50

Цецо и кумецо

преди 11 години

Изваждане на земи от горския фонд, продажба на занижена цена на подставени лица и препродажба на много по-висока цена на приближен на властта инвеститор - тази схема на управляващите, разкрита най-напред с дюните в Несебър се повтаря и в други сделки с апетитни земи по морето, установи проверка на Биволъ.Примерът, който следва е документиран, но е налична информация, че министерството вече е подписало за още няколко апетитни морски парцела продадени по същата схема.На 19.11.2010 г. Министерството на Земеделието продава терен от 8902 кв/м. на фирмата "Крим 2002" за 316 666,67 лв. или 35 лв на кв/м.

49

BG

преди 11 години

TO V NESEBAR ZIALATA OBSHTINA TRIABVA DA SE PROVERI - KMET, OBSHTINSKI SAVETNIZI. KOLKO E DALAVERSTVANO TAM PREZ POSLEDNITE 20 GODINI - NIAMA 1 000 000 STRANIZI DA MI STIGNAT. V NESEBAR VSICHKO E SAMO SHEMI. NAi BOGATIA GRAD V BULGARIA I NIAMA CENTAR.

48

Анонимен

преди 11 години

номера е ясен предишните са виновни

47

Анонимен

преди 11 години

Те резултатите са ясни. Няма виновни от ГРОБ. Виновни са тройната коалиция. Нищо не може да се направи. Ще ни глобят от ЕС за замаскирана държ.помощ към наши хора. Подписваме това, което ни дават, не сме виновни, не носим отговорност. Дали са ни го, подписали сме го. Пълна порн.графия

46

ДАНС

преди 11 години

Подслушан разговор телефонен разговор:ББ-Ало Цв ЦВ какво пак сте забъркали с кумата и Миро Найденов?Цв ЦВ-А бе мани големи далавери ама спокойно и за тебе ще има...ББ-Абе то хубаво ама много ни падна пак рейтинга ще даваме пари за купуване на гласове.Цв Цв-спокойно няма да купуваме направо ще фалшифицираме.ББ-Добре ясно ама тоя гаф какво да правим с него.Цв Цв-Ей сега ще се обадя на Искра Фидосова тя е голям капацитет ще ми даде съвет.ББ-Добре ок Айййдее.Цв Цв -Айдееее.

45

Що

преди 11 години

Що изобщо ще хабят още пари за анализ, резлутата е ясен...

44

Стария

преди 11 години

Така и така са започнали да проверяват, ами да разширят разследването за всички кметове и главни архитекти по цялото Черноморие.

43

РУМЕН221

преди 11 години

СЕГА ЩЕ ПРОДАВАТ... СЛЕДВАЩИТЕ "БЕЗПОЛЕЗНИ" ГОРСКИ ИМОТИ...- "ПОБИТИТЕ КАМЪНИ"...- БЕЛОГРАДЧИШКИТЕ СКАЛИ...- НАС КАЛИАКРА...- ВРЪХ МУСАЛА...- БИЛОТО НА СТАРА ПЛАНИНА...ВСЕ "МАЛОЦЕННИ" ГОРСКИ ИМОТИ... ЗА КАКВО СА НИ...

42

проверяващ сделката

преди 11 години

Ето и резултата от проверката:1. цецо е невинен2. Кумецът му също3. Миро Мършата е невинен4. Заместничката му и тя, тъй като е подписала каквото са и дали да подпише5. Виновно е предишното правителство6. За всички проверяващи кумецът обещава да даде по 1 апартамент с изглед към морето, по същите щени, по които ги е дал на Цецо

41

Палаткаджия

преди 11 години

Кво се прави на 3, 1/4 тоя *** Найденов?То е ясно, че със знанието на ГЕРБ става продажбата на забранени за продажба земи!Ако не се бяха обадили екозащитниците, познайте как щяха да си траят и да папкат откраднатите милиони!Да има едно лесно и морето ще застроят с хотели, тъпите мутри! Не проумяха, че с МОЛ-ове и хотели не се перат пари, щото фалират след това!Ама върви разправяй на *** ***, които са откраднали едни пари и решават да нарушават законите заради далавера!Пфу, ***!

40

Анонимен

преди 11 години

зашо не е жив бай тошо да прибере този в белене

39

Узунов

преди 11 години

Сега една седмица ще мислят как да замажат работата. Кавали

38

457

преди 11 години

Заключението на назначената "проверка" ще бъде че всичко е законно .И след месец народеца ще е забравил всичко и пак ще ръкопляска на партия Герб за това че вече в България няма корупция и всичко е о,кей.Наистина всеки си заслужава съдбата.

37

Анонимен

преди 11 години

Няма ли някой от ЕС,всичко ще потъне в ДЮНИТЕ!

36

Анонимен

преди 11 години

номера е ясен поредните корумпирани управляващи и същите ни гласоподаватели

35

niki

преди 11 години

Кое правителство управляваше през 2007????

34

Варна

преди 11 години

Това е начина на Сергей и Доган.

33

румен221

преди 11 години

НАРОДНА ПРИКАЗКА ПО...:" - Земеделският министър Мирослав Найденов назначи междуведомствена комисия с експерти от няколко министерства и представители на екоорганизации, която да провери сделката с 29-те декара дюни край Несебър...."СТАРИЯТ ВЪЛК НАЗНАЧИЛ КОМИСИЯ ЗА ДА КАЖЕ...:- МЛАДИТЕ ВЪЛЦИ ПРАВИЛНО ЛИ СА ИЗЯЛИ АГНЕТО...КОМИСИЯТА ОТСЯКЛА...:- ИЗЯДОХМЕ ГО ПРАВИЛНО...!!!ДА МУ Е ЧЕСТИТО НА ЦЕЦО-ВЪЛЧЕЦО... НОВИЯ АПАРТАМЕНТ!- А ВИЕ ОВЦЕТЕ, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПАСЕТЕ... (Заб. - Кумецът на Цветанов - Тодор Иванов Бояджиев, е съдружник с управителите на фирмата купила дюните в Несебър- Общата фирма на Тодор Бояджиев с управителите на "СЛЕ груп" се казва "БИЙЧ ХОЛИДЕЙ" ООД с ЕИК 202221654. Учредена е едва преди три месеца в Несебър, на 04.09.2012 с капитал от 100 лв. показват данните от Търговския регистър. Тодор Бояджиев има 50% от капитала, а Лъчезар Богданов и Станимир Стоянов по 25%. Самото име на фирмата, което се превежда като "плажна почивка" е индикация какъв бизнес възнамерява да развива."СЛЕ груп" и "Бийч холидей" делят един и същ офис в Несебър. - Собственикът на фирмата "Ти Ви Би" ООД Тодор Иванов Бояджиев, Е СЪЩИЯТ, който преди две години е прехвърлил на Цветан Цветанов два от шестте му апартамента на занижени цени се оказа съдружник с управителите на фирма "СЛЕ груп", сочи разследване на "Биволъ".)

32

анонимен

преди 11 години

Борба с Корупцията.Надежда Всякя Оставете

31

Анонимен

преди 11 години

Проверката ни е ясна на нас...Някой служител е получил обаждане на което не може да откаже....Въпроса е до кога държавата (държавните служители) няма да спазват собствените си закони ?