34

стар

преди 11 години

До АнонименЕ,чак пък за дълго, някакви си 72 часа. Да ж'вей сиганската *** - бъдиштито на ....Да им го туря на всички циганоправочовеконенавистнически урганизации!!!Штото сигана е нешто списиално, той не е кат нурмалния чиляк, той е неято нинормално...

33

Samo minavam

преди 11 години

*** е нали.Онези 240 ***,за които гласувате,мислят само за ГОЛЕМИТЕ си ***.Когато стана Катуница,се наакаха и замириса,скриха се продажните душици.Ако стане втори път,те са наред.Те не мислят за народа,мислят само какво ще кажат господарите им от Брюксел.Зер от там идват парите,кучета продажни.

32

teofil1964

преди 11 години

Това възпитание на народа не е от ГЕРБ.Това възпитание е на 130 год.съществуване на СОЦИАЛИЗМА в България.

31

Анонимен

преди 11 години

MEKOTELITE pak plaznaxa vav dnes .bg ne deite vaaaaaaaaa 6teva sparuji studa

30

Анонимен

преди 11 години

ОБАЧЕ ние трябва да сме толерантни с ***(турците)

29

ЗАЩО СМЪРТ ,БЕ....

преди 11 години

НИМА ВЕЧЕ НЯМА ....ПРИНУДИТЕЛЕН-"ТЕЖЪК ФИЗИЧЕСКИ ТРУД"..???!!!!СТИГА С ТАЯ СМЪРТ----НЕКА СЕ ОТКУПВАТ ЦЯЛ ЖИВОТ С "ТЕЖЪК ТРУД", БЕ...!ТАКА ПОНЕ ЩЕ СЕ НАУЧАТ НА РАБОТА ...А, "ТРУДА Е СМЪРТ" ЗА ***..!

28

Анонимен

преди 11 години

Не е хубаво да пожелаваш лошо, но нека на тези, които свише толерират *** ***, да им се върне тъпкано!42 -годишен ***-рецидивист на свобода! Чакахте убийство да извърши, за да го приберете за по-дълго!

27

НВ

преди 11 години

Ако тази старица беше ваша майка какви закони щяхте да измислите драги ми депутати?Ако тази старица беше ваша майка как щяхте да съдите драги ми съдии?Та този *** не заслужава да види БЯЛ ДЕН?

26

Анонимен

преди 11 години

Това е бугаристан-комунизъм, анархия , беззаконие, където човешкият живот не означава нищо.

25

тони

преди 11 години

Това са *** .ВЯмбол е пълно с *** не искам повече да им дават помощи на тия ***.Не може цял живот да живееш на помощи .*** откакто се родят и са на подаяния и живеят на гърба на другите.Фаида от тях никаква

24

Анонимен

преди 11 години

Нека дойде у нас, това .....имам вкусни хапчета за него....ха,ха,хааааааааа....!Не знам обаче ,дали ще му понесат...??!!!

23

Анонимен

преди 11 години

д о Анонимен-За *** ,за кого друг и бъдете толерантни ,че соросовци и Хилари пак ще се разреват....за скакалците все ядни трябват достатъчно силни пестициди адекватни на пораженията ,които нанасят....не дай си боже някоя съдийска майка да пострада така....мислете и отсъдете ..справедливо ,ако въобще можете...8 присъди...леле ужас не справедливост...

22

тцЪ

преди 11 години

Отново липсва име. Значи става дума за *** български гражданин, нали господа журналисти?

21

марга

преди 11 години

да се върне смъртното наказание не искам да го храня по три пъти на ден ако гоосъдят достатъчно му е даван шанс като му е тежък живота да му сложикрай защо затрива нещастната баба

20

asd

преди 11 години

Извършителят е задържан с прокурорска заповед за 72 часа. tva hi4 ne mi vdahva doverie

19

гражданин

преди 11 години

Обезателно пробация или условна присъда! Да му се даде шанс за поне едно-две още убийства! В нашата *** държава това е най-вероятната присъда!!!!

18

Анонимен

преди 11 години

За *** ли става въпрос?

17

Анонимен

преди 11 години

Еничарите от ЯРС????? Пак ли ще му търсим нарушени права на защита на ***-убиец, а, ваща *** ***????????????????

16

3e

преди 11 години

Не искам *** да ми яде данъците в затвора. Смърт !

15

дебел депутат

преди 11 години

това е дискреминация,незабавно полицаите дето задържали невинния човек дисцеплинарно да бъдат уволнени.Да се съзира комисията от дискреминация / която за нова година си взеха мъдро решение за бонуси от 3 бона на калпак / за това нечовешко отношение спрямо невинния човек.