148

OSAMA OBAMA

преди 11 години

V GERMANIQ ,,KOMBINATA,, IM SI IZLEJALA NAKAZANIETO !!!!! BOJE , PAZI NI OT NAS SAMITE ....

147

Властелинът

преди 11 години

До 188Думам, новоизбраният главен прокурор да започне от главата, а след това да удари калпака в земята ( виж пост 187). Иначе той няма да е главен прокурор и ще си остане един обикновен собственик на овощна градина, при това купена от жена му, която пък не е платила данъците... Ако продължим, ще се окаже, че и той е за в кауша.

146

До 182

преди 11 години

Прав си за САПАРД. А представяш ли си какво би се случило с Меркел, ако Съдът в Страсбург я обвини в убийство ? Или ако в цяла Германия знаят, че тя е била контрабандист, наркотрафикант и перач на мръсни пари ? Да не говорим за това, какво би се случило с вътрешният министър на Германия, ако той е собственик на шест апартамента и не може да докаже произхода на парите с които ги е купил. Или се оправдае с това, че тъща му е била най работната и най спестовната жена в Германия ? Мъката е голяма.

145

тошко

преди 11 години

Стойков, Николов и ГОЦЕ трябва да отговарят пред закона по делото САПАРД!

144

Ал Пачино

преди 11 години

Попитали Учителя: -Дълго ли ще чакаме промяната?-Ако я чакате,ще е дълго,отговорил той! Поздравявам Калин Калпакчиев,Румяна Ченалова и Стойчо Ненков със Ботевото "Патриоти"

143

Анонимен

преди 11 години

Кеворкян директно каза на ББ, че той е единственият премиер, който издържа семейството на предшественика си. Като цитира Моника.Остава да се питаме ЗАЩО?

142

До предходния

преди 11 години

Ти какво очакваш от другаря Боко тиквата и другаря Цецо Мецо!Тея двамцата всъшност са главните спонсори на БСП и то с държавни пари възлизащи на милиони долари давани на сатанишевата Моника Йосифова!

141

Анонимен

преди 11 години

По делото Сапард има осъдени германски граждани с ефективни присъди и Германия пита защо в България бандитите и организаторите на тази престъпна схема са оправдани от съда , освободени и не са лежали нито един ден в затвора?

140

Анонимен

преди 11 години

Германия пита - ние ги осъдихме и вкарахме в затвора, а вие ги пуснахте на свобода - не става така работатата! Като сте в европейския същз този с големите уши на снимката трябва да е затворник - защо не е? Някой съдия е взел пари за него? Ами тогава двойка за България на следващия доклад и червен картон!

139

ще има справедливост

преди 11 години

Тоя *** Европа го осъди за една седмица,и няма да мирясат до като не го видят зад решетките,защото се опита да ги краде.За тези които още не знаят прокурорите по делото и съдията Калпакчиев,услужливо бяха назначени от БСП в името на народа.

138

Адвокат на ангела

преди 11 години

Съдии,прокурори ,адвокати са навързани като свински черва ,жална и майка на България! Най- посредствената държава в Европа,едно малцинство безобразно окраде и продължава да краде останалите българи, а Темида е сляпа и глуха!

137

до 174

преди 11 години

Какъв грях да имам бе човек.Какво наследство ни оставиха сегашните пенсионери.Построиха заводите и предприятията със собствените си ръце и позволиха да ги предадат за вторични суровини пред очите им.Цял месец дават по новините за ВМЗ-Сопот,за едно единствено предприятие,хората са на улицата защото ги е грижа.Това предприятие е единственото препитание в на тия хора в региона.Така се защитават интересите на поколението след тях.Да ама преди 10-20г.никой не го е..еше за бъдещето,сега е реалност.

136

Анонимен

преди 11 години

Краде се , защото за да кандидатстваш по тези програми трябва да си най-малко юрист и пак не се знае дали ще се справиш с бумащината и бюрокрацията. Имат си и нелегални свои хора, към които насочват хората, за да им изготвят документите. Има си и тарифи.Яко плащаш, за да получиш - това е положението.

135

до 173

преди 11 години

Много се е крало и много ще се краде.В Европа ако някой разбере че друг краде,ще се оплаче на 100 места и ще извоюва правото си.В България всеки се натъква на всякакви шмекери,но си казва...той прецаква държавата и не му пука,но в същото време иска държавата да го направи европеец.Искаме да имаме това което хората са градили тухла по тухла със столетия,а ние искаме да го постигнем за няколко години.Колкото и да ни се иска няма да сме живи за да се видим истински европейци.

134

до 172

преди 11 години

Голям грях имаш ако обвиняваш обикновените хора, имали орисията да изживеят тези ужасни времена. Ти може да си млад и да не помниш, но аз помня. Дано никога повече не се повтаря това, как се приватизираше, уволняваше, заплати не се плащаха, за осигуровки не смееха и да питат - ужас, ти казвам. Ако има Господ Костов и червения елит в комбина с него, добро няма да видят!

133

Анонимен

преди 11 години

Що пари са източени по тоя САПАРД, бедна ви е фантазията. Имам няколко познати, работили за тази агенция, при това на сравнително ниски позиции, които излязоха от там червиви от кинти и имоти. А на книга получаваха по 800-1000 лв. заплата. Представете си какво е ставало по високите етажи. Защото основната част от комисионите тече натам.Всичко е шменти капели. Или крадеш, шмекеруваш, лижеш *** и шикалкаваиш....или цял живот си бачкащ като луд за стотинки аутсайдер.

132

до 171

преди 11 години

Прав си да възразяваш.Жаля само родителите си,защото са ми родители,но и те са виновни за сегашното ни положение.Сегашните пенсионери къде бяха преди 20,преди 15, преди 10 години,когато се ликвидираха и нарязваха заводите,защо не бяха на улицата да спрат този грабеж.Нима не са виждали какво се случва.Къде бяха когато им източваха пенсионните фондове,защо не бяха на улицата?Тогава трябваше да защитават работните места на нас младите от които сега искат да им плащаме пенсиите.Какво ни завещаха?

131

до 169

преди 11 години

Ти имаш ли родители, познати пенсионери, или си мислиш, че никога няма да остарееш?Тия хора никой не ги е питал как и дали да ги осигуряват. Ти имаш ли си представа какво нещо е да не взимаш заплата няколко месеца, и а посмя да мърмориш, а те изхвърлиха като псе.Мизерували са и докато са работили, мизеруват и сега! Ама аз ги жаля, защото са жертви на дивия червен капитализъм в България.

130

Анонимен

преди 11 години

169, така е, ама това последното "Да се сърдят на себе си.Не ги жаля." да вземеш да го махнеш, защото се излагаш.

129

до 161

преди 11 години

Защо нямаме работеща икономика бе пич?Защото т.н. фирмаджии откровено си крадяха на гърба на държавата и тя си затваряше очите.Колко хора,работеха без трудови договори...половината,колко често ви даваха касова бележка...рядко.Бизнеса вместо да се конкурира с европейците,печелеше на гърба на държавата,а тя си затваряше очите,за да имало работа за хората.Е тия същите хора сега са пенсионери и понеже не са се осигурявали или ако са е на минимума взимат стотинки.Да се сърдят на себе си.Не ги жаля.