196

Анонимен

преди 11 години

Имаше и един бабаит, който методично риташе в слабините пишмян атентатора, откъм *** му . На този , също трябва да му се потърси отговорност за едро хулиганство !

195

Мнение

преди 11 години

Накратко моите изводи:НСО-пълна издънка. Недопостимо е гарда да реагира след атакувания!!! Недопостимо е атентора да не бъде неотрализиран и изведен веднага след атентата. Събарянето на атентатора иначе беше красиво :-) Доган-тоя гад малко ми се издигна в очите. Реагира отренирано и полупрофесионално. Мъжкар си е явно, но това не го прави по-малък ***.Атентатора-бабаит момче,боксьорче. Момчето е гледало много филми.ДПС-грозна картинка. Загадка остава защо му събуха гащите на човека :-)

194

Анонимен

преди 11 години

До 185. Българите ще останат толкова , колкото са , и парите няма да се раздават за тези " постоянно безтаботни ".

193

Анонимен

преди 11 години

В белите държави в такива случаи на насилие над беззащитен младеж полицията блокира изходите и прави обиск и разпит на място. Какво видяхме тук - половин часова "почивка" след саморазправата, липсващ пълнител, делегати и журналисти по коридорите - *** ги хвани.

192

Анонимен

преди 11 години

Този "атентат" идва в много удобен момент,*** стадо сега ще слуша само за него,и тихомълком ще мишнат всички далавери на ГУРБ ,и Иракли,и Несебър,и Корал,ще се забрави и как фалираха ВМЗ,и подигравката на главния *** с женицата с лука.Идеален момент!ще дигнат и рейтинга на ДПС,защото ще им трябват за коалиция след изборите.Тър *** *** народ!

191

Анонимен

преди 11 години

ДПС е заплаха за сигурността в България !

190

Счупен е .

преди 11 години

Долната част на пълнителя е счупена !Е как че гръмне , даже за сплашване ?Голям цирк е това .Ако е счупен повреме на боричкането ,счупената част да е там .Мнимото пистолетче напълно е обезвреден, преди да влезе в залата .

189

Анонимен

преди 11 години

Новия сезон на изцяло нов турски сериал. Това е трейлъра: покушение срещу лидера с три патрона два сигнални и трети много по- опасен - с черен пипер и свинско.... Скоро и на наградите ОСКАР.

188

ПРОВОКАЦИЯ

преди 11 години

***,МИЛИЦИОНЕРСКА,ГЕРБАДЖИЙСКА ПРОВОКАЦИЯ.ПО РЕЗУЛТАТА ОТ"ПОКУШЕНИЕТО" ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КОЙ ГО Е ПОРЪЧАЛ,МАКАР ЧЕ СЪС СИГУРНОСТ СА ГЕРБ.САМО ЦЕЦО И НСО СА ЗНАЕЛИ,ЧЕ ВЪТРЕШНАТА ОХРАНА ЩЕ Е НА ФИРМАТА ОХРАНЯВАЩА НДК,СПРЕТНАЛИ СА ВЛИЗАНЕТО НА ОКТАЙ.НО НАЙ-ВАЖНИЯТ ВЪПРОС Е ЗАЩО ОТ НСО СА ОСТАВИЛИ БЕЗ ОХРАНА ДОГАН, ЕДИН ОТ НАЙ-ЗАСТРАШЕНИТЕ ОТ АТЕНТАТ.ЦЕЦО И НСО ВЕЧЕ СЕ БЪРШАТ.ТОВА ПОКАЗВА,ЧЕ СА ЗНАЕЛИ ИЛИ СА АВТОРИ НА НАПАДЕНИЕТО.МОМЧЕТО СЕ ДРОГИРА И СЕГА ЩЕ ГОВОРИ КАКВОТО МУ ВНУШАТ.ГЕРБЕРАСТКС ДЪРВЕНА

187

:)

преди 11 години

ако беше успял октай ,щеше да е втори левски

186

муспи

преди 11 години

Знаете ли, че хората на Цецо установили, че ДПС не са могли да набавят истински пистолет!

185

Анонимен

преди 11 години

Тото момче Енимехмедов "атентатора", ще го пуснат след 48 часа с обвинение в "хулиганство".Брат му взе Ферарито, да видим на него какво ще даде Доган за свършената работа.

184

atanas

преди 11 години

реакцията на тълпата делегати след шоуто "атентат срещу Доган", която можем да приемем за интелегентния елит на ДПС показа грозното лице на тази партия, насилието на която е символ. Да си припомним и арогантното изказване на Доган "имам такива екстремисти, че ако ги отпусна Косово ще ве се види детска градина"

183

dragko

преди 11 години

Да повярвам на този "атентат"все едно да повярвам на Настрадин Ходжа!По-оригинално щеше да е деянието да бе извършено с прашка на която ластикът се къса в сюбливния момент.

182

bg

преди 11 години

Liberastkite otvrashtenija-iz4adia ot sataninskata Zapadna Evropa stojat zad gnusnoto nezakonno DPS.

181

bg

преди 11 години

Ako go nemashe fashistkoto,nezakonno,neverni4esko DPS,sega tazi novina nemashe da ni "razstroiva".

180

bg

преди 11 години

Gnusnoto gubre Lutvi Mestan i to li e vzelo u4astie v poboja?....Vijda se na snimkata.

179

Иван

преди 11 години

На това момче Октай Енимехмедов, президента да даде орден "Стара Планина".

178

грозно

преди 11 години

ами,ако това момче е болно защо го ритаха така,да сте видяли при задържане при покушение такова изстъпление,те го биеха защото го мислеха за българин,крайно време е при обществени прояви единствения език да е официалния по конституция-български,не може ли невин иванова да ни каже какво се говореше когато го ритаха ,защото май имаше нещо като *** и т.н. видяхте ли истинското лице на мюсулманите-тръгнал да обива човек пред жени,това си говореха,сякаш е нормално да убива,но само пред мъже..

177

Анонимен

преди 11 години

хехе как да дава показания задържания, след като те го пребиха от бой. Супер грозна гледка, уж интелигентни хора са там. Вързаха човека на земята и почнаха да го ритат.Нека съдят нападателя, но аз искрено се надявам и тези от НСО и другите, където го ритаха да си получат наказания. В край на сметка това може да е психично болен човек, то дори не знам дали се смята като опит за убийство, при положение че не е имало смъртоносни патрони. Дори не е стрелял. За мен тези от НСО са шайка бандити..