61

???

преди 11 години

Велик Човек гордост не само за нас българите

60

един българин

преди 11 години

23 години демокрация и имаме нужда от хуманитарна помощ като бедстваща оюваща африканска република. Гордеете ли се с деото си български политици на прехода? Как гледате децата си в очите, и как ще ви запомни този народ и историята?

59

МЕГАУМ

преди 11 години

От както е създаден комунизмът,най-големите умове бягат от него.

58

Анонимен

преди 11 години

Евала на човека,нито е длъжен да помага на държавата нито печели нещо от това,прави го от любов към родината,която го е изпъдила........Жалко ,че първите 10 коментари са толкова жалки.....предполагам че са писани от 1 човек........или максимум 2-***

57

dragko

преди 11 години

Еееех,Господин професоре,хора като вас рядко се срещат,но дали това което правите ще е оценено,и дали ще има благодарност?Тук е страната на плюещите и неблагодарниците - най неудобното място за вашите благородни изяви.Желая Ви много здраве,късмет и успехи в научната дейност!И дано при срещите посеете доброто в сърцата на повечето подобни ,на пишещите по-долу!

56

Bulgarin

преди 11 години

Ne moga da si predtavia 4e i dori i na takava shdedrost shte se nameriat hora da zloradstvat. Dai Boje pove4e takiva hora da ima, koito imat vuzmojnost i gi e grija za bedniat narod.

55

Анонимен

преди 11 години

Утре в 8 часа отивам да си изкарвам моите пари.

54

Анонимен

преди 11 години

по добре такива новини , сравнение това , български циганини къде спали в Манхайм , или българо гръцко семейство къде спали в Мюнхен., национално самочуствие което е нужно на българите , се вдига с такива позитивни новини.

53

Анонимен

преди 11 години

Те и Масларката и Р.Овч имат много пари , ама за техните не питаш от къде са.

52

третото око

преди 11 години

"Още при първото ми пътуване до България установих, че нуждата от ХУМАНИТАРНА помощ е голяма"...... Запретва ръкави, и започва едно по едно. Ако всичко останало може да се коментира по два начина, по-добре да спрем коментарите. По-важното е да има благодарни.

51

до 67

преди 11 години

Представял е свои изследвания в 34 университета в Европа и Америка. Започва работа в "Екол Нормал Сюпериор" като изследовател в лабораторията по физика. Работи по-късно и в Масачузетския технически университет, преди да стане професор в университета "Мария и Пиер Кюри" в Париж, където оглавява лабораторията по физика на твърдото тяло. Справка Уикипедия.

50

Ристу

преди 11 години

Нека си стои във Франция. Тук в България професорите ги ядът уличните кучета по улиците.

49

Анонимен

преди 11 години

Българите живеят в България

48

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ТОЛКОВА ИЗВЕСТНИ БЪЛГАРИ А САМО ЗА БАЙ ГАНИО ИМА КНИГА И ФИЛМ....

47

Анонимен

преди 11 години

Ти по какви си писал?

46

Анонимен

преди 11 години

Той е световноизвестен професор по физика,а пък коментиращият с номер 66 67 68 69 е той е световноНЕизвестен професор по писане на глупости из форума.

45

Титлата

преди 11 години

Титли и звания пълно.По комунистическо ги давах по партийна линия.Днес срещу кеш!

44

Валя

преди 11 години

Радостна и горда съм, че моят народ е излъчил из недрата си човек като проф. Минко Балкански. Благодаря му за всичко, което е направил за родината си, и му желая здраве и дълголетие.

43

до NOLI ME

преди 11 години

Бил е объркан човекът. Съобщават му, че е възстановено бг гражданството му, че го правят почетен доктор към СУ и Доктор хонорис кауза. Това са много емоции да един ден. И като са го подхванали от София, че през селото му и до самолета на изпращането. Не е могъл да се осъзнае. Но е стабиляга. Я на колко хора е помогнал

42

до 53 от 52

преди 11 години

???????????????????Писах до един платен коментатор, но го изтриха. Сега пък моят коментар "виси" :). Харесва ми постът ти. Сложих ти плюсче. За оптимизма.