34

IQ146

преди 11 години

Казусът Янев е елементарен, но трябва и малко акъл да се осъзнае и осмисли. Подведен по КОМУНОИДНИТЕ СОЦИОЛОЗИ и платените *** КЛАКЬОРИ, а най-вече поради финикийските знаци, които му буташе Трактора, Янето се заблуди, че Борисов е еднодневка и ще си отиде до година-две. Но вместо Борисов да си отиде, уволнен от такива като Янев, той сега се бори за политическото си оцеляване. Защото какво свърши Борисов? Ето какво: ---------------------------------------София - преобразена, вместо ОКРАДЕНА - като при Софиянски;------------Дунав Мост 2 завършен м. април 2013;------------------------------Магистрала Люлин завършена, вместо Доган ОЩЕ ДА КРАДЕ от нея и накрая да върнем 110млн.? по ИСПА;-------------------ЦЯЛА Магистрала до морето от м. април, вместо да строят още 40 години и да КРАДАТ;----------------------------Морето - пречистено след умопомрачителната застройка, когато фекалиите плуваха по плажовете, вместо да се ОТКРАДНАТ парите за пречиствателните станции;--------------------Бургас-Александруполис - убиецът на туризма и Южното Черноморие - спрян, вместо от него да се КРАДЕ;-------------------------БелеНЕ - най КРАДЛИВИЯ проект в историята на България - спрян, вместо от него да се КРАДЕ;---------------------------Цените на газа - с 20% надолу, подготовка до 3 години за пълна диверсификация, вместо да КРАДАТ ГАЗПРОМ и ПОСРЕДНИЦИТЕ;-------------------------Убийствено повишаване събираемостта в митниците, НОИ и НАП - позволяващо в КРИЗА да се събира ПО-ГОЛЯМ БЮДЖЕТ от предкризисните години 2005-2009, удар по ДДС-арите, вместо да се КРАДЕ от ДДС;------------------------Революция в усвояването на евро фондовете, 3,6 млрд. САМО ТАЗИ ГОДИНА почти 10% от бюджета, която ни превърна от НЕТЕН ДОНОР(срам за КРАДЦИТЕ, които допуснаха НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА да е нетен донор!) в най-успешния бенефициент в ЕС, вместо да се КРАДАТ тия същите фондове;--------------------------------Тотална промяна в борбата с престъпността, НАГЛИ, КИЛЪРИ, осъдени Галеви, единствено изостават в борбата с КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ - нито един осъден и битовата престъпност;--------------------------Държавна политика и инвестиции в археология, културния туризъм, църкви, музеи, вместо да се КРАДЕ...-----------------------------------Спортни зали, детски заведения, градини, паркове... кипи строителство, вместо да се КРАДЕ и всичко да е в блатото на тройната КРАДЛИВА коалиция!-----------------------------------------След предишните кютеци, с които потушаваха недоволствата и наглостта при учителската стачка, НЕВИЖДАНА НИКОГА по-рано ДЕМОКРАТИЧНОСТ и ЧУВАЕМОСТ към ВСЯКАКВИ ПРОТЕСТИ, граничеща с мекушавост, стигнала до там Парламента да извърши НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, като спря ПРОУЧВАНИЯТА за шистов газ, с което се надупи на ГАЗПРОМ и лакеите му от БСП!!! И Янето го вижда и разбира, че Борисов нама алтернатива и РАБОТИ!

33

Анонимен

преди 11 години

Янето е продупчен от всякъде.Като стане напечено Бойко го пуска да дига пушилка за да се размива проблема.

32

Анонимен

преди 11 години

32 проекта го спряха за да спре заробването на България оли

31

кюстендил

преди 11 години

при нас мая манолова е по известна като сестра галева,как мислите измести иво атанасов от избираемо място

30

pompaeca

преди 11 години

Тая пуйка(стършела Мая) да има в предвид,че повечето хора,които няма да отидат да гласуват ще са против стрежа на АЕЦ "Белене" също като мене,за да не се стигне до там,че да се достигне необходимата бройка гласове и с "да" да са гласували 51%,а с не 49% и да кажат ето видяхте ли какво иска народа

29

Гюро Михайлов

преди 11 години

Овчаров че е е смотан е ясно. Ама само тоя беше ясен. Като другите не искат референдум, не искат Белене, не искат по принцип, щото БСП предлага- и неразбираемо. оборете ги конкретно, а не махленски

28

ОГЛЕДАЛО

преди 11 години

УНИКАЛНАТА ПРОСТАЩИНА НА БОЙКО ИМА ОГЛЕДАЛЕН ОБРАЗ В ШИЗОФРЕНИЗМА НА ЯНЕ !!! И ДВАМАТА ПРЕДИЗВИКВАТ ПОГНУСА !!!

27

до 31

преди 11 години

Ами ако ще се мерят комисионните, явно герб е едни гърди напред, щом спряха проекта!Само че при тях парите идват от друга посока!

26

Анонимен

преди 11 години

28 а ти отвеорко сматаш че не е имало комисионни ли бе, ти в ред ли си , ти уаствал ли си някога в търг за държавна поръчка, а да не говориме че там са раздавани задания за милиони без поръчка , на теб ли *** ще ти даде някой да намажеш от меда.

25

9689

преди 11 години

Този не се нуждае от коментар,защото е за Карлуково.

24

9689

преди 11 години

Този не се нуждае от коментар,защото е за Карлуково.

23

Анонимен

преди 11 години

Колко са кухи герберските патерици, тоест ***, като и тази мазната на снимката! Нали ако червените са вземали комисионни, щяха бъдат първи противник на референдума за строеж на Белене! За да може да затихне шумът около централата!

22

АНОНИМЕН

преди 11 години

Аз мисля,че и двамата ,Яне и Мая са за психоаналитик???

21

Пешо Мастиката

преди 11 години

Янка е изперкал ***...ми каза един...За това говорели двама от прихванат в СРС телефонен разговор!

20

Аз

преди 11 години

Това Яне колко партии смени, просто не е истина.То не беше земеделец, СДС, РЗС, Марешки -край нямат.Където има келепир там е и той! Пристана на Бойко, нищо че допреди това го громеше и искаше да го уволнява. Байганьовщина в най уродлива форма, а той да беше единствен с мед да го намажеш!А за димките - освен словесни е хвърлял и истински - на конференцията на СДС, преди да се сноши и със тях. Политик за чудо и приказ, жалко е че властта се крепи на такива като него.

19

serGEI

преди 11 години

Поредната бомба хвърли в ефира на bTV лидерът на РЗС Яне Янев, който разкри част от разсекретените документи от прокуратурата, разкри лидерът на РЗС. В прокуратурата има обвинителен акт, написан от прокурора Пламен Панайотов срещу Мирослав Севлиевски, Милко Ковачев и Румен Овчаров за източване на 350 млн. лв. чрез продажба на ток от АЕЦ "Козлодуй". Използвано е швейцарско дружество, в което има подставени лица от въпросните министри.

18

vasko318

преди 11 години

Тоя на снимката наистина се нуждае от психоаналитик.

17

Жельо Желев

преди 11 години

Само РЗС !!!

16

Гочо

преди 11 години

Чудя се,какви хора му вярват?Божеее!!!...

15

Йохан Щраус

преди 11 години

Първо Янев беше представен от БСП за тяхна патерица, сега го гласят за патерица на ГЕРБ...отчаянието взима връх при крадливите комунисти :) Ще лъсне голо червеното дупе! Сигурен съм, че след Янев и други ще се наредят да го пробват...