538

Анонимен

преди 11 години

Попитали радио Ереван , защо управлението в Турция и България е толкова различно. Радиото отговорило: Защото в Турция има 5% грамотни и те управляват !!! А в България има 5% разбойници и точно те управляват!

537

Анонимен

преди 11 години

***,какво набъркваш България?Дреме ни за вас,като сте прости,избивайте се с ГАЗОВИ ПИЩОВИ!

536

D.K.

преди 11 години

Най-подходящото заглавие за вестниците би било "Доган оцеля при опит за убийство с гумен меч"

535

до другите

преди 11 години

Очаквайте изказване на ББ. Ще обвини Станишев и тройната коалиция.

534

Анонимен

преди 11 години

Истината е, че ако го нямаше Доган турците нямаше да бъдат толкова бедни и неграмотни!!! Обикновените турци го мразят и се страхуват от него! А той си мисли, че след този цирк ще го заобичат!

533

Българка

преди 11 години

Аз съм българка и се чувствам застрашена от думите на Местан! Искам органите да се самосезират , че някакъв турчин седи насред България и заплашва българите!!! Заплашва мене, заплашва детето ми, заплашва живота ми! А стига вече турска наглост!

532

българка

преди 11 години

ДА РАЗБИРАМ ЛИ ДУМИТЕ НА МЕСТАН КАТО ЗАПЛАХА ЗА НАС-БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ??? В ТЕЗИ ДУМИ ИМА МНОГО ЖЛЪЧ, ОМРАЗА КЪМ НАС И...МНОГО СМИСЪЛ В МЕЖДУРЕДИЕТО. КАК- ВОТО И ДА ГОВОРЯТ, ТОВА Е НЕ ДОБРЕ ИЗИГРАН СЦЕНАРИЙ .

531

Анонимен

преди 11 години

Разбрахме ,че в ДПС има ТЕРОРИСТИ !

530

Анонимен

преди 11 години

ДСП - терористи и пладнешки разбойници !!!

529

оня Българина

преди 11 години

чакам сега на Оскарите да дадат на България Оскар за най-добър филм със спец ефектиа иначе тая постановка цели единствено втвърдяване на електората на Дпс и настройване на обикновените хора едни към други което ще бъде грешка защото и най-големия *** знае че Българина е див и варварин и когато става за въпрос на чест.е като лавина

528

Нямаме нищо против ,

преди 11 години

Ако сте решили да се поизтрепете !Само не си служи с името на България И не бий камбани за политически и етнически свободи , да те чуят в ЕС и световните лидери ?Голяма реч си подготвил ?? Звучи антибългарска .

527

Ъогхд

преди 11 години

Нека всички поткрепим момчето, със сигорност то е невинно. А всички тези гадни подмазвачи на Доган трябва да отидат на съд! Събодете се българи!!!

526

WWW

преди 11 години

А пък тоз Местан, милият, много хладнокръвно и отрепетирано се държа. Изобщо добре беше подготвен човекът.

525

123

преди 11 години

***, демагог и ***, Местан е ДПС-арския образ на Сергей! Подобни изказвания само категорично потвърждават истинската цел на тая жалка инсценировка! Да не би да сте повярвали, че ефенди Доган може да се откаже от сдаване на властта?

524

Местанее

преди 11 години

От какъв зор се обръщаш към ЕС и Световните лидери ?Внимание ли искате ?За политическа и етническа свобода !Ега си в Турската *** . Все еддно си баят !!!Е какво и е на България от кокошкарския ви цирк Щял да бие камбаната , че турчин участва в цирка ви ?Нахална пасмина !

523

Анонимен

преди 11 години

Да е честит на Цветанов Първият хванат терорист! След малко по-сериозни разговори,може да се окаже,че е участвал в атентата в Бургас !

522

Брей ти ще кажеш

преди 11 години

Не си служи с България бе , да не мислиш , че някой ви вярва на сцените . Хайде измитайте се ??

521

Анонимен

преди 11 години

Скрий се бе ***, кой си пък ти с подготвенат реч ,Към ЕС и световните лидери... се обръща тоя селянин .Ходи да садиш тотюн !

520

.

преди 11 години

ЕЙ КАРАБИНИ ***

519

Е що да не е ?

преди 11 години

Местан отправя присив и не само към ЕС , но и световните лидери , да обърнат внимание , за политически и етнически свободи ?Абе нали турчин насочва нещо като пистолет , каква етническа свобода иска тоя .. Нещо му се размина да го представят ..Много весокопарни изрази ,що не се скриеш и ти !