58

Анонимен

преди 11 години

До АнонименАз пък помня как властта настани Цар Киро в 5 звезден хотел в Боровец на държавни разноски докато пребиваше български ученици по улиците, дръзнали да протестират против нея и мафията АЗ ПЪК ПАК КАЗВАМ ,ЧЕ В ПРОСТАЩИНИТЕ СМЕ ПЪРВИ ! НЕ МИ Е ЯСНО ЗАЩО НЕ ПРЕБИХМЕ ЦАР КИРО ИЛИ *** ,КОИТО Е ДОКАЗАНО ,ЧЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ , А СТАНАХМЕ ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА ДА СИ ПОКАЖЕМ БЪЛГАРСКИТЕ ТЪПОТИИ ПРИЧАКВАЙКИ НЕВИННИ *** ПО СПИРКИТЕ И УЛИЦИТЕ И ПРЕБИВАЙКИ ГИ ОТ БОЙ ! С БЪЛГАРИТЕ ЩО НЕ ПРАВИМ ТАКА?

57

Анонимен

преди 11 години

Аз пък помня как властта настани Цар Киро в 5 звезден хотел в Боровец на държавни разноски докато пребиваше български ученици по улиците, дръзнали да протестират против нея и мафията.

56

Анонимен

преди 11 години

До НЕ СИ ПРАВ / АНЕ СИ ПРАВ /А ! СРЕЩУ *** ПРЕСТЪПНОСТ ПРОТЕСТИРАМЕ ! ЗАБРАВИ ЛИ КАК ЗАРАДИ "ЦАР КИРО" ПРЕБИХМЕ СУМАТИИ НЕВИННИ *** ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ?! САМО СРЕЩУ НАШАТА СИ БЪЛГАРСКА ПРЕСТЪПНОСТ НЕ ПРОТЕСТИРАМЕ ! E да , в простотиите сме първи ! Не направихме нищо на престъпника цар Киро ,но пък по улиците на цялата страна пребихме невинни *** сякаш те са виновни за деянията извършени от престъпника цар Киро !

55

НЕ СИ ПРАВ / А

преди 11 години

"В Индия хората са по-хора от нас. Протестират срещу насилието, организирани са и има нетърпимост към подобни ***. Ние сме се превърнали в шушумиги някакви жалки. Преди време, когато някакви *** убиха сестричките ни един гражданин не излезе да каже СТОП, СТИГА! Какво става тук, бе хора? "НЕ СИ ПРАВ /А ! СРЕЩУ *** ПРЕСТЪПНОСТ ПРОТЕСТИРАМЕ ! ЗАБРАВИ ЛИ КАК ЗАРАДИ "ЦАР КИРО" ПРЕБИХМЕ СУМАТИИ НЕВИННИ *** ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ?! САМО СРЕЩУ НАШАТА СИ БЪЛГАРСКА ПРЕСТЪПНОСТ НЕ ПРОТЕСТИРАМЕ !

54

Даун Ъндър

преди 11 години

Тия защо са я изхвърлили? За после защо не са си оставили? Нова ли ще хванат?Ей това е стандарт - употребяваш и хвърляш

53

Анонимен

преди 11 години

КОСТОВ !

52

Анонимен

преди 11 години

Направо са го разпорили от секс момичето.

51

Анонимен

преди 11 години

Ако тука публикуват такива за управляващите, ще успеем да си наложим справедливост със собствени средства.

50

ИНДИЯ

преди 11 години

ИНДИЯ-родината на ***.....УАУУУУУУ.И тези на централна гара дето викат:Бате ,дай една цигара и искаш ли секс от изнасилваните ли са?

49

Анонимен

преди 11 години

42. Абе примитивен , за какъв Путин бълнуваш. Навсякъде по телевизиите в света дават този случай , и че Индийското правителство ще направи промени !

48

Анонимен

преди 11 години

54. А , може и на теб да ти се случи , и да умреш !това ли ти е заключението *** ?

47

ES do 18

преди 11 години

Za takiva *nadurveni...palamudi*kato teb ima samo edin cqr-nabutvane na edin podoben kol tam deto ne te ogrqva slunceto! A za *** kato tezi-pose6tenie na edno specialno mqsto ot edin film na ujasite*Hostel*;jalkoto e samo 4e ne e realisti4no!

46

сатаната

преди 11 години

смърт чрез отрязване на ташаците и п ишките зрително пред всички на площада само така мъжкия нерез ще се укроти и няма да има никакви затвори да идивяват там

45

Анонимен

преди 11 години

В Индия има смъртна присъда за подобни плюнки за разлика от БГ където щяха да се разминат с глоба. Дано следващите им "ерекции" бъдат на електрическия стол, като преди това да им се таковат железни пръти на разни..местенца.

44

Анонимен

преди 11 години

В по-долния коментар визирам сестри Белнейски

43

Анонимен

преди 11 години

В Индия хората са по-хора от нас. Протестират срещу насилието, организирани са и има нетърпимост към подобни ***. Ние сме се превърнали в шушумиги някакви жалки. Преди време, когато някакви *** убиха сестричките ни един гражданин не излезе да каже СТОП, СТИГА! Какво става тук, бе хора?

42

Инди

преди 11 години

В Индия има закони за такива престъпници а в Българиа са смешни...

41

MIL

преди 11 години

Критиците обаче се опасяват, че осъдените извършители на сексуални престъпления могат да бъдат изложени на риск от това действие и да станат жертви на атаки с цел отмъщениеЗа мен това изречение означава, че извършителите са всъщност на свобода и да, определено ТРЯБВА да има регистър на извършителите на престъпления и да бъдат публично достояние. Както се казва "да са си ги държали в гащите". Ако някой посегне на моята дъщеря, ще му откъсна атрибутите и ще си ги направя на украшение! Заслужено!

40

Анонимна

преди 11 години

До Анонимен 42Ако се случи на *** или сестра ти или жена ти или дъщеря ти, дали ще си също в такова свежо настроение?

39

x

преди 11 години

Полигамията до това води. 10% от мъжете си имат по 4 жени, като се има впредвид че мъжете и жените са по равно, значи че огромна част от мъжете нямат никакъв шанс даже да помиришат жена. Затова и хомосексуализма си е толкова разпространен в мюсюлманският свят. В Индия стават по 700 изнасилвания на ден, от който 70 са на мъже. При предишното пак наскоро станало групово изнасилаване, момичето се е самоуби, понеже куките го карали да се омъже за един от изнасилвачите и искали да потулят случая.