9

Анонимен

преди 11 години

Както са тръгнали цените на софянска водасамо нагоро, скори и у нас това може да стане факт.

8

Гошо Тъпото

преди 11 години

Ин вино...веритас,са казали древните римляни.Чехите не са...толкова древни и за това са предпочели...бирата.

7

Анонимен

преди 11 години

А нещо за пушенето в Чехия?"Ние не искаме на възрастните да забраним пушенето и пиенето,то е ТЯХНО ПРАВО"!Става въпрос за пушенето в бирариите!

6

СимеонС

преди 11 години

до 3:Дай телефон моля!

5

Анонимен

преди 11 години

Това явление е в противоречие с нормалната човешка логика. Тя бирата там да не се прави със сондажна вода?! Нали водата плюс технологичния процес и другите продукти за бирата надхвърлят себестойността на вложената вода. Това как е възможно. Или може би нарочно е така, за да къркат чехите и да си съсипват здравето.

4

от Чехия

преди 11 години

Бирата в Чехия се смята за храна. Нещо като хранителна добавка. Какво като забранят да не се сервира на непълнолетни? Вкъщи мама и татко ще налеят, за да е здраво детето. Пък то си има бира и бира. Може да си купиш "Бернард" на умерена цена - 1.80 бг лв. 500 грама, нефилтрирана и прекрасна. Истинска "жива" бира, с вкус подобен на нашата от едно време - горчива. Но може и "Браник". Галонче два литра на цената на нашите бири, напр. "Ариана". И на вкус е същата. Децата пият леката, като безалкохолн

3

лелееее

преди 11 години

верно нема по хубаво нещо от чешката биричка. вчера ми докараха едно кашонче златопрамен и едно саробърно и са си къркам и се цепя от кеф. ако некой се интересува мога да му дам телефоните на едни пичове дето продават най-различни марки чешка бира. носат я до вратата ти безплатно ако си поръчаш кашонче(10 бири)

2

Анонимен

преди 11 години

Бирата е полезна ,а за хората там е традиция ,чудя се тея "политици" като нямат работа на магарето ли чуш викат.

1

Пивовар

преди 11 години

Оставете хората да си пият бира, бирата е възможно най-полезното питие, за разлика от спиртните напитки, които скапват организма на човек!