172

Човек от Бранша

преди 11 години

От таксата 12-16лв. като извадим всичко това и после разделим на 40-50 програми ... проста математика.Ами компанията не трябва ли да генерира и печалба, не трябват ли реинвестиции?

171

Човек от Бранша

преди 11 години

Учудвам се колко много въпроси и отговори се пропускат по темата. Математически въпроси!1. Колко струва на Булсатком сателитното излъчване - нали не смятаме, че гръцкият спътник ги излъчва безплатно?2. При положение че един сателитен приемник в комплект с антена в магазина ще ви струва 130-150лв. и още 20-30лв. за монтажа - Булсатком ви го осигурява за 41лв. със 4 месеца абонамент, а 2,3 и 4 ще ви струва 18лв.3. Издръжката на офиси, автомобили и техници/касиери във всяка паланка...

170

Анонимен

преди 11 години

Всички търговци да отчисляват пари за БТВ! За всеки телевизор и всяка антена! Ами да! Ако не е БТВ кой ще си купи телевизор!? Ама ха!:)

169

Анонимен

преди 11 години

Редно е безплатните еферни програми да бъдат безплатни за операторите. ТВ-7, БТВ са безплатни еферни, а защо искат пари? За останалите им канали - да, но Булсат им предложи решение. Който иска - плаща си за тях. Който иска да гледа БТВ-та да плаща отделно по 3 лв.

168

Анонимен

преди 11 години

До ътрМай не разбираш, че ьТВ трябва да плаща на БСК, затова че ги предава. Както например е в Германия.

167

до 195

преди 11 години

Нова ще резнат булсата ама друг път! То за тях сега си е направо Рай:)) Ти ако си рекламодател къде ще рекламираш, аджаба?

166

ътр

преди 11 години

Те и нова ще резнат булсата

165

Анонимен

преди 11 години

Сутрешния блок и на Нова ТВ и на БНТ са по-добри. Турски сериали не гледам. Рекламите ги псувам. Та не виждам с какво ще ми липсва БТВ.

164

гугу-мугу

преди 11 години

Не съм имал никога желание да си слагам легени по къщата за да гледам тв, та разгледах сайта на булсат, какви канали дават, реално наистина цените са ниски, предвид 6-те канала които имат! Ххахахах...Пълна скръб- ни бтв, ни тв7, 0т пакет 18 канала, като се махнат десетте на тези 2 тв, тъкмо останаха 6 бози!

163

поли

преди 11 години

страшно много клиенти набират. Особено откакто не дават Битивитата. Даже са набрали клиенти и в Австралия, Нова Зеландия и на Марс. ***

162

Анонимен

преди 11 години

До krasimir.genov1Абе пубертетче, аз съм зрител, който си плаща на БСК месечно - не е нужно да съм експерт по не-знам-кво си, за да знам за какво искам и не искам да си давам парите ! За 19 лв на месец към БСК, гледам на три ТВ в къщи с HD приемници. Няма ьТВ и ТВ7, имам HBO, HBOedy и Cinemax. Каналите които гледам чрез БСК на тая цена, ще ми струват поне с 15 лв повече при конкуренцията им. За какво да се радвам на ьТВ, че искат да ми увеличат таксата с 6 лв ?!

161

189

преди 11 години

Исках да кажа, че офертата даваш за 5, дават ти 1 е от много отдавна.

160

Анонимен

преди 11 години

Булсат набира все повече клиенти. Имат много добри оферти. При плащане на 5 месеца абонамент, то 6-тия ти е безплатен и това не е от отдавна. Много хора вече си сменят приемниците с "HD" приемници. Когато съм засичал и други хора в офисите те не питаха за бтв нито за ТВ7. Та с "HBO", "Cinemax", "Дестинация БГ", за какво са ни бтв-та и тв7 :D Сега с нетърпение очакваме и наистина първият български GSM оператор, защото в тези няма нищо българско.

159

Анонимен

преди 11 години

БТВ предлага омръзнали до втръсване лица, а най-втръсналите се преместиха в ТВ 7 при "уникалният журналист" Дудуков, майстор в правенето на дудуци на всяка власт, но с особени екстри за днешната мутроолигархична власт!Пускам си сега Хистори да видя нещо полезно. Аут за Лора Крумова и Любица К.рлизич!

158

Анонимен

преди 11 години

До 181БСК не печели нищо, ако не излъчва ьТВ. Както и не губи. Единственият който губи от това е ьТВ - брой зрители и цена за реклама.Очевидно, ако въобще някой плаща на платени драскачи, това е ьТВ.

157

Анонимен

преди 11 години

Любителите на ьТВ могат да се наслаждават на турските сериали и множество реклами на цената на стайна антена. Тези които не желаят HBO, защото ьТВ прави в пъти по качествена продукция, могат съвсем лесно да си сменят доставчика БСК. Ако обаче ьТВ изнуди БСК и в следствие на това цената на пакета ми се увеличи с 6 лв заради скапаните турски телевизии и аз тутакси ще сменя БСК.

156

ТВ 757

преди 11 години

Ами те са 4 платени *** дето цвъкат във форума им срещу безплатно гледане на НВО, още 4-5 служителя, които от преди нова година са пуснати да си стоят в къщи и да следят къде в нета се пише за булсат и да възхваляват 22-та канала които излъчват и как не гледат тв7 и бтв...Най-известни *** са някакъв *** дцмф, някъв джплам, гущер ли змия ли... и още 2-3 мушмурока.

155

Анонимен

преди 11 години

имате ли сигнал на Булсатком, че при мен пише няма сигнал?

154

Анонимен

преди 11 години

едни и същи хора с едни и същи правописни грешки или специфика на компютъра им като писане на буква "ъ" като буква "ь" се изявяват навсякъде и защитават Булсатком - масирано са си платили от Булсатком да ги защитават

153

Анонимен

преди 11 години

някои не искат Битиви, но ходят да тропат чалга. Това е Булсатком - чалга