3

Демокрация $! 2013!

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.На бедните хора не им достига много, на алчните - Всичко.Няма значение дали сТЕ се продали или са Ви купили - все ще трябва да си го отработите Като ***.Когато Ви набиват нещо в главата,обикновено Ви изкарват Акъла.И Важните Клечки са от дърво.Утре, утре, винаги Утре и така минава Животът за Теб.Търговците и ПолитициТЕ продават това което не са Направили,крадците и ПолитициТЕ - това което не е Тяхно,проститутките,ПолитициТЕ и ЖурналистиТЕ - това което Не Би Трябвало да Продават.Кой още Твърди,че светът не се крепи на Търговията? Лошо живеят тези, които Смятат, че ще живеят Винаги.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

2

Анонимен

преди 11 години

Преставям си ги тея двамата министри ,абе стиг с тея пишман партии и организации ,от 90 година то не бяха експириментиране с разни месии и всезнаиковци.Бългрина дава власта на луди, егоцентрици, неграмотни ... после се оплаква ,че не е добре ,ами как да е стига с изборното сепуко.

1

2

преди 11 години

Със сигурност, в близките месеци Цветан Цветанов ще бъде много бавно, но планомерно лишаван от сфери на политическо влияние, макар че ще остава вторият човек и ще бъде ласкан като наследникът. Големият въпрос е кога Цветанов може да бъде отстранен преди изборите, което ще има двоен ефект от една страна плюс за ГЕРБ, заради скандалите около името му, но от друга като минус, защото е ясно, че от МВР и партийната машина зависи доброто представяне на изборите. Или пък, Цветанов ще бъде отстранен незабавно след тях по някакъв благовиден повод, например снемане от поста наследник, заради преминаване на друга отговорна работа.