111

Dermatologichno

преди 11 години

Или направо се изприщваш от нея/хваща те Алергия/

110

Анонимен

преди 11 години

До Julian Имаш предвид "кърнето",както му казват любителите на чалга.

109

Анонимен

преди 11 години

Хубави са си певачките, никой не може да отрече. Привличат погледите и на мъжете и на жените.

108

До 117

преди 11 години

Еми така е. Праят си купон с жена, ти дъщеря, ти с приятелката ти, и така нататъка по женска линия... Еми щом се радваш и ти харесва си е твоя работа. Не знам защо ти са непременно необходими чужденците ама щом казваш....

107

Федор

преди 11 години

до 112: за зурлата си прав - действително това е турски дървен духов инструмент. Заедно с османските войски са се движили и един куп антураж - музиканти, готвачи, най-различни занаятчии и какви ли не. След победа следва веселба, а тя е на фона на музика. Така че - да, именно това е бил един от основните инструменти, който е звучал в онези времена по нашите земи.Но... 500 години са много време. Днес масово младите български момичита друсат кючеци. Защо е така? Мисля, че отговорът е ясен.

106

Заинтересован

преди 11 години

Днес.бг благодаря за снимковия каталог. Само сте забравили да напишете телефона и тарифата на час на брюнетката с високо вдигнати ръце

105

СимеонС

преди 11 години

до 113:Не са 99% чалгарите, но така си натрапват простотията, че изглеждат сякаш са толкова.

104

Анонимен

преди 11 години

114,аз съм наблюдавал друго по курортите със чужденците.Те тези купони в техните снобски държави не са виждали.Евтин алкохол,евтини жени и евтина музика.Откачат и не излизат от заведенията.А как се научават да играят кючеци.И на следващата година пак са в България,само че без жените.Тук е раят на купона.

103

До Петков

преди 11 години

Сигурно някой щеше да знае за чалгата, ако не я бяха наложили медиино преди години. Още щяха да си врещят само по долнопробни селски кръчми.

102

Анонимен

преди 11 години

Интересни наблюдения могат да се направят по курортите. Чужденците друг път не видели такова безумие въртят глави в почуда поради какви причини по улиците се леят всякакви взаимно смесващи се музики. Втрещяват се, особенно под чалга звуци.Те такова изродско нещо не са виждали друг път.

101

Анонимен

преди 11 години

Значи 99% са чалгари и 1% интелектуалците.Нека я решим тогава тази задача.

100

Julian

преди 11 години

Най-мразя дзурните (или както там им казват) в чалгата.Това би трябвало да е най противния музикален инструмент за българите.Ако дедите ни го знаеха на какво се радват толкова българи щяха да се въртят като пумпали по гробовете.Точно тези дзурни са слушали българите в Батак и Стара Загора минути преди да ги изколи Башибозука, сигурно същите мелодии са пригласяли падането на Търново.

99

Петков

преди 11 години

До 107- Точно така-нека всеки слуша това ,което му харесва и такива като нас дето не обичат чалгата не бива да се опитват да налагат мнението на тия, които я обичат. Не съм съгласен, че медиите налагат чалгата.На пръсти се броят радиостанциите и телевизионните програми,където можеш да чуеш такава музика.

98

Анонимен

преди 11 години

Е това със силното слушане на музика, така че да покажеш на останалите какво точно ти харесва и насила и те да слушат е абсолютна простащина. Не че всеки не го е правил обаче повечето като деца. Но простаци нароил Годпод по нашите земи. На всеки 100 души 99 са пълни простаци, а единия е леко опростачен.

97

СССРейчо

преди 11 години

ЧАЛГАТА Е МУЗИКАТА НА МУТРИТЕ, МАФИОТИТЕ И ПРОСТАЦИТЕ !!!!ИЛИ ГИ МРАЗИШ, ИЛИ СТАВАШ КАТО ТЯХ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

96

СимеонС

преди 11 години

до 106:на 113 ще се обадя. Да не би да е един *** дето си дъни чалгията?

95

Анонимен

преди 11 години

Всеки да си слуша каквато музика иска разбира се.Но когато контролирано по медиите налагат именно този жанр (дали по финансови или политически съобръжения) ние, които не го харесваме имаме правото и задължението да недоволстваме.Апостоля на чалгата : Славка Трифонова е един от баш виновниците.

94

Анонимен

преди 11 години

Обади се на 112,като ти пречи някой.Ако не си купи АК и си реши проблема със съседа.

93

СимеонС

преди 11 години

до 104:Защото *** като си извади тонколоните на балкона и му слушаме простотията аз и половината квартал.

92

Анонимен

преди 11 години

Всеки да си слуша каквато музика иска,защо е този спор тука?