164

Анонимен

преди 11 години

ЕМБЛЕМАТИЧНО!Поне да бяха изрязали надрусаната или пияна Андреа на снимката.

163

dp

преди 11 години

"Влез или се регистрирай, за да гласуваш" ....хахахха, да бе, ей сега ще се затичам. Единственото ви предимство пред останалитекопиращи новини за коментар сайтове, днес.бг, е по-свободният режим.Доумирало ли ви се е? :D :D

162

Анонимен

преди 11 години

Да спонсорираме пластични операции и такова поведение е направо възмутително. Да ги беше дал за българския театър или кино да щажем, че стимулира изкуството. А то по-новите от тях са си баш ***. И сега спонсорираме няколко жени с такима амбиции да се продават, да сложат един силикон и накрая да стигнат върхя на кариерата си и да родят дете на някой гангстер или чичко паричко.

161

миро

преди 11 години

продава ли се,продава се,това е,ако не беше нашия фолк щеше да е сръбски,турски,гръцки,по добре ли щеше да бъде. а за проектите по евросубсидиите,тези които завиждат да си направят издържани проекти и да кандидатстват,програми има по всички области,като почнете от земеделие,минете през промишленост,образование,култура,екология и т.н.

160

Анонимен

преди 11 години

Чалгата е символ на упадъка на цяло едно поколение и една държава.

159

dp

преди 11 години

Това, че им се налага да се мъчат да отмъкнат два-три милиона просто означава,че и в БГ няма публика за чалгата и съответно нямат пари.Мафията-държава си кара по програма за вциганьоршване на хората и бият през медиитеколкото могат с такъв *** - не че някой го консумира.Приказките, че много *** народът и 90% слуша чалга са чиста проба агитация тип"вижте ни колко сме силни" идваща от грохнали, вече и обездвижени мъртъвци.

158

Спонги

преди 11 години

Чалгата убива българския фолклор. Никой не дава пари за преработка и изпълнение на автентичен фолклор от нашата земя. В Егейска Македония пеят български песни на гръцки. В Турция пеят български песни на турски. Няма ли да се намери и други гении като Милчо Левиев, Теодоси Спасов, Ибряма, Стунджикойто правещи чудеса с българския фолклор. Да, но това не е за евтините пачаври на Пайнер.

157

Анонимен

преди 11 години

Мразя чалгата и това, което тя причини на не едно поколение!Ако едно момиченце от петгодишна възраст слуша как трябва да се продаде на първия *** с пачки и скйпа кола, на 13 г. е готова!

156

Анонимен

преди 11 години

До *** -етнически турчин.А мърмота завива шоколад в станиол каде ги тея 90% кога 30% са пенсионери ,а останалите 50% предпочитат руска естрада?

155

varg

преди 11 години

Za su6toto peqt i v rap muzikata koqto idva ot Amerika

154

Анонимен

преди 11 години

Интересно колко ли пари е платил митъо за каварите на чужди изпълнители.Не трябва ли да се преследва от закона за отнемане на авторски права????

153

Анонимен

преди 11 години

Снощи клатих една чалгарка... много просто парче накрая и свърших на устата, а тя ми се радва!

152

Анонимен

преди 11 години

Ако честно е спечелил проекта им, поздравявам. Не като в Банско, с рушвети да опропастят планината.

151

Анонимен

преди 11 години

Разсъблечени жени пеят за пари, секс и гангстери. Що е то? - Българска мутро-чалга-гадост-мангало-действителност!!!!!!!!!!!

150

Вaсилев

преди 11 години

По-добре ми е в гей-клуб отколкото в чалготека !

149

Анонимен

преди 11 години

Чалгата е за първолаци, при мен жените са без дрехи ,а микрофоните кожени , накрая на клипа всичко побелява ,но не от сняг.

148

Анонимен

преди 11 години

На времето налагането на чалгата бе приложено с руски пари! Чалгата им свърши добра работа на комунистите да установят новия си режим.Интерсното е, че сега, след като Москва успя да вкара Троянския си Кон в ЕС успяха да издействат и финансиране на чалгата от Брюксел.Добре е, че поне някои там са прогледнали.

147

Исти

преди 11 години

Нравите при гангстерите така са се развалили,че някои от техните жени са почнали да си пускат и бради- като тази в средата!

146

HAHA

преди 11 години

АМИ КАТО ЛЮБОВНИЦИ СА МУ САМО ЧАЛГАДЖИЙКИ КАКВО ДА ПРАВИ ЧОВЕКА ,НЯМА ДА СЕ ХАРЧИ ОТ СЕБЕ СИ Я..

145

Анонимен

преди 11 години

Има ли чалга убитаци ? Защо си мълчат или просто пак са зациклили с азис ?