47

ds e mafiqta

преди 11 години

Naistina samo DS i mafiqta v suda spirat Bulgariq=nqma osuden golqma riba,samo kokoskari

46

анонимен

преди 11 години

До 54 ти да не си мудържал шланга на Бойко че знаеш ? Фолкаджийките разправят че бил като химикалка от 0.25 ст.

45

fgnzf

преди 11 години

готова зда сдмвири

44

Анонимен

преди 11 години

прозрачността ще проработи само, ако имаме магистрати с морал и да имат срам. Сега всички видяха, колко много са нагли и без срамни, а един от колегите си едва не го набиха, но го пък оплюха и усраха. Такова правителство има съдебната система, каквото е правителството на държавата.

43

продължение offtopic

преди 11 години

фрагменти от законодателството. Те тълкувайки законите се опитват с тях да направляват реалността (чиста проба конформизъм), а трябва да бъде точно обратното - реалността е априори и законите трябва да бъдат съобразени с нея! Затова и имам непоносимост към такива коментари на светила-юристи, самото спазване на процедурата и "буквата" на закона въобще не прави автоматично един избор подходящ, не за това е измислен закона по дяволите!

42

малко offtopic

преди 11 години

Базирайки се на факта, че от количество години живея в една т.нар. "развита демокрация" и също така имам доста наблюдения върху родните юридически среди, мога да напрявя едно не особено приятно заключение: масата български юристи са царе на формалностите, чак за запетайката и тирето се хващат, на черното бяло ще кажат, стига да е "спазен" някой пореден закон дето днес го има, догодина - не! Няма да отварям въпроса, че често гореописаните не са особено компетентни и познават само фрагменти от зак

41

Нахалство

преди 11 години

Такова нахалство и при БКП нямаше!Не мога да повярвам, че може човек да изпадне до такова дъно като тази министърка. Най-доброто, което може да направи е да си подаде оставката, но явно няма срам!

40

Господ

преди 11 години

На времето Костов лансира бай Иван Татарчев като послушен и верен кадър на СДС - но бай Иван им скъса нервите и беше сравнително независим даже проблемен Главен прокурор

39

край

преди 11 години

Не искам да има държавни служители със снимка на властимащ на бюрото. Това лакейство е гнусно. Само нискообразован лошо възпитан човек без достойтство може да си сложи снимката на началника си на бюрото. Такива хора са опасни. Могат да унищожават и да унижават по заповед на началника, а утре ще плюят върху портрета и ще скандират смърт за човека от портрета.

38

Съгласен

преди 11 години

Ами да! Всичко е толкова, ама толкова прозрачно, че ясно се виждат сенките отзад - всред които особено ясно прозира сянката на Цвъц. А куклата, която кой знае защо се провъзгласили за Министър на... не знам какво е това правосъдие... тя се справя много добре. Рецептата е: 1 доза гьонсуратлък, 1 доза безочие и цели четири дози безхаберие, към които се прибавя щипка подправка от цвъцнато биле и... опа-ла! Имаме новина, както би казал оглупелият до пълно обуначване Бареков. Хип, хип, ура!

37

анонимен

преди 11 години

Боико се бронира правосъдно наближават избори!!!! Ами ако не спечели има достатъчно основания да прави доживотна компания на сумиста.

36

Лисан

преди 11 години

Абе, Ковачева, що не отидеш да бачкаш в някой публичен дом? Да ти -икая на прозрачния избор!

35

Край

преди 11 години

Лице на сервитьорка, маникюристка фризьорка-всичко друго само не и правосъден министър. На тази обаче една от заместничките и е страшна острилка. Първияят завършил бургаски свободен отворен университет, който беше назначен за съдя беше тази зам.министърка. Била е сервитьорка в бургаска кръчма. още става.

34

Акъл море

преди 11 години

Гербаджиите са некадърни,прости и нагли.Това го знае цял свят.Те обаче с голяма скорост намаляват!Все по-малко се пишат гербери. Тиквата съвсем се оплете в лъжи.Чукундурите и чукундурките около него все по-трудно се опъват на огромните вълни на недоволство и безпределна ярост към олигофренията на ГЕРБ.Казвал съм го и друг път-може би тези ще са първите след 89-та,които ще бъдат прогонени с камъни и тояги!

33

Чоки

преди 11 години

Каква е тази изрусена *** ? Правосъдната министърка наясно ли е че всички сме наясно че иска да замаже и узакони не законният избор на Оцацалия се до ушите *** . Поради поведението на управляващите и президента призовавам всички мислещи и знаещи чужди езици да информираме западните медии за ставащото у нас . Започвам още тази минута . Апропо забравих такива като тази не естествено руси в Германия хората се пазят предимно крадът или проституират ! Защо прилича на дегазиран травестит

32

u7u70o

преди 11 години

филма е в замунда, яко клати.

31

тато

преди 11 години

Тази е гъонсурат като вожда,то бива *** ама таз е *** като тиква.

30

44

преди 11 години

ПО-НАГЛО ИЗКАЗВАНЕ НЕ СЪМ ЧУЛ

29

Анонимен

преди 11 години

Абе, Пешо... Как се влиза "независимо" във ВСС. Теоритичните постановки са едно, практиките в България - съвсем друго.

28

край

преди 11 години

Правосъден министър да държи на бюрото си портрет на бойко борисов. Това е срам за българското правно съсловие.