588

соя

преди 11 години

боб завижда на работничка че пръстите са и опсипани със злато.тои няма златни пръстени.защото нему стигат парите да си купува.

587

joro53

преди 11 години

до 655. ***, завода е държавен, хората са работили, произвели, и трябва да получат заплати. Ако беше частник, до сега да го бяха унищожили.Държавата е най-лошия стопанин.

586

krasos

преди 11 години

На вниманието на всички Българи !!! Всички ,който имат ; златни пръстени, сребърни пръстени,синджирчета или обеци от благороден метал или каквито и да е други бижута,също така телевизори ,коли, хладилници и .... да не се оплакват от Управляващите !!! Веднага да ги продадат и да си покрият месечните сметки... в противен случай може на гости да им дойдат ГДБОП, ДАНС, НАП,НОИ, ИНТЕРПОЛ,ЕВРОПОЛ, DEA ,МОСАД и др. за да ги питат от кога ги имат и как са ги придобили !!!

585

Смело сърце

преди 11 години

От Лондон...:Така ,правя обосновка на диагнозата която поставих (про4ети 665)на съществата от БСП,,ето защо те са болно обременени во век и веков,затова има лоши същества и добри хора.Накратко.Предците им са били надзиратели или изпълнители на зверски смъртни присъди на хора разли4но мислещи от тях.Ако изобщо съществата от БСП могат да мислят.Тези сатанински действия пре4упват съзнанието заложено от еволюцията и Господ....от там нататък вси4ко е ясно...поколения и т.н.По лошо от това НЯМА..

584

От Лондон

преди 11 години

Смело сърце ви пише...:А този с вица е бил във компанията на БСП ина4е не би написал подобна гадаст,присъща на заразното зло бСП

583

От Лондон

преди 11 години

Смело сърце ви пише...:Вси4ко лошо което се слу4ва в България и недай Боже да продължава да се слу4ва е следствие или ще бъде поръ4ано от БСП...,дааа...,не забравяйте бомбата пред Галерия,запалените автомобили и знайни и незнайни золуми ,присъщи на болни същества за власт наре4ени с паталоги4но клини4ното подвърждение на необратим генети4ен разпад на съзнанието а именно болеста туморът БСП.

582

amida...

преди 11 години

KATO SI NQMA TLUSTA C/KA V BANKATA, NITO apartamebti za prodan...dobre , che ima zlato. A kolko li shte vzeme ot nego ...Ne e uspqla da si kupi banka...

581

.

преди 11 години

До Преписано да бе правилно убав е вица поне 3- пъти го прочетох. Но ай да кажеш ако видиш човек да ти бляска така на златно и да ти мрънка за пари ... Дали няма и ти да го коментираш така. Иначе да грозно е да се изгонят 700 човека, но от друга страна 1000% съм сигурен че в Сопот има длъжности които са за наши хора, в смисъл и аа съм работил в държавно предприятие. Знам за какво иде реч, администрацията е повече от работниците, а това както и да си говорим не е правилно и аз да бях и аз нямаше

580

до 656

преди 11 години

Държавните предприятия умишлено се довеждат до фалит.Това предприятие е специализирано да произвежда и други неща.За да го фалират ,значи искат да го продадат на някой свой човек,някой да си получи комисионните.Много държави си запазиха предприятията,модернизираха ги и имат нулева безработица.Държавата ,за това е държава ,да създава работни места.Иначе е един разграден двор,щом не носи отговорност,абдикирала е от задълженията си.Това е стратегическо предприятие.

579

Meчо Пух

преди 11 години

Не виждам нищо сензационно в цялата история. Сензация щеше да бъде, ако жената му беше пратила пръстените, а ББ се беше изказал, че той не яде лук и никога не е ял.

578

Валя

преди 11 години

Явно ББ не само е получил лука, но го е и сгазил.

577

Анонимен

преди 11 години

Работници на Peugeot окупираха завода в Олне Стотици заети в предприятието спряха производството в опит да се противопоставят на предстоящите съкращения

576

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ТОВА КОЕ ПРАИ БАЦЕ МИ ПРИЛИЧА НА ИСТЕРИЯТА НА ХИТЛЕР У БУНКЕРА МАЛКО ПРЕДИ ДА СЕ САМОУБИЕ...!....АУСТРИЕЦА НЕМА АНАЛОГ БАЦЕ НЕМА ПАТОЛОГ...!

575

Tikvun

преди 11 години

Хмммм-кааааак да обера златните пръстени на всички!?Въртъ са и не моа заспъ!

574

Анонимен

преди 11 години

Хлябът е свещена храна.В пшеницата се съдържат всички необходими вещества за организма.Лукът предпазва от рак.Профилактично е добре да се яде всеки ден по една глава лук.Предложила му е свещени неща.Жената е вдовица,пръстените и са скъп спомен от скъпи за нея хора.

573

ДалайМама

преди 11 години

"Бойко нямал златни пръстени ! "Така е, няма - неговото злато е в трезорите на Ц. Бориславова, както и в офшорни и швейцарски сметки от тлъсти комисионни от многомилионни европейски проекти."Пръстени не носи, ама се е венчал за Корупцията"

572

Анонимен

преди 11 години

До 666! СУПЕР...616Хе-хе-хе, и германската версия си я бива. Явно са си съперничели и чрез вицове.

571

az

преди 11 години

НЕ 700-800 ДУШИ ОТ ВМЗ-СОПОТ ТРЯБВА ДА БЪДАТ "СЪКРАТЕНИ" ОТ РАБОТА,А ЕДИН ЕДИНСТВЕН ЧОВЕК ТРЯБВА ДА БЪДЕ "СЪКРАТЕН" ОТ РАБОТА В ТАЗИ ДЪРЖАВА.И ТОЙ СЕ КАЗВА БОЙКО БОРИСОВ-МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!ТОЙ НАДРОБИ ВСИЧКИТЕ ТИЯ *** И СЕГА ТРЯБВА ДА СИ ГИ "ИЗСЪРБА"!И НЕ ДА СЕ "ОПЛАКВА" ЧЕ ЖЕНАТА ДЕТО МУ Е ДАВАЛА ХЛЯБА И ЛУКА ИМАЛА ЗЛАТНИ ПРЪСТЕНИ ПО РЪЦЕТЕ СИ,А ДА СЕ РАДВА ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЯКОЙ МУ ДАВА ХЛЯБ!!!!ЗАЩОТО ТАЗИ ЖЕНА ГО Е НАЗНАЧИЛА И НЕГО НА РАБОТА!НО ЯВНО ЧЕ ЗА ДА РАЗБЕРЕ ТЪПАКА-"БИ",КОЛКО ЗЛЕ Е ЧОВЕК,ТО ТОЙ НЕПРЕМЕННО ТРЯБВА ДА Е СЪС СКЪСАНИ ДРЕХИ И С ЕКЗЕМИ ПО РЪЦЕТЕ С

570

Анонимен

преди 11 години

Управляващите имат нанизи от фирми.Христос го е казал"Гледат сламката в окото на другия,а не виждат гредата в собственото си око.

569

айде бе

преди 11 години

айде бе господари на ефира дай му златен скункс за цялостно творчество и за последната му изцепка