24

Анонимен

преди 11 години

да ви го набия сръбски мекерета мръсни!

23

Pimp C

преди 11 години

Абе тия дето се занимават специално с македонско-българско гражданство са малко хлъзгави,осигуряват паспорти на хора от македония с които да работят в ЕС,без да плащат данъци тук и в Европа се представят за македонци.Някой забелязва ли в София на ул.Княз Александър ,пред един нотариус спят в коли стотици на ден македонци които чакат за паспорти.И как подяволите се дава така лесно граждансво на турци,гърци,македонци - ако ида в Англия ще изгния докато дочакам гражданство

22

незнаен

преди 11 години

добре че е Бойко да им нарита кирливите ***, че ако чакаме Кунева !!!!

21

СИСИ

преди 11 години

ДО КОГА ЩЕ СЕ ТЪРПИ ТОВА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ?

20

Вирджиния

преди 11 години

Не, тя отдавна вече не съществува, особено след идването на Тиквата нищо не остана от армията ни, преди около година имаше интересн репортаж за това как изчезнаха още няколкостотин танка в югоизточна България, изкупила ги анонимна фирма...вероятно са на скрап. Бойко допълнително харчи от горивото, което е за подготовка на пилотите, за да извършват чартърни рейсове.

19

Валя

преди 11 години

Тъжно ми е да чета такива новини. За мене тези хора са наши братя. Бойко Борисов се отрече от тях, като ги отряза от членство в един политически съюз с България. Сега на българската държава ще е по-трудно да ги защити. Но да не униваме. Да заложим на едно по-добро бъдеще.

18

Българка

преди 11 години

А вие оставихте македонец да победи в Биг Брадър.. Око за око, зъб за зъб!

17

Анонимен

преди 11 години

Тези индивиди всеки ден потвърждават приказката "Що е маке-все е ***"...

16

Вирджиния

преди 11 години

Не разбирам за какви наследници на Александър македонски иде реч, наследници, които говорят южнославянски език, който е едно от трите български наречия....ако не беше тъжно, щеше да е много смешно..

15

Вирджиния

преди 11 години

Междудругото Охридската книжовна школа, наред с Преславската са първите в света български /славянски/ литературни школи, това е записано в световната история, която и история да отворите на Франция, Русия, Англия та ако щете и на Иран и прочетете за славянската писменост и за първите славянски школи, ще прочетете, че Охридската българска книжовна школа наред с Преславската е първата в света.

14

Анонимен

преди 11 години

До Дядо Иван: *** е още по-тъпо. Неграмотнико ти някога ходил ли си на училище? Как се научи да пишеш? Ако аз съм македонец по националност, то ти си гюптин от анадола!

13

до 10

преди 11 години

В историята гърците са останали като,,етиопски ***'',окрали наследството на египтяните,справка,,Откраднатото наследство''-Джордж Джеймс.И имат очи да се обаждат.Би било срам македонците да се наричат гърци.

12

Вирджиния

преди 11 години

Македония е българска земя, била и винаги ще бъде исконна българска земя. Дори Охрид е бил българска столица. Не случайно руснаците включват цяла Македония в границите на Санстефанска България, но "демократичният" Запад я откъсва и създава потенциална възможност за проблеми и конфилкти на Балканите за стотици години напред.

11

Anti-Make

преди 11 години

До МЕНЕЛАЙ ОДИСЕАС:МЕНЕЛАЙЧО, Така както ни нападнат, така Скопяните ще бъдат скопени, като мъжко прасе!Не надигай малката си Скопска глаица, за да не я отсече косата !

10

TITO

преди 11 години

До БРАННИК- UUUUUUUUUUUUU MNOGO SI VELIK, BE ...AMA NA PRIKAZKI...KATO SITE BUGARI

9

Ха сега де

преди 11 години

Що ли не се учудвам?То тия са най-ужасното племе.2003 година съпруга ми работеше там и аз бях с него.2 пъти ми идваха на "проверка"в квартирата,уж че билло рутинно.По границата редовно проблеми.Спрях да се гримирам-ама "со овие очи големи и уста убава"пак проблеми.Извадих си виза и ми я унищожиха.Повторно си извадих си виза,от посолството ни нищо не правят.Накрая чрез познати си намерих връзка в скопската полиция и ако ми правеха проблеми на границата, споменавах му името и проблема отшумяваше.

8

МЕНЕЛАЙ ОДИСЕАС

преди 11 години

МАКЕДОНИА Е ГРЪЦКА СОБСТВЕНОСТ,,,ТОВА Е АНТИЧНА ОБЛАСТ--ЗЕМЯТА НА ФИЛИПП И АЛЕКСАНДРОС МЕГАЛОС.БРАТЯ СКОПЯНИ---- БИИТЕ ВУЛГАРИТЕ.ВУЛГАРИТЕ КРАДЯТ ВАШАТА ДРЕВНА И СЛАВНА ИСТОРИА.

7

BAY PANDEL

преди 11 години

До Дядо Иван- TI SI SKLEROTIK,BE

6

Anti-Make

преди 11 години

Прав си Дядо Иванко, Македонците са дошли от друга планета "Макентош" - от съзвездието "Маке" Те просто са извънземни, превъзхождащи всички живи същества на тая планета ! Проблемът е, че другите нации не са дорасли, за да ги оценят ! Просто разлика в нивата, нали разбираш ?

5

Анонимен

преди 11 години

До Дядо Иван : Дядо Иване, ти си най-*** парче, което съм срещал в нета. Аз съм българи, моите родители са българи, техните също... Оттатък имам първи братовчеди Те какви са неграмотнико жалък ???