138

ДО ЧЕРВЕН ПОД УСЛОВИ

преди 11 години

АКО ТРЯБВА БОЙКО ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА СЕ ИЗВИНИ, ЗА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО, СИГУРНО ДО КРАЯ НА МАНДАТА НЯМА ДА СТИГНЕ ВРЕМЕТО. ПЪРВО- ЗА ТОВА, ЧЕ ОБЕЩА СРЕДНОЕВРОПЕЙСКИ ДОХОДИ, ЧЕ ЩЕ РАЗВАЛИ ДОГОВОРИТЕ С ЕРП- ТАТА, ЩЕ СЕ БОРИ С МАФИЯТА, А ПУСНА ТАКИ И БРАТЯТА, ЧЕ ЩЕ ПРЕРАЗГЛЕДА ВСИЧКИ ПРИВАТИЗАЦИОННИ ДОГОВОРИ, А СЪТВОРИ НОВИ ТАКИВА- БДЖ И СОПОТСКИТЕ ЗАВОДИ, ЗА ТОВА, ЧЕ СЕ ДЪРЖИ ЦИНИЧНО С МАЙКИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ, ЧЕ УБИ МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС, ЧЕ НИ ПРОДАДЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ И ЕВРЕИТЕ И ТУРЦИТЕ, И ОЩЕ, И ОЩЕ

137

ОхоБохо

преди 11 години

Мъглата се сгъстява.

136

Стар седесар

преди 11 години

Нещо няма да ти излязат сметките.Тези проценти ще са различни след изборите. Нито Яне ще влезе, нито СДС. Така, че разпределението ще е съвсем друго и Вече не съм много убеден, че Бойко ще е първа политическа сила. Още един два гафа и първенството му отива на кино. Или ще се увеличи или броя на негласувалите или просто ще има преорентиране на вота. За съжаление в момента дясното го няма, а сега точно имаме нужда от десен кабинет. Бойко няма нищо общо с дясното.Той си е жив ***.

135

скритата истина

преди 11 години

Бойко + Пръмова = КОАЛИЦИЯ

134

Градинар

преди 11 години

Рейтинга на пъмпкинса се сваля единствено от калинките в него и около него.Не е лечимо. С новата реколта нов късмет.Помни земеделцо на лято му е времето!

133

Анонимен

преди 11 години

До 133: Бойко е прозрачен като ЦЕЛОФАН!"....именно това му е предимството !

132

Червен под условие

преди 11 години

Ще гласувам за БСП когато Станишев излезе пред народа и си признае,че с сключил договор с Хохегер,за да може приятелката му да вземе комисионна от 1 000 000.Ще има и други,който ще гласуват за него ако се извини за тази грешка и върне парите на държавата.По добре да не гласувам,отколкото да пусна гласа си за лидер,така откровено "приватизирал" данъците на мен и съгражданите ми.

131

PRADLIO

преди 11 години

STRAHOTNI STE KAK LI IZGLEGDATE VAV REALNI BOINI DEISTVIJA AKO NJAMATE PAMPERS

130

ГДБОП до 141

преди 11 години

Ти никога не ги гласувал за ГЕРБ,даже не си жена,а си онзи психичноболен,който по цял ден виси в този форум и се представя под различни личности,а хората като мен го хранят.

129

За Бога

преди 11 години

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОЙТО ИСКАТЕ , НО НЕ ВЯРВАЙТЕ НА СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ АГЕНЦИИ !!!

128

ДО 139

преди 11 години

АЗ СЪМ ЕДНА ОТ ТЕЗИ, КОИТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП, ВЪПРЕКИ ЧЕ КОМУНИСТИТЕ ОТ 1944 ГОДИНА ПРАТИХА ДЯДО МИ В БОГДАНОВ ДОЛ И БЕЛЕНЕ, ЗАТОВА ,ЧЕ Е ДЕПУТАТ. 23 ГОДИНИ СЕ НАГЛЕДАХ НА ВСЯКАКВИ БОЯДИСАНИ- ЗА МЕН СИНЯТА ИДЕЯ УМРЯ, КОГАТО КОСТОВ И СОФИЯНСКИ СИ НАПРАВИХА СВОИ ПАРТИИ, ЗАЩОТО ГИ ГОНИ ВОЖДИЗЪМ. А ДРУГИТЕ ГИ ВИДЯХМЕ- РЗС- УВОЛНЯВАМ БОЙКО- ПЪРВИ ТАШ.К НА БОЙКО. ТАКА ЧЕ ПО-ДОБРЕ ДА СА БСП. ПОНЕ ЗНАМ КОИ СА.

127

Анонимен

преди 11 години

За рейтинга на Бойко не се учудвам,ама за този на БСП направо не хващам вяра.Не че нещо,ама не вярвам след толкова години еб..е да има още *** които да подкрепят Съргей,ще ме извинявате ама вие наистина сте мазохисти.

126

Анонимен

преди 11 години

КЪДЕТО И ДА ГО БУТНЕШ ТОЯ БОЙКО- САМО ГЛУПОСТИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

125

Дай да ти кажа убаво

преди 11 години

Социолозите нали през 2009г. казваха,че за ГЕРБ ще гласуват 27%,пък то накрая излезе 40%.Както каза Борисов,"всеки ден ми искат пари разни социолози,но аз ги отсвирвам,както и столетницата".Демек искаше да каже,че всичко което е социологическо, е платено от Станишев,щото Доган си цака на парче.Бас ловя,че ГЕРБ драстично ще увеличи "рязането на лентички" след нова година и за сметка на това процентът ще им пада стабилно,според социолозите.

124

Анонимен

преди 11 години

ТАКА ЛЪЖЕХА И КОСТОВ ЧЕ ЩЕ ИМА ВТОРИ МАНДАТ, АМА НЕ БИ !

123

Бай Иван

преди 11 години

лятото като се пръкне някоя нова тройна коалиция, ще има да сънувате ГЕРБ

122

Анти ГЕРБ

преди 11 години

Бойко е прозрачен като ЦЕЛОФАН! Мутрата да си върви докото е време. България няма нужда от от автократ, от министър по всичко!

121

Анонимен

преди 11 години

БСП започна с платените предизборни статии.

120

akud

преди 11 години

Мога да се обзаложа, че ако герб не спечели с мнозинство през новите избори. Братя галеви ще се появят от"някъде" ще бъдат оправдани, също трактора и всички други АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ. Хайде на бас, че БСП ще направи к00лиция с кунефа, но ще има министри от ДПС на стратегически важни министерства като това на замеделието, водите, горите . ХАЙДЕ НА БАС С ВСЕКИ БЪЛГАРИН

119

Анонимен

преди 11 години

дреме ми за тея проучвания, аз съм за Костов