагли , агресивни,и безсрамни че могат да се ликвидират само чрез себеподобните си... Което и наблюдаваме в момента, с чувство на кротко задоволство...Да им пожелаем траен успех в себеизтребването.

208

Анонимен

преди 11 години

ГОЦЕЕЕЕЕ,ТИ СИ ГОЛА ВОДА И ДОСИЕ В ДЖОБА !

207

.

преди 11 години

Прегръдката между Кунева и Първанов е римейк на създаването на най-корумпираното правителство на прехода Тройната коалиция. А единствената цел е да се докопат отново до властта, за да обслужат олигарсите, на които са подвластни.

206

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ и БСП са два равностройни отбора на престъпната болшевишка БКП. Те ще влязат в следващото коалиционно управление на страната, за да бъдат заметени следите от разграбването на България по време на болшевишката диктатура на Борисов. Най-голямата простотия днес е да се плаши народът, че ако не бъде избран отново Бойко ще дойде Станишев, защото никой не може да посочи каквато и да е разлика в управлението на ГЕРБ и това на тройната коалиция. Бойко Борисов и Гоце Първанов са двамата централни нападатели на олигархията и кадесарската мафия. Свързани са като сиамски близнаци и никога не са заста

205

Г.Димитров

преди 11 години

За автомобил ЛАДА се чакаше 10 години !!!! ПО-младите, знаят ли какво е това ?

204

Г.Димитров

преди 11 години

До фaрaж Хората бяха безкрайно подтиснати. Ядяха салам "КАМЧИЯ" ,пушеха цигари АРДА, някои караха МОСКВИЧ --по-заможните имаха и руски цветен телевизор РУБИН 714 - тежащ 50кг.Всичко се купуваше с връзки,защото магазините бяха празни ! Банани имаше един път в година .Толкова беше зле.........мъка ,мъка

203

Анонимен

преди 11 години

DRUGARU FURAJ MOITA KRAVA TA TARSI , NAMERI LI TA 6A TA ISIADE

202

Г.Димитров

преди 11 години

Ние от БСП, искаме вашите гласове за да можем да направим :1. Хляба 0,50 лв. луканката 5 лв/кг ,кюфтета 0,30 лв. 6 бр . (в кафето на Позитано 20)2. Бензин - 0,50 лв .литър----- газта е руска - БЕЗ ПАРИ 3. Здравеопазване --БЕЗ ПАРИ3.а) Образование не ви трябва -добре сте си !(иначе е БЕЗ пари)4. Пенсии минимум -1000 лева, че и повече5.Много другари - милионери ,а които са - милиардери Румен Овч. да не се обижда :)Надяваме се на вашата подкрепа ПО-ЧЕСТНИ от нас БСП НЯМА! Питайте Масларова!

201

Анонимен

преди 11 години

VAV FORUMA VIJDAM GOLIAMA TRAGEDIA NA STARATA I NOVATA BKP- MAFIA , TAI NARE4ENITE KLUBOVE PO INTERESI SLED 1989 god . SEGA DRUGARITE NE MOGAT DA SIPODELIAT OSTANALOTO O6TE NEOKRADENO . IMA BORBA MEJDU MAFIOTSKITE IM KLANOVE . ZORLEM KARAT NARODA DA IM GLEDA TOZI CIRK . ISKA6 , NE ISKA6 PLA6TA6 BILET VAV VID NA DANACI I BADE6TE

200

Зигмунд Фройд

преди 11 години

До Гоце?"Гоце, бре, толкова ли е *** Цветанов да говори ей така, като комунист, без доказателства? Какво ще кажеш, когато ти завре в лицето оригиналните документи? "=========================Не е толкова *** ЦвъцкоМного по-*** е!P.S. Виж пост 268

199

Зигмунд Фройд

преди 11 години

Опа...Гоцето пак ги отстреля като глигани на пусия.Тези простаци, Цвъцко и Шимон Дянкоф, не разбраха ли, че Гоцю е хитър колкото цяло стадо хитри лисици?Даже Боцко го е шубе от Гоцко и затова си мълчи като пръднал заек в люцерна!

198

Г.Димитров

преди 11 години

До Анонимен Да, но за сметка на това вярват на БСП( от тук, до края на сета) ! Напред към нова национална криза НИЕ БСП го можем !!!!! Доказали сме го неведнъж!

197

Анонимен

преди 11 години

Герберите са затънали в ла.....на до уши . Все повече хора не им вярват .

196

иван

преди 11 години

До До 252 фаражще ще