20

XX

преди 11 години

Същата работа като БГА Балкан. Разсипано предприятие което сега са ще се спасява в последният момент с приватизация. Ако въобще успеят да го продадат след това верните на БСП синдикати ще заформят стачки и ще докарат предприятието до фалит, както стана с БГА Балкан и това само за да обвиняват след това ГЕРБ. Сценария е познат. В случая ГЕРБ си имат вина защото чак сега след 3 години управление се сещат да спасяват нещо което си е вървяло на зле от години, същата е вината и на БСП

19

0

преди 11 години

Започвам да се убеждавам, че ББ е бил прав с коментара си за "лошия материал"...........

18

0

преди 11 години

Това е печеливш бизнес. Производството на оръжие е голяма лъжица и апетитите явно са огромни! Народе, народе, какво чакаш народе? Това си е чиста кражба и начин да се "приватизира" нещо много доходно от шепа хора. Наркотици, проституция и оръжие-това са най-печелишите браншове по принцип! Хайде сега някой да отрече това!

17

Анонимен

преди 11 години

"Ресорният министър на икономиката изтъкна, че към момента ръководството на предприятието очаква плащане от чуждестранен партньор, което да покрие този разход."Ега ти и министъра, който до преди час от обявяване на новината не е знаел за това! И как пък в последната възможна минута се появи този митичен и приказен чуждестранен партньор ?Дааа,играта със съдбите на хората явно за някои означава не пари,а много пари...

16

Анонимен

преди 11 години

Изходът за нефелния юноша от снимката е след 5 месеца. Недоразуменията обикновено не са дългосрочни и бързо се забравят.

15

Аз предлагам

преди 11 години

Народен съд за "приватизаторите" и "доброволен" обществено-полезен труд за всички техни помагачи - включително като 20, дето се пишат много "отворени"

14

Анонимен

преди 11 години

Изходът е ГЕРБ да се махат сами или да бъдат уволнени насила, защото са много опасни за България.

13

Анонимен

преди 11 години

ТОЯ НЕДОУЧИЛ *** ЩЕ ДОСЪСИПЕ МАЛКОТО ПРЕДПРИЯТИЯ ОСТАНАЛИ ДЪРЖАВНИ.КАКВО НАПРАВИ В КЪРДЖАЛИ,ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.ДЖУКЛИВ БОЯДЖИЯ.

12

до 11

преди 11 години

Европарите към България пълнят ли ти хладилника или бачкаш за да платиш тока и на ***, помощите им и майсинствата им, за да платиш огромните депутатски заплати и правителствени разходки по света ?

11

user

преди 11 години

Ако отиде този *** в Сопот, ще уплътнят толкова добре изхода му, че дълго време няма да може да седне на него.Приватизираха възлови обекти като БТК, Кремиковци .... и се облажиха такива като Цветелинка и компания. Приватизацията не винаги е решение на проблемите, а по-скоро начин за забогатяване.

10

Абе младеж

преди 11 години

ходи да продаваш домати на пазара в Хасково

9

Анонимен

преди 11 години

Някой близък на Герберите ще го купи за жълти стотинки и ще го разпръсне между роднини или хора които и хабер си нямат след което от тяхно име ще го препродаде за милиони, Така се перат парички и се излиза от играта чист , Без война нищо няма да стане

8

Анонимен

преди 11 години

Заводът е на това положение поради некадърното ви безхаберие.Управлението не е като краденето и преразпределянето на баницата!

7

ВНИМАНИЕ!!!

преди 11 години

Гласуването за БСП е престъпление спрямо българския народ. Гласувайки за БСП ще получите и ДПС. Това ще спре отново европарите към България, както това се случи през предишния им мандат.

6

Анонимен

преди 11 години

Няма начин Делянчo бегай при отличника Дянков да ти даде пари, би трябвало в бюджета да са предвидени разходи за подобни ситуации

5

последните бгфабрики

преди 11 години

Ако беше Nтото министерство на безделието няма да се закрива - докато има и един жив българин ! За "неговото благополучие" .

4

Анонимен

преди 11 години

Изходът за ВМЗ Сопот е приватизация е оставка на безоотговорното управление на герб

3

Гошо Тъпото

преди 11 години

Делянчо,номерът с...приватизирането на ВМЗ е...изход за колониалната администрация,защото бягате от всякаква отговорност за...българската индустрия,българските специалисти и работници.Това си е...унищожаване на един стратегически...отрасъл,както на много други до сега.Бутането на България,по...наклона надолу,продължава.

2

ognyanz

преди 11 години

Приватизацията най вече е признание за това, че правителството не може да ръководи дори и малкото останали държавни предприятия. Схемата "да се доведе до фалит и да се продаде за добра комисионна под масата" се прилага от времето на Иван Костов и затова сме на тоя хал.

1

Анонимен

преди 11 години

Дали изхода за ВМЗ Сопот не е да си дадеш оставката и да дойде някой, който ще успее да ги оправи тия неща със ВМЗ Сопот.