54

Вирджиния до 66

преди 11 години

Да, но за жалост душевните му терзания са били вероятно от рода на "Ох, аз унищожих чрез бомбени удари само 100 000 жени и деца, а можех да постигна повече". Да, вероятно тези жени и деца са били "комунисти"...Това да си американофил се изисква особен вид извратеност...

53

Анонимен

преди 11 години

Е то страшната война великите геройства и гениални тактически решения.Не,че омаловажавам делото на покойният ама едните са имали танкове и камионетки от 1950-та година.А другите модерни самолети,нощно виждане,лазерно насочвани оръжия и ракети способни да поразяват целите си от хиляди мили насочвани с точност до сантиметри от военни сателити в орбита..Мисля,че всяка "Ю ЕС" баба би постигнала отлични резултати.Стига да и се занимава.

52

Гробар

преди 11 години

Блага вест... бушмените да го последват дано... дано, дано, дано....На здраве!

51

?

преди 11 години

Дали на ония свят го чакат 72 натопорчени ***?

50

Samo minavam

преди 11 години

Германска фамилия,сурово и решително лице.Комунистите в този саит,да не го съдят,понеже да поведеш хора в битка не е лесно.И тои е имал своя ад,свои душевни терзания.Господ ще го съди по достоинство и със справедливост.Ако *** четяха повече и не изповядваха девиза,Яко е да си ***,щяха да знаят.Победителите не ги съдят.

49

до 56

преди 11 години

Явно 2 в едно и Пич, и Имигрант.Те по филмите са си също талашитени просто по едри.

48

Анонимен

преди 11 години

Багдад се пише с Д

47

Вирджиния

преди 11 години

Най-*** е, че данните се крият, излезе статистика за Втората война в Ирак, от 2003 година, когато Ирак бил вече отслабен и бомбените удари не били така интензивни, та се оказа, че според офицзиалните американски данни само в Багдат са загинали 40.5 хиляди МИРНИ жители.

46

Вирджиния

преди 11 години

Хммм..и колко са мирните жертви на бомбените удари по Багдат и други големи градове, има няма сигурно е унищожил поне около 50-80 000 жени и деца, но сигурното е, че вече гори в ада.

45

Анонимен

преди 11 години

Един световен терорист по-малко. Бог забавя но не забравя. Страната на която е служил е държавен ТЕРОРИСТ 1 в света.

44

Че

преди 11 години

Каква свирепост само лъха от снимката му.

43

Анонимен

преди 11 години

До имигрантИ къщата беше на евреи, и не само че ме поканиха на гости, но и дори ми дадоха пари (за рождения ми ден да си купя подарък)!!! Така че не искам да ми ги разправят такива бабини трънкини, че евреите не давали пари. ----.....А за капак да си доволен от трохите, които ти подхвърлят в гойската мутра! - Виждаш ли, колко си прозаичен!!!

42

ДО 56

преди 11 години

И за защо? те поканиха. Просто те срещнаха на улицата и те поканиха така ли? Евреина толкова мисли да ти помогне колкото зимата с нетърпение очаква пролетта

41

имигрант

преди 11 години

Като чета повечето коментари тук, все повече се убеждавам колко "жълт" е този сайт.Виж, ако беше умряла Преслава или Азис (не дай си Боже!), щяха крокодилски сълзи да се леят, щяха да им посвещават стихове (естествено за силикони-балкони и прочие), какви ли не хвалебствия щяха да пишат за тях.Но виж, когато почине една наистина голяма личност със заслуги, дайте да го оплюем и поругаем като най-големия престъпник.

40

имигрант

преди 11 години

До: номер 46Извинявай, обаче съм бил в Щатите и съм виждал както "талашитените им бунгала", така и къщи дето ги дават по филмите. Та в такава една къща, не къща а дворец, бях на гости за малко. И къщата беше на евреи, и не само че ме поканиха на гости, но и дори ми дадоха пари (за рождения ми ден да си купя подарък)!!! Така че не искам да ми ги разправят такива бабини трънкини, че евреите не давали пари.

39

до Пич

преди 11 години

"Целият свят се върти около добрия живот и красивите жени" - а бе кажи си го с една дума - около "чалгата"

38

Анонимен

преди 11 години

сега го *** дяволите в ада ---не, не, сега си играят на "Пустинна буря", а генералът е в ролята на иракчанин!

37

До имигрант

преди 11 години

Съвременните руски политици са антисемити и руски нацисти. Залог за успешна политическа кариера е да си семит на първо място и да продаваш и майка си за ционистките интереси! А за капак да си доволен от трохите, които ти подхвърлят в гойската мутра! Или ти си евреин?

36

АК74

преди 11 години

Много е закъснял.

35

Анна

преди 11 години

Да гори в АДА