59

Анонимен

преди 11 години

Лъха ми на популизъм, ***, фалшива загриженост - типично за посткомунистите от бсп. Искат власт и са готови на всякакви мръсотии. Жалки нещастници.

58

Анонимен

преди 11 години

Това БСП са по-големи популисти и от ГЕРБ.

57

Анонимен

преди 11 години

Могат да се направят и платинени табелки за социален дом.

56

ехолог

преди 11 години

това с БСП като вица за един дето тичал след трамвая и спестил един лев, пък като се похвалил му казали, че ако тичал след такси сега вместо лев, щеше да имаш пет лева. Или като мацката дето минала три пъти на червено и понеже не я глобили си купила рокля със спестените пари. Така и тука Дянков трябвало да похарчи 1 милиард над събраното, ама той похарчил само 250 милиона и на БСП останали едни 750 милиона за харчене.

55

Маргаринова

преди 11 години

Тази Масларова трябва да е в затвора, а не да дава измислени комунистически пресконференции !

54

реалист

преди 11 години

ООО Тя масларката, може да ги намести, толкоз бързо, че докато се усетиш вече ги е наместила някаде там в дълбоката си пазва. Има да ги намества ако я изберете пак...... Вижте как само се е активизирала да говори на стадото! хаха

53

кур

преди 11 години

Ха ха ха ха.... "Лявата" Емилия Масларова стана известна с това, че всеки ден си правеше прическа за 500 лв. и носеше бутикови обувки и чанти. За розовото Бентли няма да приказвам. За мазният Курумбашев не ми се приказва. По ТВ-то излезе и защитаваше идеята за ядрена енергия в България. Всички леви в Европа я отричат... Духайте супата, жалки креатури на ДС!

52

Анонимен

преди 11 години

Вдигнете минималната пенсия на 500 лева и минималната заплата на 1000 лева, че не се живее. Ако има комунистическа партия, ще гласувам за тях.

51

ICO

преди 11 години

SAMO POGLEDNETE NASHTE MILI RODNI KARTINKI EDNATA OKRADE MILIONI A TOZI ZAGRIJENIA PRAVI MILIONI DO KOGA TAKIVA MAZNI MARSHOQDI SHTE SE PRAVIAT NA ZAGRIJENI PFY DA MY SE DOPOVRASHTA NA CHOVEK KATO GI GLEDA

50

до заблудения тъп*к

преди 11 години

Най-лесно се раздават чужди пари. А, забравих, и най-лесно се крадът когато си на власт - затова лаят толкова от бсп. Видяхме ги как крадоха преди, и сега като далаверите им лъсват и се спират пяна им излиза от устата... който гласува за бсп проваля бъдещето на България, ако изобщо има такова...

49

Само БСП !!!

преди 11 години

Докато кучето на Искра Фидосова го хранят с телешки шол, а полицейските кучета с пържои по думите на самият Борисов, огромна част от българския народ буквално бедства.Държавата е скована от проверки, глоби, актове и прочие санкции. Забраните валят една след друга. Като започнеш от забраната за тютюнопушене и стигнеш до забраната на автобусите да превозват чанти с багаж без придружител. Забраниха дори на спедиторските фирми да превозват животни. Такова чудо не е имало и по времето на Т. Живков !

48

Само БСП !!!

преди 11 години

Управлението на БСП се характеризираше с умереност.БСП не позволиха развихряне на групиравките и мутрите, както през 90-те години, но същевременно НЕ превърнаха България в полицейска държава и зачитаха гражданските права на хората.Днес при управлението на ГЕРБ България е държава от неототалитарен тип.Репресивният апарат е огромен. Към него влизат вече не само 70 000 полицаи, а и данъчни, митнически служители, ДАИ и т.н.Засилената полицейщина унищожи сивия сектор и увеличи безработицата.

47

Само БСП !!!

преди 11 години

БСП отново са прави ! Социалната политика на кабинета "Борисов" е катастрофа ! Толкова беден българинът не е бил от десетилетия. Това е най-тежката и безпарична зима, която помни народа от следвоенните години в средата на миналия век.БСП имат правото да говорят за пенсии и заплати, защото при тяхното управление пенсиите и заплатите се вдигаха системно. Да, с малко, но редовно. Увеличението на пенсиите и заплатите при БСП изпреварваше поскъпването на стоките и го компенсираше.

46

Анонимен

преди 11 години

Този откачен , дето хаха , дойде и тук .

45

ЦСКА

преди 11 години

МУТРАТА ОТ ИПОН ББ-ОКЛУКА ББ-ОЙКО ББ-ОРИСОВ Е АУТ ВЪПРОС НА ВРЕМЕ

44

AZ

преди 11 години

BOJE KAKVO DOJIVQHME ,MASLAROVA DA DAVA AKAL KAK SE RAZDAVAT PARI.TQ PO SKORO TRQBVA DA E SAVETNIK NA NQKOI ,KOITO ISKA DA OTKRADNE PARI.JALKA KARTINA .A KYKYVECA DO NEA SE E VZEL MNOGO NASERIOZNO.NO NQKOI DEN KATO IZMRAT GLAMAVITE DARTI KOMYNISTI ,6E IZ4EZNAT I TEZI KRADLIVI OPYSTO6ITELI NA SOBSTVENIA SI NAROD.

43

Анонимен

преди 11 години

До ..Е по-*** коментар - здраве му кажи!!!Аланкоолу, защо си седнал да ни сравняваш с англичаните, бе? Да не би да сме постигнали стандарта им, или покупателната им способност? Те като имат бол пари за дълго време - да си ги дават! Ние нямаме, затова ще си направим АЕЦ и ще си произвеждаме ток!

42

белене

преди 11 години

Белене МРАЗИ ГЕРБ

41

ред

преди 11 години

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП САМО ЗАРАДИ АЕЦ БЕЛЕНЕ

40

ВВВ

преди 11 години

УБИЙ УРОДА НА БЕДНОСТТА ГРОБ НА ИЗБОРИТЕ