33

до 33

преди 11 години

Е, 33 защо призовавайки за българска пролет т.е.безредици в чужда полза не отговаряш и какво мислиш за ционизма?

32

papillion

преди 11 години

чуждестранния легион ще реши нещата много бързо

31

До 30

преди 11 години

Ционизмът е еврейско политическо движение, поддържано и от неевреи (пр.: Уинстън Чърчил, помогнал за създаването на Израел), според което евреите трябва да създадат своя държава и да имат своя национална родина. Думата "ционизъм" произлиза от Цион, едно от древните имена на Йерусалим. Друга важна връзка за евреите с това име се прави и с Цар Давид. След като Цар Давид превзел крепостта Цион, намираща се на планината-хълм Цион, той я направил своя столица.

30

Анонимен

преди 11 години

до 28 не съм се регитрирал тъпче и не смятам д се регитрирам , така иили иначе тук мненията нищо не означават и не ми говори с библейски слова , на вас червените тези слова не во отиват.

29

Samo minavam

преди 11 години

Чуждестранният легион и парашутните части на Републиката,не са съставени от дебелогъ*и *** и не ги командват генерали комунисти и голям *** Аню.Да ме простят предците,които са загинали за България.Те са били друга категория.

28

до 24(29)

преди 11 години

24,въпросът ми за китайките не беше към теб,но ето,че не пропускаш шанс да разсмееш с тъпотиите си,ха ха ха !

27

хей 28

преди 11 години

...28 ти за българска пролет ли призоваваш?Я кажи първо какво мислиш за ционизма ?

26

за 24

преди 11 години

24,ти да не си пропуснал да си вземеш успокоителното за злоба към ближния,докато си слагаш сам плюсовете правейки се на антикомунист,ха ха ха!

25

до 23

преди 11 години

23,ти изглеждаш мислещ човек,как би коментирал следния любопитен факт:в Йоханесбург,Ю.Африка се е провел конкурс за бикини с интригуващото име"Мис Китайска Африка",бели китайки на сцената по бикини.Как е свързано с темата,не знам,световната медия не ни дава никакви указания как да наречем събитията с истинските им имена... :)

24

kk

преди 11 години

Просто е:1. Въздушни бомбардировки върху всичко, което има топлинна сигнатура на живо млекопитаещо,2. В т.нар. пустинна част /където няма и перспектива за усвояване на полезни изкопаеми/, контролирано разполагане на източници на радиоактивност, достатъчни да създадат зона, трайно несъвместима с живота.3. Замърсяване/ликвидиране на наличните водоизточници в зоната.4. *** върху всичко, което се опитва да напусне зоната.5. Стерилизация на останалите живи представители на племената от зоната

23

Коилов

преди 11 години

По-добре да вземат отряд от селяните от Коиловци отколкото техните командоси :)

22

Анонимен

преди 11 години

кога ли ще се отървете от комунистическите си клишета минаха 23 години , все сте си същите.

21

Анонимен

преди 11 години

"Може ли Франция да постигне целите си в Мали?"Първо трябва да определят какви са целите на Франция в Мали.А: Защита на "демократичното" правителство от злите терористи?илиБ: Подпомагане на малийските демократи срещу кървавия режим?илиВ: Ограбване на ресурсите на дадената страна(както винаги е било)

20

Анонимен

преди 11 години

21 слаб ми е нета влез в сайта на ЦРУ Ъорълд фактс и виж колко са ,в изброените страни не повече от 5% у нас са малко под 10% но страшното е че в Русия са 15-20% и не случайно Путин бие камбаната , там ще ства тепърва много интересно

19

до 15-ти

преди 11 години

Приятно ми е - 11-ти ! Не знам за Тамбукту и какъв "мюсулмански" център на университетите е бил по време на "църковното невежество" на Европа, обаче фактът е че назрява поредния между религиозен конфликт където Франция ще бере големи ядове както браха руснаците и сега американците в Афганистан ! А относно колко са *** във Франция , пич ти бил ли си във Франция ? Или в Англия където половината британци са с *** и се казват ..." Сингх" или в Германия дето половината немци са с имена "Хасан'

18

смехурко

преди 11 години

Значи падането на правителството в Либия според статията е довело до отваряне на складовете на армията (с главна заслуги на пионка Саркози)и безпрепятствено въоръжаване на "радикалисти"и наречени още"опитни бойци",известни още като ТЕРОРИСТИ и сега ах,ах,ах ,колко "изненадващо"се получил буреманг и Оланд скочил на белия кон но колко е"трудно"за френската армия да се справи с малки групи въоръжени екстремисти в огромен пустинен район.Ха,ха,ха какви смешки!

17

Анонимен

преди 11 години

Ислямистите са окупирали всичкия петрол на земята и продават скъпо и прескъпо, е края на измисления им капитализъм и монопoл над света иде.

16

Анонимен

преди 11 години

16 нормално била е приета в едни други времена когато най- големия ни враг след САЩ беше Израел , някои хоро и до ден днешен си живеят в онзи свят.

15

Анонимен

преди 11 години

Може ли Франция да постигне целите си в Мали?Твърдо Не,защото ислямистките терористи са обучавани от най-добрите специалисти на ЦРУ.

14

тангента19

преди 11 години

До 10 - проверих за Резолюцията , но за жалост тя е отменена през 1991 г след " демократичните " промени у нас и на север .