165

Абе герберасти

преди 11 години

и "демократи". Нали е капитализъм. Или богати могат да са само членове на ГЕРБ и ДСБ. Е стига демагогия. Май искате национализация и Народен съд. Внимавайте какво си пожелавате

164

Пурко

преди 11 години

Щом се стига до референдум, значи хората искат това нещо, за което е референдума!

163

Gogo

преди 11 години

Комунистите (БСП),са много по-лоши от нацистите ,защото се прекриват и лъжат перфектно.Гледат само личния си интерес и каузата им е да забогатяват!Този има няколко сериозни фирми в областта на енергетиката и НЕ е милионер!(дано не се обиди)

162

Браво Атанасе

преди 11 години

имаш ги. На бялото черно казваш

161

Атанас

преди 11 години

Да му имам сурата и нахалството на този ***!

160

Герберастите

преди 11 години

повтарят като папагали 20 млр, че ще струвала АЕЦ Белене, ама щото така казал Боко 1 - по- народному Тиквата. Че той отдавна е забравил смятането и четенето, дето ги е учил не се брои. Така каза вожда. Никави аргументи - така каза бащицата, Човека Партия с Главна буква. Ама защо такива са сметките, - не е важно Така казва ТОЙ. Вервайте ми. Нещо на религия намирисва. Да не кажем , че мирише на глупост, лъжа и корупция, та се не трае

159

Бай Ставри

преди 11 години

До 716Ама за кое ни лъжат? Че ще сме енергийно независими? Май ти трябва да се опомниш! Ти на Белене, ако викаш лъжа- бегай на доктор!

158

Р. Овч

преди 11 години

днеска писа двойка по смятане на дъртия лъжец Тиквата и неговия солт... Янето. Е ми като са учили само бягане и скачане, пък имат претенции и акъл да дават. Понеже са прости, викат, че и другите били такива. Да , ама не както викаше едно време един дърт *** , сниман в поза 90 градуса пред Т. Живков

157

Абе защо на шефа на

преди 11 години

АЕЦ Козлодуй му викали Вальо Общото? Да няма нещо общо с комитите авери на Левски. Нещо не ми се верва

156

716

преди 11 години

Не на АЕЦ Беляне,не позволявайте комунистите да ни заробват повече,достатъчно властваха и окрадоха държавата.В момента ни лъжат безобразно за Беляне защото са гладни за комисионни.НЕ НЕ и пак НЕ на Беляне.Опомни се народе!

155

грийн прасе

преди 11 години

Предпочита да го опекат на американски огън с български *** в Мариците, че и да си плати за това, отколкото да живее като бял човек с АЕЦ Белене. Е това е глупост недандмината

154

Бай Ставри

преди 11 години

До до бай Ставри/.dhfod,s

153

Сияна

преди 11 години

Р.Овчаров пък и другите ДРУГАРИ, не са ли учили общи науки - етика, естетика, морал - какъв е този стил на говорене и поведение? В каквото ги обвинят "все са чисти и непорочни", а сега управляващите са "все некомпетентни, нечестни, незнаещи" - страхотни демагози и лъжци са тези от БСП.Бяха на власт,направиха куп далавери и поразии, оставиха '"обрулена държава" и сега виждат,че Борисов заема добра позиция и затова лъжат и го злепоставят, но народът има спомени и не забравя миналото.

152

iwangrozni

преди 11 години

До Анонимен Разбивай,но грамотно- https://youtube/watch?v=2skiAEu8kHE

151

Анонимен

преди 11 години

Хайде всички българи на Референдума, да разбием комунистите. Да не стане така да гласуват само ромите, защото те няма да плащат милиардите за тази излишна централа, а ще я плащат българите!

150

Киви

преди 11 години

Може да имам бръмари, но поне са български, а не колорадски. И със сигурност не са червени. По-скоро са черни на жълти точки. Но за разлика от масите, аз поне искам да остана в БГ, а не да напусна кораба и да се радвам на готово у чужбината. Там само техните закони и правила ще ви смажат. Но тука лаете, ясно е. Въпросът ми е, какво направихте ВИЕ, за да стане по-добре положението.

149

до бай Ставри

преди 11 години

Бай Ставри, ти си мъдрец.....

148

monah681

преди 11 години

Edna zdrava dryanova toyaga shte izgoni brumbarite ot glavite vi,uvajaemi komunisti!!!

147

Киви

преди 11 години

До 162, така е. По новите магистралки и заедно с магистралките да ви няма. Марш в Италия, Германия или Унгария. Там ще ви е по-добре. Пътят към края на България минава право през Брюксел.

146

Dragi zritel

преди 11 години

Относно: Прекопиран коментар с допълнение от "листчетата"Дата: Понеделник, 2013, Януари 14 15:13:46 ЕЕТ1630 0 Смурф преди 8 минутиРолята на Добрев и Николов в ядрената енергетиката е като български космонавти и опитното куче Лайка, в космически кораб за Лайка е пилотирането и провеждането на опитите , а за тия двамата да нахранят кучето и в никакъв случай да не пипат копчетата. <бр /> <бр />Драги зрител: "Обаче и Борисов да не пипа копчетата,че трудна работа,понеже ще започне да ги "Сглобява",така както говореше английски с редене на листчета.