42

до 49

преди 11 години

Е добре де но не правим катуни по Европейските столици!

41

Анонимен

преди 11 години

Той в МО,тя в МВР и двамата са перковци и синовете им и те.Може и бабичката да е изперкала.

40

Лора

преди 11 години

Някой друг ги е убил.И сега ще ги изкарат психично болни и не знам си още какво.Умрелия си е умрял няма го да каже.и това е най -изгодната версия.Отвратително е!

39

Анонимен

преди 11 години

Колко трябва да озверее човек за да убие децата си?

38

Анонимен

преди 11 години

До тук ни доведе демокрацията.То това е само началото на драмите!!

37

Анонимен

преди 11 години

До Бацето6t0 si ne gledaj jalkiq jivotec da nete ostavi ,a tuk komentara e drug ti si mn.jalak bace ne vijda6 li 4e v bg. se kolqte izqjdate strelqte i kup 6turotii vie se zatrixte i ot vas po golemi *** nqma .dori v 4ujbina ste izvesni kradlivo pleme ,sasramete se ,gquri.

36

Ф.С.В

преди 11 години

!!! Колко много нещастие и отчаяние се крие зад овехтелите врати на овехтелите панелки -бирници всеки ден чакат с писма за съд за суми под 100 лв постоянни заплахи от смешни банки отпуснали кредит за два чифта маратонки -бремето на българите е голямо -защото са отговорни хора- а ромите дали са така ? танцуват пред огъня и не им пука защото никой не ги търси под отговорност,,сметките ще ги плащат българите,,Жалко е че хора се самоубиват поради безпътие- Герб взеха и последните надежди на хората а Цветелина Бориславова (приятелката и банкерка на Премиера)обяснява колко щастлив е българският народ .-но не го знаел . Защо ли БГ направи най лошият преход с най лошата приватизация и с най бедното население на Планетата Земя а вече сме 2013 г Смешно е да работиш цял месец и да си гладен с стари дрипи вместо дрехи,,думата работещи бедни е най новата в Европейският речник , и е само в една страна рекламата на тази държава почва с EASY TO FIND

35

г

преди 11 години

Поредната мърлявщина и некадърство на милицията ни(то убийството не е да биеш деца на площада)!Най-удобното за тях ни се натрапва,и най-мързеливото-убийство-самоубийство,само някой заблуден чичо или леля с алчни помисли липсва от елементарните им обяснения.Първо 3 дена не знаеха колко гилзи има,камо ли колко дупки от куршуми,сега ни пробутват глупостите,че професионален военен,екзекутирал близките си с куршум в тила-ги кълца са разнообразие...

34

Анонимен

преди 11 години

"...драма от миналата седмица в апартамента в блок 254 е добре обмислен разстрел, а не действия на психично болен човек"Човек, който е решил да отстреля цялото си семейство дали преди това ще тръгне чинно да си плаща тока???!!!

33

Анонимен

преди 11 години

da vuzpitavame dushterite si da stanat painerki,a ne maiki,da vlagame parite si ne v deca,a v silikon,da sprem vissheto obrazovanie na mladite bulgari,da gi napravim chalgari,za da zabavlqvat zapadnqcite.

32

а

преди 11 години

да се потърсят наследниците

31

а

преди 11 години

как така човек от блока ще държи чужд ключ 2 години? или си е извадил дубликат и го е дал на някой?

30

boriana.kostova.35

преди 11 години

Вижте колко самоубийства има през последните месеци. Това не е от добър живот

29

nniki4a

преди 11 години

Единствената причина за поредната трагедия е СИНДРОМА НА ЕМОЦИОНАЛНИЯ СРИВ(състояние ,което по-слабите организми развиват) следствие ЕГОЛОГИЧНОТО ЗАМЪРСЯВАНЕ в което живеем.Запознайте се с науката ЕГОЛОГИЯ,че е страшно.През вода жадни ходим. Самоизтрепваме се.Изчезваме.

28

Анонимен

преди 11 години

Звучи абсолютно неправдоподобно. Пуска се вода, на вратата няма ключ... и още много неща не се връзват. Преди да давате изявления в медиите, помислете още малко. Нещо друго се е случило. Не е това.

27

Бацето

преди 11 години

За мен *** са най-голите *** на света, а хората които ги подкрепят за да си усигоряват властта са родоизменници и заслужават разстрел. Омръзна ми да плащам данъци за да могат тия гнусни сгани които не мога да нарека хора да живуркат спокойно в собствената си смрад и ***. Аз съм за ЛАГЕРИ за *** - който завърши гимназията в лагера и си намери работа или влезе в някой ВУЗ е свободен, които не може да плаща данъци ще копа язовири и прави пътища срещу храна и подслон.

26

холмс

преди 11 години

Елементарно Уотсън,Според мен не е бил сина нито бащата,а е било домашното куче,а водата е пусната от домашната котка,която при вида на това зверство е искала да си изплакне очите и пийне вода,но кучето я подгонило и затова не е спряна чешмата!А заглушителя е купен от магазина за вестници отсреща!

25

Анонимен

преди 11 години

А кой друг освен ГЕРБ, по времето на Станишев не ставаха такива трагедии.

24

Анонимен

преди 11 години

За отрицателно време може да се разбере дали е стрелал бащата, взимат се натривки от ръцете и ще се види дали има барут от пистолета по тях. Точка. За 1 ден максимум работа. А тея глупости дето почват сега да ми ги говорят, ама то от отчаяние, ама ние виждаме натрупано безсилие и трудности да се справят..... как па о разбрахте това нещо във вече мъртвите хора ? Отчаянието във вид на някакъв химикал ли се натрупва в организма ?

23

Baba....

преди 11 години

Pri tova semeyno naprejenie, samo babata e lipsvala....