442

До 671

преди 11 години

Не се съмнявай,нищо не идва наготово!А когато те са ги правили ние живеехме в развито социалистическо общество и им се присмивахме че са загниващи капиталисти!

441

Анонимен

преди 11 години

Абе, съмнявам се да са ги секли в защитената зона. Тва да не ти е Банско.

440

До 669

преди 11 години

Вярно е ,ама пистите им не са природна даденост ,а са ги правили като също са сякали дървета!

439

Анонимен

преди 11 години

667,ами, то и швейцарците имат природа, ама не са бушмени, даже напротив. А им е хубава природата, шъ знайш. Бушмените търсят лесна печалба, умните хора знаят, че лесната печалба винаги е на висока цена. Само дето банскалии още не са го разбрали.

438

Анонимен

преди 11 години

до 665, ами, баце, ако е вярно, значи това е единственият начин за борба с тези *** - да се изкарват наяве далаверите им. Щото идат избори...

437

664,

преди 11 години

ако съм го написал неразбираемо идеята е тази: ние ще сме бушмените,а тия в самолета ще са тия които ще се радват на нашата природа и на нас като екземпляри!Ей това може да ни струват защитените зони и защитената враждебна към нас околна среда!

436

Анонимен

преди 11 години

663, ти искаше да кажеш нещо, или...?

435

5

преди 11 години

Относно тия защитени територии ми се върти един филм в главата.Минава самолет през девствената територия на България и изхвърля бутилка и отдоло бушмените т.с българите се радват на нова технология!!!!!

434

георги

преди 11 години

Забелязвате ли с какви "влажни" погледи гледат Ц.Ц ,най-личните първенци на банско......дори и охлювите са по-малко "хлъзгави" от тия хора!???

433

Анонимен

преди 11 години

А най-якото е, че дори ако ЮНЕСКО клекне (което надали ще стане), просто ще нафраскат писти и още хотели и след 4-5 години пак ще писнат, че искат още писти и че се спъва развитието на туризма. А Банско вече ще е задминало Люлин по количество излят бетон и сигурно ще е формирало агломерация с Разлог.

432

georgi

преди 11 години

невероятно как Икономов и цялата герберска местна администрация + разни пишмат хотелиери ката Бистрин искат да "построят" новия лифт !??? Предполагам с пари от Ц.Минев , пирин накрая ще стане "първа часта гора " на герберските фирми ! Но накой му пука за хората и туристите ........рядка някай уважаващ себе си турист се връща след "почивка" в рая на пяните англичани и руснаци и каква ли не *** град!

431

Тиквата

преди 11 години

Раним си кучеата с телешки пръжоли а народа "кучета го яли".

430

Да бъде ясно

преди 11 години

Българските планини нямат потенциал да бъдят големи курорти, да има много километри писти, тука не е Аплите или Роки Маунтънс. Проблемът, че мутрите като Цецо и Боцо и Цветелина си веят коня и строят яко, за да могат и парата да изперат !!!

429

Анонимен

преди 11 години

Този Георги Икономов , като го гледам си е жива мутра , намърдала се във властта.Особено пък , след като е начело на така наречените "протести".Отработва си назначението - нали за това са го сложили там..

428

До 674

преди 11 години

Не се притеснявай ние знаем кой е оригинала! Абе все съм се чудил тая дума ***, отТАПА ли произлиза?

427

Анонимен

преди 11 години

Интересно ми е кога на нашите "хотелиери" ще им хрумнат някакви идеи за привличане на туристите през цялата година? И докога ще си карат на "екстензивен" туризъм (разбирай - що да мислим за нови способи, като можем просто да опаткаме повече гора и да застроим повече плажове)? И кога ще си признаят, че просто малцина от тях разбират какво всъщност означава модерният туризъм?

426

ГЕРБЕРАСТИ

преди 11 години

До Анонимен 672Не са му подарили нищо, баба му го е купила на физкултурничето сладичко апартаментчето.

425

Анонимен

преди 11 години

Хърватия от следващата година ще стане истински рай за любителите на басейни, след като правителството реши от 2013 г. да отпуска безвъзмездна помощ от 50 хил. куни (6615 евро) на всеки, решил да построи басейн, съобщава загребският в. "Ютарни лист".Правителството смята, че "басейнизацията" на Хърватия ще удължи туристическия сезон и ще увеличи приходите от туризъм.

424

Анонимен

преди 11 години

На Цвинокио да не са му подарили апартамент в Банско за нова година?

423

Анонимен

преди 11 години

До 662Имах друго предвид - в Банско в момента има около 300 хотела и продължават със строежите...е нЕма как да стане....кой би дошъл тук...между другото, лаком г.з от хемороиди си пати...стравка - Черноморието...