239

анализатор

преди 11 години

До ............271Значи ти добър сигнал не си виждал щом ти харесва сигнала на Булсат на 50"во ТВ ! Има форуми вземи прочети малко и ще видиш , че няма как да има качество при Булсат , защото са качили всички програми само на 4 транспондера(пакета) и за да ги вместят силно компресират сигнала . Сравни с Сателайт БГ и ще видиш огромната разлика , дори Близу са в пъти по-добре като качество , но нали можете няколко процента да гледате мачовете ,е те това ви прави "избрани" и преглъщате помията !!

238

Потребител

преди 11 години

До 269: Ти си наистина много ограничен! Нормално е мачовете от Лига Европа и големи спортни прояви да бъдат излъчвани от платени канали! В цяла Европа е така. В Германия например платената телевизия Premiere излъчва мачовете и повечето интересни спортове! Освен това Булсатком е най-големия кабелен оператор в България, така те че тези 95% за които говориш са илюзия!!!

237

Анонимен

преди 11 години

20:00 бтв пускат турска сапунка. Без коментар! Това телевизия за баби ли е?

236

............

преди 11 години

Аз имам читав телевизор 50 инчов и от сигнала на Булсатком мога да кажа че съм доволен. Ако не можеш да гледаш телевизия при дъжд значи антената не ти е закрепена здраво. За близу няма да говоря въпреки че знам как е там положението.

235

анализатор

преди 11 години

До AstarotЗащо мислиш , че абонатите на Булсат са толкова много , че БТВ ще страда от отлив на зрители ? Освен това договорите за реклама за 2013 още не са сключени , а тези за 2012 са вече изпълнени , така че от БТВ и ТВ7 добре са си направили сметката . Може да добавим , че и двете са ефирни и който е запален по турските сериали ще бодне една жица и готово .

234

анализатор

преди 11 години

Мене много повече ме касае кога ще се договорят Близу и Дискавъри , защото от сигнала на Близу съм много доволен . Булсатком ги мразя заради мачовете , които те придобиват по неясен начин, вероятно с подкупи и така 95% от хората не могат да гледат българските отбори в Лига Европа и даже вътрешните дербита . Затова хич не ме е грижа за тях и техните облъчени абонати , които са съгласни да гледат телевизия само когато не вали дъжд и да търпят бозата като качество ( който има читав ТВ знае ) !

233

Astarot

преди 11 години

Тръгнали Босфор ТВ да спират излъчване. Баси тъпия спор за нещо, което принципно е идиотщина. Всяка медия има адска необходимост от зрители, за да си продава рекламите и да печели. Вместо да излъчват пряко онлайн всичките си канали и да целуват краката на операторите, за дето въобще се навиват да излъчват плоскоумните канали на Босфора, те тръгнали да реват и да се пенят. Айде, лопатата зад врата и да видят кон боб яде ли с минус 1 милион зрители...

232

Венелин

преди 11 години

Брей, никой не ги гледа пък им знаете предаванията и журналистите - с какво са облечени...И за какво толкова писания?Явно ги гледате.

231

Потребител

преди 11 години

Айде и тв7 спря .Що така бе Миме,нещо много ни орязаха,а за всичко това е платено от абонатите?Каква ли нова боза ни чака?Омръзна ми и твЕвропа,сутрин в7ч.и вечер в18ч. едно и също,като латерна.Останаха 3 канала на които се гледат новини.На кой ли са?

230

Зрител

преди 11 години

От коментарите по всички информационни сайтове (особено btv.bg) става ясно, че може би 90% от хората не искат да гледат бТВ. Не може ли в такъв случай Булсатком едностранно да прекрати отношения с тях и да си гледаме HBO без пари. Аз лично снощи гледах 2 филма по HBO, а бТВ определено нямаше да гледам.

229

jorka

преди 11 години

предлагам на всички мобилни и кабелни оператори да се откажат от услугите на бтв и тв7 .ЩЕ СИ СПЕСТЯТ МНОГО АМА МНОГО ПАРИ.и приятен новогодишен ФАЛИТ на бтв и тв7.

228

Слави Бинев

преди 11 години

Че им идем на гости с агитката, та да ни забележат !

227

Мангоджери

преди 11 години

Каквато ви е държавата, такива са ви и телевизиите, не заслужавате дори и радио да слушате!

226

Анонимен

преди 11 години

приятен фалит на бтв и тв7 успех

225

V.TARNOVO

преди 11 години

MNOGO HUBAV I TO4EN KOMENTAR NA JORKATA -BTV-SMESHNICI NADQVAM SE VSI4KI KOITO SA V TELEVIZIQ BTV I TQHNOTO RAKOVODSTVO,DA 4ETAT KOMENTARITE NA BALGARSKIQ NAROD,KOITO ZA RADOST NE SPIRAT

224

Анонимен

преди 11 години

Много повече време прекарвам тук, отколкото пред рекламирания ТВ ***.100 години да не ги дават, ще живея поне 200.

223

123

преди 11 години

folklor-tv.bg/index_1.htmтова е отвореното писмо на Фолклор ТВ до БЛИЗУ. Ние зрителите се изказваме неподготвени - първо трябва да се видят договорите между ТВ и операторите и после да преценяваме кой е крив и кой прав. Тук има спор и мястото му е в съда.

222

Анонимен

преди 11 години

Четейки коментарите по-долу не мога да не изпитвам задоволство от факта, че и други мислят като мен. През голяма част от времето през деня като включиш БТВ дават турски сериал. Свършва единия и веднага започва следващия. И това е вече от години. Все пак нали претендират да са българска телевизия. Изобщо няма да ми липсват и както мнозина вече са се изказали, дано повече не се излъчват по Булсатком.

221

Анонимен

преди 11 години

Честито! Ред е на Днес.бг ! Чак тогава ще въстанете истински.

220

Анонимен

преди 11 години

Обърнете внимание как БТВ иска да изкара, че те "отрязват" оператора. Това въобще не е така. Вече малко гледа подлогата на управляващите. Поне да бяха едни и същи, а те се подлагат на всеки, който е на власт. ВЕСТИ.БГ - "Кабелни оператори в цялата страна спират да излъчват програмите на Би Ти Ви". Понеже губят от реклами, искат пари от операторите. Аз пък като клиент не съм съгласен за няколко канала да плащам повече отколкото за останалите взети заедно.Така и се пада на тая антибългарска ТВ !