303

Моше

преди 11 години

До 459Ако Белене не беше рискова щеше вече да е реалност а не "светло бъдеще" !

302

Моше

преди 11 години

до 455Напротив при евентуална авария САЩ ще си дупчат колкото искат!А до Туркиа там икономиката се развива енерго-потреблението тепърва ще расте да не са луди да продават ток на сиромах като тебе?

301

До Моше

преди 11 години

Ако "Белене" беше рискова, нямаше да е лицензирана, стига с тъпите лъжи на Капон-ката, Шарков и компания.

300

До 452

преди 11 години

Питай ЕС, те ще ти обяснят, даже пари отпускат за окончателно "извеждане от екплоатация" на реакторите.

299

До 454

преди 11 години

По телевизията беше.

298

Сус, бе, Моше,

преди 11 години

Моше, ходи си в пустинята при ВЕИ - обслужвай интересите и изпълнявай заповедите на САЩ и Турция, които нямат интерес от развитие на икономиката и енергетиката на България- САЩ, защото не са се отказали да ни дупчат за шистов газ, след което земята става необитаема, а Турция, за да ни продава ток и да ни подчини окончателно, защото ще зависим от нея -тя ще ни дърпа шалтера, ако не учим турски, ако не дадем анклави на техните хора. Анклавите са готови, на много места не се разбира, че е България.

297

Моше

преди 11 години

до 451Те до там не са стигнали с инструктажа! Още циклят на "Като построим Белене мед и масло от чешмите ще тече, очаква ни светло бъдеще"!

296

"Хейтър"?

преди 11 години

#448, къде следя, къде не, защото няма смисъл и всичко е ясно. Ама ти май не схващаш какво искам да кажа, а то е, че идеята е да си плащаме скъпо и прескъпо тока, каквото и решение да вземе правителството. Пък и не само тока ...

295

Моше

преди 11 години

До 448А на Европа дали ще и се харесат два реактора от 2-ро поколение като в света монтират 3-то а докато построят Белене ще произвеждат 4-то!Или ще ни сложат в графа рисково производство каквото и да значи!

294

Анонимен

преди 11 години

Преди няколко дни съобщиха, че разходите, дадени за енергийна ефективност и саниране в някои евр. страни ще се възвърнат след 140 години.

293

СДС затвори 4 реакто

преди 11 години

Хейтър, не следиш ли новините? Вчера от ЕС са ни пришпорвали и заплашвали, окончателно да ликвидираме, а не да стоят замразени като сега, първите 4 реактора на Козлодуй. Силно се съмнявам, че ще разрешат удължаване и на срока на 5 и 6 реактор. А, ако заради интересите на САЩ и Турция изпуснем "Белене", за която има европейски и международен лиценз, площадката е лицензирана, направена, на супер световно ниво, никога в обозримо бъдеще няма да видим лиценз, защото те сега в един Шенген не ни пускат

292

Моше

преди 11 години

до 445Анджък де ама това става с Еволюция а не с ДЕГРАДАЦИЯ!

291

Моше

преди 11 години

До 443Кой мислиш раздава квотите за произведена енергия и колко мислиш че струват?Всички банки са на Моше а щом дължиш пари на Моше значи той си пъха носа в твоя джоб не само в работите!

290

Моше

преди 11 години

до 441В пустинята драги ми смехурко има слънце и вятър ВЕЦ отдавна е не е на мода!

289

До Моше

преди 11 години

Ти да не си от Икон. министерство, че знаеш как се изнася? Или си самата калинка Делянчо, а може би Мутрата, които от 120 държавни предприятия фалираха 80 през мандата на Герб. А като си Моше, какво се бъркаш в българските работи?

288

"Хейтър"?

преди 11 години

Ако има централа, ще се лапнат едни комисиони.Ако няма централа, ще се лапнат едни комисиони.Ще има референдум - О, пак ще се лапнат едни пари.Има или няма централа, цената на тока за простия български народ ще расте непрекъснато, ако ще тука да намерят зона, в която електричеството си извира от земята само.Факта, че като опция на този референдум отсъства единственото правилно решение - Козлодуй да заработи с пълна мощност, не ви ли навежда на мисълта, че не им дреме как ще гласува народа!?

287

Вървим към пустиня

преди 11 години

Забравяйте вече за ВЕЦ-ове - България беше на последно място по водни запаси в Европа, а през последните 10 год. загуби още 1/6 от водата си и по прогнози на климатолози и др. специалисти България ще стане полупустиня. И сега половин Б-я е на воден режим, през лятото на 2012г. в Източна Б-я почти 6 месеца не валя.

286

Моше

преди 11 години

до 433Сега като изнасяш евтино къде ти е индустрията?

285

Моше

преди 11 години

До 432Тъпак вземи се ограмоти Атомните централи са били създадени основно за получаване на Плутоний, докато на братушките не им хрумнала гениалната идея да произвеждат електричество от охлаждането на реактора!

284

Анонимен

преди 11 години

434 - Аха. Нещо не чак толкоз ефективно. Иначе всички централи по света щяха да са ПАВЕЦ