32

ДО 33

преди 11 години

Пак ти повтарям виж кога започва прехода към капитализъм и и виж кога е фалита за който говориш. Не е зле и да провериш данните от Bloomberg да речем на Рубини или може би те са червени, а ти си приказвай.

31

Анонимен

преди 11 години

Вчера в оръжейницата пристигнаха съдия-изпълнители, които плашат работещите с вземане на имущество и домовете им. Призоваваме премиера да дойде в Сопот, за да види отчаяните очи и гладните деца на хората, призова заводският лидер на КТ Подкрепа Димитър Атанасов.

30

maketo

преди 11 години

До 38 ами токо си видиш братчед речи едно свестно нещо да е направила демократията с части парета нема таквоя и нема и да има

29

Анонимен

преди 11 години

НК, чл. 127, ал. 3: Който чрез жестоко отнасяне или системно унизяване на достойнството на лице, намиращо се в материална или друга зависимост от него, го доведе до самоубийство или до опит за самоубийство, като е допускал това, се наказва с лишаване от свобода от две до осем години.Паника във ВМЗ, плашат с масови самоубийстваНяма да съкращаваме много само 1800, обещава Делян Добрев

28

Анонимен

преди 11 години

Съкращения добре но им дайте по 10 заплати както при военните!

27

Владимир

преди 11 години

Драмата на ВМЗ е в нъкадърното управление. Чиновниците в МИЕТ си нямат хабер какво представлява ВМЗ, а пък във ВМЗ няма човек, който да им направи един нормален човешки анализ на всяка съставна частица на предприятието и да им предложи какво да се прави. Навремето едва убедихме Ал.Божков да продаде Лагерните заводи. Днес и те щяха да атонизират. А имаше възможност това да стане и с други здрави звена на ВМЗ. Но с некадърността не можеш да се бориш...

26

ВМЗ

преди 11 години

През последните 15 г. ВМЗ е произвело продукция за многократно повече от задълженията в момента , но придишните правителства и сегашния изп. директор /който беше и с тях / си разделиха голямото парчеот "баницата" .

25

ДО 29

преди 11 години

пИТАЙ ДРУГАРЯ гОРБАЧЕВ И ПЕРЕСТРОЙКАТА КЪМ КАПИТАЛИЗЪМ И ЩЕ СИ ОБЯСНИШ МНОГО ОТ НЕЩАТА ЗА ФАЛИТА ОТ 90 ГОД. ВСЪЩНОСТ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАПИТАЛИЗМА ЩЕ СЕ СРИНЕ ДО НЯКОЛКО ГОДИНИ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ИСКАШ ИЛИ НЕ.

24

До Главен Прокурор н

преди 11 години

ПРОКУРОРСКА ПРОВЕРКА,г-н Цацаров!НЕЗАБАВНО!От периода 1986 г. до днес.РЕВИЗИЯ!На Илия Гунчев,Христо Минков,Ангел Писков,Лилко Бочев,Атанас Димитров,Иван Иванов,Христо Иванов и най-вече на Иван Стоенчев.Как е назначаван инж. Стоенчев? С конкурси или по партийна линия?Договорът му за управление на "ВМЗ" , сключен с държавата , при какви задължения от негова страна е ? Че защо инж. Стоенчев не си е подал оставката , щом с управлението си е довел "ВМЗ" до несъстоятелност ? Нали и той не получава заплата ? Откъде това благосъстояние ? Иван Стоенчев с "екипа" си е за затвора ! КЪДЕ СТЕ , ГОСПОДИН ГЛАВЕН ПРОКУРОР ???

23

кк

преди 11 години

Най-напред трябва да си иде ГЕРБ-ерското *** Иван Стоенчев - Изпълнителен Директор. ГЕРБ направиха същата грешка, която се прави от 23 г. насам - който дойде на власт механически сменя Изпълнителния директор и си слага свой некадърник. Без никаква идея какво да се прави с това сложно предприятие. През последните 15 г. ако са трупани задължение след задължение, пред повече от половината на този период Иван Стоенчев е бил в ръководството. Защо си го сложиха пак?

22

asd

преди 11 години

Такъв е метода за бандитска приватизация вече 20 години. Държавна предприятие се докарва умишлено до фалит, след което се изкупува на безценица от хора близки до власта. Така стотици хиляди останаха на улицата, а милиони бяха прокудени от страната си. Ние сме много търпелив народ, в гените ни е заложено, затова нищо не правим по въпроса. Жалко за хората от ВМЗ, тяхната съдба вече е предопределена. А Добрев е просто една кукла на конци работеща срещу сънародниците си.

21

Диана

преди 11 години

Не г-н Добрев, инвеститорите не бягат от лошото финансово състояние на завода. Инвеститорите бягат от лошата икономическа среда. Нестабилна и несигурна поради некадърно управление.

20

Анонимен

преди 11 години

КЪДЕ Е ----"ПуТКРЕПА" и КНСБ.......?НЯМА ГИ ,ЗАЩОТО СА НА ЗАПЛАТА ПРИ Бг-ПРАВИТЕЛСТВО,А ТАМ ИМА И .......БОНУСИИИИИ!

19

до 24

преди 11 години

Дори и ГЕРБ ,да изчезнат след изборите,...КАПИТАЛИЗМЪТ ,НЯМА ДА СВЪРШИ ,А С ТОВА И ----ОЩЕ НОВИ СЪКРАЩЕНИЯ ЩЕ ИМА !БЕДНОТИЯ ДО ДУПКА ,....ТОВА Е КАПИТАЛИЗМА ,.....''КОЙ НЕ СКАЧА, Е ЧЕРВЕН "!ДЕРЗАЙТЕ ---Бг-***!

18

мислещ

преди 11 години

Пък аз искам да попитам защо работниците не стачкуваха,когато не работеха и им се начисляваха заплати?Виняги при всички държавни предприятия Синдикатите вдигат стачки,когато трябва да се съкръщават работни места......а че няма за всички работа и щата е раздут това е пределно ясно!Всички са на ясно че няма пазар за военната индустрия!Защо до сега никой не стачкуваше за да се смени производството?Кой е длъжен да храни тези 3000човека ако те не работят?Хайде БСП да направи референдум.....дали да плащаме на работниците от ВМЗ!Съжалявам за тези хора...но съм сигурен че те отдавна знаят какво ги чака....

17

Генерал-Губернатор

преди 11 години

Също така ми интересно къде по дяволите са отишли парите, както спомена един колега по долу, едно такова предприятие е не възможно да е губещо.

16

До 11

преди 11 години

Държавните фирми стават губещи, когато някой иска да ги открадне. Демагогията няма как да оправдае този аксиомен факт. Защо 2000 души да остават без работа, като може да са 240?

15

12,

преди 11 години

Ба, като гледам съдбата на приватизираните български фирми, май държавата управляваше не по- зле от частниците!

14

Генерал-Губернатор

преди 11 години

Прекрасен пример за провелата се през последните 22 години приватизация на източване и докарване на предприятията до несъстоятелност. *** народ слаба държава и фактите са налице.

13

Лелее

преди 11 години

Как предприятие, правещо оръжие, е губещо? Ето това да обясни наглото ***!!!