190

дядо

преди 11 години

В Несебър,Боко Кратуня беше наритан на изборите и сега газ пикае...шайката "дела" преминала в редиците на шайката "герб" собственост на чочо никога няма да е на власт в Несебър!!!

189

Българин

преди 11 години

Защо не Ти вярвам?

188

Анонимен

преди 11 години

Като дойде Борисов на власт обеща, че няма да има заменки и всичко ще бъде на светло.То светло, светло, че чак ни светнаха, с изненада научаваме, че всичко си тече по старо.

187

anonymous

преди 11 години

Na Kuneva vse drugite trqbva d i vurshat rabotata... Kato e chlen na organizaci zashto ne se zaeme sama s proverkite i ne alarmira za takiva neshta... Zashtoto IA NIAMAAAAA v bg... i izobshto ne znae kakvo se sluchva v bg..

186

Анонимен

преди 11 години

ПРОКУРАТУРАТА ДА ПРОВЕРИ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ НА ВСИЧКИ ПО ВЕРИГАТА НАЧЕЛО С АРХИТЕКТА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ ...Е ТОГАВА ГОЛЯМ СЕИР ЩЕ ПАДА

185

До 236 - ПЕШКО

преди 11 години

Здравей Пешко,Неправилно си прочел "плюсчетата" за ГЕРБ. За теб четенето винаги е било трудно, това се отнася и за останалия ***, който подкрепя тази политическа бригада. На всичкото отгоре усещам една тревожност у теб. Рано е да се тревожиш. Ще имаш време за това след 7 юли т.г.А бе Пешко, ти защо си с два различни по цвят чорапи ?

184

stoian79

преди 11 години

GERB-KRADCI I MO6ENNICI!.GERB-KRADCI I MO6ENNICI!.GERB-KRADCI I MO6ENNICI!.GERB-KRADCI I MO6ENNICI!.GERB-KRADCI I MO6ENNICI!.GERB-KRADCI I MO6ENNICI!.GERB-KRADCI I MO6ENNICI!.

183

Анонимен

преди 11 години

Единствената държава в ЕС,в която прокуратурата не се самосезира при такова престъпление, а се ослушва страхливо и чака нареждане. Смях в залата.

182

ПЕШКО

преди 11 години

ПРЕГЛЕДАХ КОМЕНТАРИТЕ ПЛЮСЧЕТАТА СА 55% ЗА ГЕРБ . ПАК ЩЕ ГИ БИЕМ!

181

ЦВЪЧКАН

преди 11 години

До Анонимен: Абе еййй, чшшшт, аллооу, ти кой си да казваш на шефа да не нарежда бе, господине??????? Нали той сложи Цацаров за главен прокурор, просто щото любимата му бУква е Ц. Ако имаш проблем с него или с мен Цвъчко, заповядай да ги разрешим като мъже в един от 6-те ми знайни апартамента, а аз ще викна Цецка да те набие!!!!!!!! НЯЯЯЯЯМММААА ДА ПЛЮЕТЕ ПО МОЯТ ПОБРАТИМ И ПРЪВ СПЪТНИК В ЖИВОТА БОЙЧО, ЕЙЙЙЙЙ ИЗРО*ДИИИИ

180

Калинка

преди 11 години

Аз може диплома да нямам, ама не го топих напразно това прасе Мирчо Мършата. Кви далавери направи той с еврофондовете си нямате и на идея. Тоя искаше и да ме е*бе, ама като събу гащите не можа да си намери пишо*ка от шкембето и се отказа. Мислех да го съдя за сексуален тормоз, но никой не би ми повярвал, че тоя ми е налетял, защото всички знаят, че е любител на *** ласки...

179

perfektnata_burq

преди 11 години

И отново Кунева на всяка манджа мерудия. Има ли начин тази жена да не се обажда постоянно и да остави управляващите да си вършат нормално работата? Надявам се никога да не бъде управляваща, защото тежко ни тогава.

178

teritorialno_podelen

преди 11 години

Кунева отново се е опитала да изпъкне на гърба на някакъв скандал. Тази жена така ще я запомня, може само да руши, но не и да се занимава с нещо градивно.

177

Шашнах се

преди 11 години

В първия момент се шашнах. Борето на снимката.Да бре, съседчето. Досущ. То завалийчето малко улаво си пада.И се гледа едно отнесено, сякаш са го дръннали по тиквата.*** като е добре се хуморески разправя:щяло горкото да вкара всички лоши чичковци в затвора.Щяло да направи тъй, че българите да са по-добре от манговците. Какво да го правиш, в главата не е наред.Тъй ще е тя. Хубаво че съм се объркал.

176

до опозиционер

преди 11 години

Янето в момента е в клиника Хигия за смяна на пола,че като баш политическа проста тутка в момента и връзва,ама ако Волен или Доган вземат власта требва да се е барнала за навеждане :)

175

антитиквеник

преди 11 години

*** колко настрашелено гледа на тая снимка,направо ни изплаши всички,особено тия дето са се налапали с земи по морето за жълти стотинки и апартаменти от консултантски дейности в Столична община,направо треперят :)))) Циркаджий ниедни,гъзовете ви плачат за Народната Сопа!

174

Анонимен

преди 11 години

Хората на Бойко Борисов ходят по селата и тормозят самотни възрастни хора искат им пари тършуват из домовете им за вино и ракия, на какво прилича това?

173

опозиционер

преди 11 години

Алоооо,къде е Янето с неговата комисия,къде е Боленчо,къде е опозицията дето "громи" 23 год. корупцията на управляващите?!Къде сте МУШМОРОЦИ!?Вашите избиратели ви търсят,алооооо!?

172

koko_shanel

преди 11 години

Партията на Кунева е патерица на Доган и Станишев. Те готвят нова тройна коалиция, която да върне във властта същите герои, които народът изхвърли заради невиждана корупция и политически злоупотреби станишевци, руменовчаровци, даниелвълчевци, руменпетковци, самата Кунева и цялата партийна шайка на Ахмед Доган.

171

Илияна

преди 11 години

"Според Кунева ръководеното от Мирослав Найденов министерство е ощетило държавата с най-малко 3,5 млн. лева и с помощта на приближени до управляващите фирми е нанесло непоправими щети на природни забележителности, каквито са дюните край Несебър. " - А с колко ни ощети ти, куковице, като затвори АЕЦ Козлодуй и ни обрече на енергийна зависимост?! Каква наглост само!