85

Слава на Русия!

преди 11 години

Русия е велика! Слава на нашите освободители!

84

Велико събитие!

преди 11 години

200 дни боевенад 10 милиона участници2 милиона жертви ( по 1 млн от всяка страна)Най-великата битка в човешката история!

83

Той е

преди 11 години

Тая статия сякаш е писана от инфантилен *** - нацистите се предават на съветските части, войниците на Хитлер, и прочие дрънканици...Целият вермахт изкарахте нацисти, я го карайте по-полека! Те и СС подразделенията не са били изцяло от нацисти, вие армията изкарахте такава! Нацист означава, буквално - член на НСДАП, управляващата в това време партия в Германия! Все едно да кажете, че цялата Червена армия е съставена от болшевики, същата работа!

82

Анонимен

преди 11 години

Все се сещам за разни Чудомирови герои като ви чета коментарите...

81

Анонимен

преди 11 години

И много ясно, че няма да дължиш нищо на руснаците - като един истински българин, ти би се поинтересувал само от дребната сметка - победата на банановото царство България на страната на режим, отречен от целия бял (че и цветен) свят. Не е учудващо, че никой не бръсне България за слива, предвид историческото й наследство да се съюзява на два пъти с урунгелите на Европа.

80

Баш Майстора

преди 11 години

До 126Хахахаха това определение за европеец, че било политическа ориентация ми прилича повече на сексуална ориентация. И то обратна!Хахахахахаха

79

Анонимен

преди 11 години

"Ами идете в Русия и живейте като скотове."Т.е. животът на "***" в Русия е скотски. Което можеше и да бъде забавно някъде около 1992, но вече не е (то и тогава не беше). Иначе "европеец" не е идентичност, а е състояние на духа - защото истинският образован "европеец" всъщност почита Сталинградския подвиг, за разлика от престорения, фалшив европеец, какъвто си ти. Дори има станция на парижкото метро, която се казва "Сталинград" - нещо немислимо за населената с инфантили България.

78

ovidiu

преди 11 години

Аз предлагам на 9 септември да прекръстим Варна на Сталин за 10 дни,както са го били прекръстили наще"велики"държавници през 50-те.......

77

EU citizen

преди 11 години

Аз не дължа нищо нито на руснаците, нито на техните мъртви. Как се гавря, като не им лижа .... ли?

76

до 123

преди 11 години

Би ли бил така добър да ми посочиш къде наричам цял народ "скотове"? Идентичността "европеец" е нещо, което се придобива, това е политическа ориентация, не виждам противоречие. А може би мислиш, че България географски не е в Европа и българите ментално не са европейци?

75

Влади-Мир

преди 11 години

До EU ситизън, руснаците не си повдигат самочувствието(те си го имат), просто почитат паметта на мъртвите, благодарение на които, ти днес можеш да се ГАВРИШ с подвига им.

74

до Зигмунд Фройд

преди 11 години

За образованието си имам дипломи, а ако смяташ, че не съм мислещ, може да ме обориш...

73

До EU citizen

преди 11 години

Нямам нужда да намирам кусури на човек, който нарича цял народ "скотове" и навярно компенсира липси като счита себе си за "европеец", т.е. придобил идентичност, която поначало не е имал. Такъв човек сам по себе си е кусур. :)

72

Зигмунд Фройд

преди 11 години

До EU citizenКогато един самец твърди за себе си, че е "добре образован, мислещ...", то той определено не знае, че тези оценки се дават от други хора...Харчи си европейската заплата със здраве, но не се обаждай неподготвен, излагаш се.

71

Анонимен

преди 11 години

А ти сигурно си партиен член. Там ги подбираха с такова чувство за хумор...

70

Анонимен

преди 11 години

При условие, че 80% от германската армия е била ангажирана на "Източния фронт" и е била бита като *** на гей парад, че 1-но милионната елитна квантунска армия е разбита за 2 седмици и е освободена територия голяма колкото Европа, не е честно краварите да си присвояват победата

69

До 117

преди 11 години

Много малък, бе. Сигурно си и стерилен. :)

68

до 115

преди 11 години

Ми ако искаш имам един 9 мм и ще те пратя при майка ми...

67

EU citizen

преди 11 години

Съжалявам, аз говоря от позицията на човек с висока по европейските стандарти заплата. Добре образован, мислещ, от добро семейство... Какъв кусур ми намираш?

66

До 111

преди 11 години

Ми чета за българските, пък пиша за руските. Грешката си е грешка, но на твоята майка ... повече ми харесва. :)))