56

potp

преди 11 години

Ebati Tapia skandal.

55

Дам

преди 11 години

Цялата работа им е като : " Кой ми *** в гащите???!" Преди него ,след него ,ако не се беше размирисало ,щеше да се построи. Какво значи " перфектна документация" ,при положение ,че разрешаваш и подписа ти стои под строителство съсипващо национално богатство???

54

Анонимен

преди 11 години

Все другите са виновни

53

Анонимен

преди 11 години

Този подписвал 'рутинно', зам министърката 'защото и носели за подпис' - аман от Калинки? За какво са ни - за това би могло и една чистачка да сложат, щом не носят отговорност за подписите си и не гледат какво подписват! Много по евтино ще излезе на данъкоплатците.Истината обаче е друга - гледат! Защото иначе няма как да приберат кинтите, само като ги хванат мънкат и - 'ни чул, ни видял'. Трябва да се измете тази паскина и да отиде так къдео обещаваше да вкара предишните разбойници!

52

Анонимен

преди 11 години

Директора на РИОСВ да не се извинява,нали има експерти по био разнообразие с 20,30 год. стаж,те защо не бяха попитани за да му дадат точната информация,или нарочно ги е прескочил !!!!Всичко е прах в очите,както и министрите да не бягат от отговорност,особено миро мършата !!

51

Анонимен

преди 11 години

Г-н премиер, махайте ги тези некадърници от МОСВ и МЗХ. С неадекватното си поведение само сриват високият Ви рейтинг.

50

хаха

преди 11 години

И тоя директор като адаша му. За всяка каша, която забърка другите са му виновни. Как се скрива решение за ОВОС , бе ? Та това е официален документ. Копия от него има на още три места в загубеното ви министерство.

49

Анонимен

преди 11 години

Чудно как се губят тия доклади точно когато трябват. Още по-чудно е как пък ги намират след като са изчезнали. Пак точно когато потрябват на някой, който да го покаже на някой друг по някаква си причина. Сигурно ходят на врачка...

48

Какво да се прави ?

преди 11 години

На времето др. Джугашвили (Сталин) беше казал. "Да не се остявят никакви документи". Цитатът е по памет. Само един архив (мисля че беше на Смоленск) не успяха да изнесат. И вижте какъв "сакатлък" стана. Разбра се за разстрела на десетки хиляди полски офицери в Катинската гора.А тия нашите леваци да вземат да оставят цял доклад. И в него написано с черно на бяло. Сега да се чудим какво да правим. Трябва да убеждаваме хората че не виждат добре. Требе и пари да връщаме. АбееЛьошо другари, льошо

47

морски

преди 11 години

Който е ходил в Несебър е виждал и знае за дюните и без документи от архивите . А тези от РИОСВ да не се правят на слепи и да ровят в мазите за доказателства. Сега всички се правят на изненадани и възмутени. Много народ има за уволнение, докога ще ги търпим??

46

Дааа а а а а а а ...

преди 11 години

Имало било доказателство че дюните били дюни.Ами ако нямало доказателство че дюните никога не били дюни ?УСЕЩАТЕ ЛИ АБСУРДА !!!ТОВА КОЕТО МОЖЕ БИ ВИЖДАШ НЕ Е ТОВА КОЕТО ТЕ СИ БИЛИ МИСЛЕЛИ !!!Честита Ви шизофрения.:-)

45

Дядо Петър

преди 11 години

Разбойниците от ГЕРБ излъгаха целия народ, че ще вкарат всички предишни разбойници в пандиза. И се докопаха до така желаната власт. Но залисани в лъжи и кражби 3 и половина години се сетиха най-накрая, че НИКОГО НЕ СА ВКАРАЛИ В ПАНДИЗА, А СЕ ЗАДАВА МОМЕНТЪТ, КОГАТО ТЕ САМИТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТЗОВАТ ТАМ. И започнаха нова кампания на лъжи и измами. НО ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ИМ СЕ ВЪРЗВА.

44

Смешници

преди 11 години

Дано не изчезне някой доклад, че през зимата е студено и вали сняг, че ще стане сакатлък. Лемурите в РИОСВ пък "разбрали" от открити скрити в архива на същата РИОСВ документи, че разбираш ли, в Несебър има пясъчни дюни и не може да се строи. Имат и леееко подозрение, че имотът попада в НАТУРА 2000, но този доклад още се търси, а и чистачката е в отпуск, а само тя може да ползва компютър...

43

ГОЦЕ

преди 11 години

НОВИ СХЕМИ !!! Депутатът от ГЕРБ, и близък авер на Бойко Борисов Емо Ротманса построил басеин към хотела си на държавна земя.И той я изкарал от горския фонд и чакакл дя я купи.Понеже няма законово основание за изваждане от горския фонд решили да минат по Чл. 73. (1) от закона за горите и кръстили басеина на хотела "хидротехническо съоръжение" !!! Освен това въпросния депутат и приятел на премиера се оказал съдружник и бизнеспартньор на Кумецо на Цецо !!! Новият морал на ГЕРБ- най- голямата заслуга на новото управление. ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!!! https://bivol.bg/dunigate-emil-dimitrov.html

42

юнака

преди 11 години

е йразвалихте рахатлъка на Найденов ,таман за тая сделка щеше да гушне два апартамента с изглид към морито и тия еколозии де се обадиха...да му се невиди.

41

Анонимен

преди 11 години

Форт Нокс са коректни и никога не е имало оплаквания от тях. Ако са били подведени с терена едва ли ще си оставят магарето в калта.

40

dom

преди 11 години

Do 50: Ti ne prochete li koe e tova fizichesko lice?

39

auu

преди 11 години

ТОВА ФИЗИЧЕСКО ЛИЦЕ ОТ КЪДЕ ВАДИ 500 000 ЛВ ,ЧИСТИ ПАРИ С ПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ И ПОСЛЕ РАЗХОДВА ОЩЕ 300 000 ЛВ ЗА ТАКСИ ПО СМЯНА НА СТАТЪТА-КАКВО Е ТОВА СУПЕРБОГАТО ФИЗИЧЕСКО ЛИЦЕ ,КАК Е СПЕЧЕЛИЛИ ТЕЗИ ПАРИ И КАКВИ ДАНЪЦИ Е ПЛАТИЛО ДО СЕГА

38

Валя

преди 11 години

И тоз "подписал рутинно", щот било подкрепено с документи.Изглежда това им е паролата на нашите хора.

37

Лелее

преди 11 години

Не знаел, че има дюни ли? Ти да не си шеф на РИОСВ-Калкута, че да не знаеш къде са дюните на Несебър??? Ама пак пешкира ще го операт тоя и някой и друг зам. министър, а че двамата от СЛЕ груп, чийто истински собственик държавата не иска да намери, са съдружници с кумеца на Цвъцко никой не го гледа. Че тъстът на Боби Танца е вътре в далаверата за директно пълнене на касите на ГЕРБ също никой не го интересува...